Ολυμπιακός

Πιστεύω, αν και νωρίς ακόμα, ότι το χτυπάει το top 10 της χρονιάς… Τιγκα καυλωτικο κάρφωμα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τέτοια 40λεπτη ενέργεια στο 5 δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί στον Ολυμπιακό. Ο Πρίντεζης θέλει οξυγόνο επειγόντως. Αν πάθει κάτι , δεν θα ναι γκαντεμιά…Ο Ντάρντεν μπορεί να ανέβει λίγο. Ο Μάντζαρης έκανε 2 κάθετα(σχεδόν) ντράηβ και ο Σπανούλης θυμήθηκε πως μπορεί να σουτάρει και από μέση απόσταση . Η εμφάνιση γενικά χτες ήταν για πολλά ρησπέκτ. Αυτή η τσσκα πάντως μου φαίνεται ανώτερη από εμάς . Έπαιζαν χωρίς χριάπα,τζάκσον ,γουημς(φανερά εκτός παιχνιδιού) και με έναν χαινς να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα. Θέλω πολύ να δω πως θα πάει το ματς στην έδρα τους

Να πούμε επίσης ότι η ομάδα μετά τα 2 ευρωπαϊκά τυγχάνει μεγάλου σεβασμού από τη διαιτησία. Μάλιστα δε νομίζω ότι είναι μόνο οι κούπες αλλά και οι γενικότερες σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι Αγγελόπουλοι με τη διοργάνωση. Χτες παίχτηκε έδρα -όχι σε ακραίο βαθμό αλλά μας επέτρεψαν να κάνουμε λίγο πιο σκληρά hedge-out σε σχέση με το τι σφύριζαν στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ. Αυτό είναι γενικότερη διαπίστωση στα περσινά και φετινά ματς.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ενώ ξεκινήσαμε με 4/10 βολές συνεχίσαμε με 15/16 και αυτό μέτρησε όταν η ΤΣΣΚΑ πλησίαζε στο σκορ.

Δυστυχώς ειδικά στο τοπ-16 παίρνουμε πολύ λίγα πράματα από Ντάρντεν και Πέτγουεϊ. Ο δεύτερος είναι μάλλον εμφανές ότι έχει θέμα με τη μέση του. Χτες μετά τα δυο χαμένα καρφώματα/λέι απ πήγε στον πάγκο με το χέρι στη μέση και ξαναμπήκε για κάνα λεπτό. Δεν ξέρω τι λέει για τη χημεία ο Σφαιρόπουλος, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο να αφήνει τον Πρίντεζη να παίζει τριαντάλεπτα κι απ’ την άλλη πάσχουμε τρομερά σε άμυνα και ριμπάουντ άμα κάνει πειράματα με Ντάρντεν στο 4.

Με λίγη προσοχή πάντως ειδικά στο ματς με τη Νίζνι την επόμενη βδομάδα και μετά στα εντός έδρας νομίζω έχουμε σίγουρη 2η θέση.

μεγαλη νικη χτες, πολυ καλη αμυνα και μυαλο συγκεντρωμενο σχεδον ολο το ματς. Ωστοσο, δεν θελει να παρουν τα μυαλα αερα, ακουω πολλους διθυραμβους λες και πηραμε την ευρωλιγκα.
ενα ματς σε ολα τα αλλα εηταν και προσοχη θελει τωρα, μιας και τα επομενα ειναι πιο σημαντικα.

Βαθμολογικά ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί δεν την έκαναν Εφές και Φενέρ. Επίσης υποχρεώνει την ΤΣΣΚΑ να πάρει οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα από τα ματς με Εφές και Φενέρ για να μην μπλέξει.

Το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου το ματς χθες, ενα καταμεστο γηπεδο με φανταστικη ατμοσφαιρα και ενας Ολυμπιακος που κατα διαστηματα επαιξε εξαιρετικο μπασκετ. Με φοβερη αμυνα, παθος και συγκεντρωση εδειξε τα δοντια του στην αηττητη μεχρι χθες ΤΣΣΚΑ. Και οπως ειπε και ο ChrisP αυτη ειναι μια παρα πολυ σημαντικη νικη γιατι αποκτας πλεονεκτημα εναντι Φενερ και Εφες.

Ωραιες στιγμες στην βραβευση του Καιλ Χαινς πριν αρχισει το ματς με ολο το γηπεδο να τον αποθεωνει για τις αξεχαστες αναμησεις που μας προσφερε στα 2 χρονια που φορουσε την ερυθρολευκη φανελα.

Ο οποιος Καιλ Χαινς μαζι με τον Τεοντοσιτς ηταν χθες οι καλυτεροι παικτες της ΤΣΣΚΑ και αυτοι που την κρατησαν στο παιχνιδι σε πολλα σημεια. Απο την μερια του Ολυμπιακου καλυτερος παικτης ηταν ο Σπανουλης που εβαλε 19 ποντους, ειχε 5 ασιστ και ηταν εκει στα κρισιμα σημεια και ακολουθησε ο Οθελο Χαντερ που εκανε φοβερη εμφανιση. Οσο περναει ο καιρος εμφανιζεται ολο και καλυτερος, με ολο και πιο πειστικες και “γεματες” εμφανισεις. Ο Ντανστον των 11 ριμπαουντ ηταν ο κυριαρχος της ρακετας ενω σε μεγαλη βραδια ηταν και οι Πριντεζης και Λοτζεσκι. Βασικα ολη η ομαδα λειτουργησε αψογα και απεδειξε πως ο καλος Ολυμπιακος δεν εχει να φοβαται κανεναν αντιπαλο. Απο οταν περασαμε μπροστα στο σκορ δεν χασαμε ποτε το προβαδισμα και ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα.

ο καουν γτ επαιξε τοσο λιγο χθες??

Στην εκπομπή, μετα τον αγώνα, ακούστηκε κάτι για μικροτραυματισμό ή ενοχλήσεις

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

…με τέτοια άμυνα, η οποία αν παίζεται συστηματικά από μια ομάδα και οι διαιτητές δεν δίνουν τόσο συχνά φάουλ, δεν φοβόμαστε τίποτα:):!:

…γιαυτό είσαι Θρύλος

:):!:

Μηπως το αρθρο λεει για το διεθνη σεντερ;;; :stuck_out_tongue:

34 χρονια περασαν απο τις 08-02-1981, εκεινη την τραγικη μερα που 21 ατομα εχασαν την ζωη τους. Χτες εγινε το μνημοσυνο και αργα το βραδυ οπαδοι μαζευτηκαν στο Γεωργιος Καραϊσκακης και αναψαν κερια στην μνημη των νεκρων.

Απο τον επισημο ΠΑΟΚ αρνηθηκαν να επιτραπει η εισοδος της ομαδας του Ολυμπιακου στο γηπεδο με πανο αφιερωμενο στην μνημη των 21 νεκρων για να μην προκαλεσουν τους οπαδους του ΠΑΟΚ ενω δεν θα τηρηθει ουτε ενος λεπτου σιγη. Μικροτητες και οποιο εχει μυαλο καταλαβαινει…

[SIZE=4]ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.[/SIZE]

Πολυ ωραια και συγκινητικη κινηση.

[B]8/2/1981[/B]

…[B]ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΗΤΕ[/B]

:):!:

Πεθαίνεις μόνο όταν πάψεις να είσαι στις καρδιές και στις σκέψεις των άλλων, εμείς όμως δεν σας ξεχνάμε…8-2-1981

Αθάνατοι.

Και όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε :!:

Υπάνθρωποι

συγκινητικοι οπως παντα οι της μπυρας 13…

…πάντως κάποιοι αντέδρασαν και το κατέβασαν…ας το πούμε και αυτό:):!:

σιγουρα πιο ελπιδοφορο το οτι κατεβηκε αμεσως. εγω πιο προσβλητικο θεωρω τον καταιγισμο χλεπας που δεχοταν για αλλη μια χρονια το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ βολει για 3 σετ στο κωλομαντρι τους (δε χρειαστηκαν και παραπανω 8) ).