Δεν φταίει ο Μανιάτης αν δεν υπάρχει άλλος που να θέλει να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Έχω να δω ματς του Ολυμπιακού από το Ch.L. και τότε μόνο Μανιάτης και Τσόρι έδειχναν να έχουν όρεξη να πάει καλά η ομάδα κι όχι οι ίδιοι. Με αυτή την 11άδα και ο Πάντος ηγέτης θα φαινόταν ακόμη και ακούσια
Οκ οκ για να μην είμαι άδικος, ο Μανιάτης είναι καλύτερος και από τον Αμπονσά και από τον Ρέζιτς
…πολλά λόγια και για το αποψινό…μικρό καλάθι και για απόψε:):!:
Τσίρκο η άμυνα, μεγάλες “μπαλαρίνες” οι παίκτες κυρίως όταν υπάρχει διεκδίκηση
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάθομαι στη φυσούνα . Περνάει ο σαντανα . Μου λένε βουτηξετον ρε νταλας .
Έδωσα τόπο στην οργή .
Καργιολη
…γιατί:?:…προσπαθεί ο άνθρωπος:):!:
Ναι ναι έχουν παλέψει με τα λιοντάρια τα “κομάντος”
-τον βουτηξες??
-οχι.
-βουτα τον, βουτα τον!
…λήχτω[-X
:):!:
Οι άνθρωποι δεν παλεύονται με τίποτα…
:lol3::lol3:
Η Φενέρ 2πλο μέσα στη Μόσχα. Κοινώς γαμήθηκε ο Δίας.
Προφανώς ο σιχαμένος έχει κάνει καλή ομάδα εν τέλει.
…εμείς να κερδίζουμε…αν και απόψε ξεκινήσαμε λίγο άστοχοι:):!:
Άγλυφτο ο Λοτζέσκι. :!:
Απλές σκέψεις για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό
- Πρέπει νά’ρθει προπονητής με προοπτική πενταετίας και βάλε
- Πρέπει να φύγουν όλοι οι ξένοι πριν Ρομπέρτο και Τσόρι
- Πρέπει να μείνουν όλοι οι Έλληνες
- Πρέπει να εξεταστούν οι δανεικοί και οι παίκτες της δεύτερης ομάδας, και φτιαχτεί μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες και τους Ρομπέρτο - Τσόρι κορμός
- Πρέπει να γίνουν τρεις - τέσσερις μεταγραφές Ελλήνων και ξένων εντεκαδάτων παικτών που θά’χουν ποδοσφαιρική προσωπικότητα που θα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, και θα είναι αυτοί που θα οδηγούν την ομάδα στα δύσκολα
-.Πρέπει όλα αυτά να γίνουν με γνώμονα να φτιάξουμε ομάδα δεκαετίας, και όχι απλά να πάρουμε και το επόμενο πρωτάθλημα…ας μην το πάρουμε - Πρέπει να σταματήσει το Καραισκάκη να γίνεται τανάλια που πνίγει τους παίκτες του Ολυμπιακού, με την τρελή πίεση που ασκεί, αν στο 5’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα σκοράρει
- Πρέπει να ξαναρχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο:p
Υγ. Πρέπει στους ξένους να προσθέσουμε και τον Φουστέρ…την σημαία του Ολυμπιακού.
:):!:
λολ βασιλειάδης.
Κοινως, ειναι σα να λες οτι θες τον Σωκρατη προεδρο. ή καποιον σαν τον Σωκρατη τελοσπαντων. Η λυση για τη καταντια σας ειναι μονο μια, να αδειασει το γηπεδο, οχι να γεμισει.
…προφανώς η σημερινή διήκηση δεν πρόκειται να κάνει τέτοιες κινήσεις, δεν είναι του χαραχτήρα της…δίνει δανεικούς από δω και από και για να έχει δικές της ομάδες, και ουσιαστικά κοιτάει να πάρει το πρωτάθλημα, χωρίς να σκεφτεται το μέλλον…γιαυτό γράφω το ας το ξεχάσουμε το πρωτάθλημα για δυο -τρία χρόνια, αλλά να φτιάξουμε ομάδα δεκαετίας:):!:
Ναι, ο Σωκράτης έπαιρνε προπονητές πενταετίας και έφτιαχνε ομάδες δεκαετίας, δεν τον ένοιαζε απλά να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα. :lol: