Ολυμπιακός

Oye como va :stuck_out_tongue:

Θυμάσαι εκείνη τη διαφήμιση που έλεγε “laaast year”;

Χαχαχα ε ναι απο χα, ξαφνικα πριν τις εκλογές είχε αλλάξει ρότα!
Αλλά το λέω πιο πολύ ως ‘επέκταση παράγκας’!! Κορυφαίος αυριανος τιτλος πιστεύω :smiley:

…γιατί όχι ‘‘κούρεμα τίτλων’’:):!:

Σημερα ο τσορι έγραφε στο φέισμπουκ " ευχαριστω για τους 200,000 followers " εκει καντατησαμε μαλακες ! Να παίζεις Κυριακή με βαζελο να παίρνεις πουτσα , και αυριο με Ουκρανούς σε ματς καρμανιόλα και να σκέφτεσαι τα ποστ στο φεις !
Αν δεν περάσουν αυριο τους ανύπαρκτους θα έχουμε θεμα .
Ο Περειρα ειναι ο μόνος που δεν φταίει . Εντωμεταξύ άκουσα οτι δέχεται πίεση να παιξει με δυο φορ και τσορι Φορτούνη στην ενδεκάδα. Δεν ξέρω αν έχουν ξαναπαίξει μαζι .
Κινήσεις πανικού .
Αν θέλετε την γνώμη μου ειναι η εξής . Στην χειρότερη που αποκλειστούμε αυριο , παίρνεις κατευθείαν τον Τάκη ( λεμονη) κατευθείαν ομως και τον βάζεις προπονητή . Ικανοί ειναι οι μαλακες να χάσουν και απο την ΑΕΚ .
Για τον φίλο που κράζει το μανιατη που ειναι αρχηγός του ολυμπιακου δεν έχω λόγια . Ποιον θα ήθελε να μας πει να δουμε αν συμφωνούμε ρε αδερφε .

Και για ν συνεχίσω να πουμε κι το αλλο . Δεν σημαίνει κατι που παμε καμια διακοσαριά άτομα μετα απο καποιες ήττες και τους τριζουμε τα δόντια .
Δεν εισαι ουγκ αν αγαπάς την ομαδα και πας παντού μαζι της . Δεν εισαι κολλημένος πρεζάκιας αν η αγάπη ειναι ανιδιοτελής μεσα στο χάος της καθημερινότητας .,

Είδατε τι έγινε με τη ντορμουντ πρόσφατα μετα την ήττα απο την αιυσμπουργκ . Πέσανε αμοιβαίες εξηγήσεις (μπινελικια) και έκανε τρεις νίκες συνεχόμενες η ομαδα .
Τα παπαγαλάκια που ακούτε για δήθεν ποδοσφαιρικό πολιτισμό ειμαι αποδεδειγμένα μαλακες . Πέσανε τα καντήλια και πήραν μπρος .
Δε το δέχομαι ρε φιλε να χάνεις απο τον λαγό τον πρώην ποδοσφαιριστή πετριτς και τον Τριανταφυλλόπουλο με το μουστάκι .
Αν δεν μπορούν να το πουν στα ίσια να μην περιμένουμε και τίποτα . Αλλα ρε μαγκα μην με κοροϊδεύεις μπροστά στα ματια μου .
"Ευχαριστω για τους 200000 followers "
Άντε γαμησου στο φιναλε

κοκκινο το αιμα μου ολυμπιακε μου

Επική τοποθέτηση. Η παρένθεση στο σημείο για τον προπονητή δεν χρειαζόταν. :lol3:

Και γιατί όχι Τάκη Τσουκαλά; Τον έχω ακούσει στην τηλεόραση, φαίνεται να έχει γνώσεις.

Να ρωτησω κατι… Δηλαδη αν την Κυριακη μας ειχατε κερδισει θα ηταν ολα καλα ή τουλαχιστον καλυτερα;

Δηλαδη ο Ντουρμαζ και ο Αφελαι θα σας φαινονταν σουπερ ; ή θα λεγατε σιγα καλε ποιον Βαζελο του πρωην ποδοσφαιριστη Πετριτς και του βλακα του Λαγου κερδισαμε.

(στον πρωτο γυρο που εισασταν και πιο φρεσκοι σαν ομαδα θυμαστε να παιξατε καλα δηλαδη :wink:

Επισης Ο Μαρινακης τωρα σας πειραξε;

Τις νικες που κανατε στην Ευρωπη (με Γιουβεντους, Ατλετικο και περυσι με Man Utd) πιστευτε οτι τις κανατε γιατι ειχατε μια καλη ομαδα ;

και να αποκλειστουμε και να χασουμε το πρωταθλημα εαν γινεται παρακαλω. αν και εφοσον συνεχιστει αυτη η παρωδια που λεγεται πρωταθλημα.
το να πρεπει να πας να ριξεις μπινελικια προκειμενου μια ομαδα να παρει μπρος ποτε δεν το καταλαβα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

Ο Μανιάτης είναι ντροπή να είναι αρχηγός.Για τον Πανιώνιο καλός είναι. Δεν έχει ούτε την προσωπικότητα, ούτε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες για να είναι αρχηγός. Εύχομαι σήμερα να το χει στήσει ο Μαρινάκης :slight_smile:

το γαμησες τωρα!

Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος ως γνωστο. Κριμα παντως κι ηθελα να δω τη πιθανη ηττα των φιλων μας των γαυρων, παιζουμε με Μακαμπι παραλληλα και δεν παιζει να το χασω.

Επιμένω. Δεν κάνει για αρχηγός και βασικός και αναντικατάστατος το παιδί. Τίμιος ναι, ικανός για κάποια πράγματα, αλλά ως εκεί. Είναι άδικο νομίζω και για αυτόν να συγκρίνεται με παίκτες επιπέδου Τζόρτζεβιτς. Αν έχω άδικο, ας οδηγήσει ο Μανιάτης την ομάδα σε ευρύ σκορ πρόκρισης , να με βουλώσει. Ιδού η ρόδος…

…αν δεν ήταν τόσο ψευτονταής, μια χαρά θα ήταν ο Μανιάτης…ο μόνος παίκτης που τρέχει ακατάπαυστα:):!:

και ο παντος ετρεχε

…ΘΕΟΣ ο Πάντος…εννοείται ότι μου λείπει, από τον Ολυμπιακό…τώρα τρέχει μόνο ο Μανιάτης:):!:

μονο τρεξιμο κανει:)