…εγώ δεν συμφώνησα για τον Σωκράτη ή τύπου Σωκράτη πρόσδρο…πιστεύω ότι μια μεγάλη προσωπικότητα του Ολυμπιακού μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο:):!:
Προπονητες πενταετιας οχι, αλλα ειχε ενα κορμο βασικων παιχτων με προσωπικοτητα που κρατησε για αρκετα χρονια. Ελα, δεν διαφερει πολυ απο το γενικοτερο πνευμα του τι θελει να πει ο Στεφ.
Να χτιστεί η ομάδα γύρω από έναν (πάρα πολύ καλό είναι η αλήθεια) παίκτη που έχει μπροστά του 2 ΑΝΤΕ 3 χρόνια μπάλας? Δε σου φαίνεται κάπως?
Από 'κει και πέρα, αυτά για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα και τα δικά μας παιδιά εγώ τα θεωρώ να ‘χαμε να λέγαμε. Όλοι ξέρουμε ότι ο μέσος Έλληνας ποδοσφαιριστής (απ’ τη μικρή μου εμπειρία, δεν το 'χω δει σε άλλα αθλήματα) ουσιαστικά μόνο κουσούρια έχει. IQ και παιδεία κούτσουρου, ηγετικά προσόντα και προσωπικότητα μηδέν και ικανότητες που δεν δικαιολογούν ούτε τα περιβραχιόνια ούτε τα εκατομμύρια ούτε το “μαλάκα εγώ που με βλέπεις παίζω τσάμπιολιγκ”. Παίζουν όσο χρειάζεται για να βγάλουν λεφτά για ακριβό αμάξι και ασχολούνται πρώτα με το κλαρινομαλλί και τα τατουάζ μανίκια για να ρίχνουν τα γκομενάκια στα κλαμπάκια που βγαίνουν, και πολύ μετά με τη μπάλα. Πού τους είδες τους “Έλληνες εντεκαδάτους παίκτες που θα 'χουν ποδοσφαιρική προσωπικότητα που θα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, και θα είναι αυτοί που θα οδηγούν την ομάδα στα δύσκολα” να πάω να δω κι εγώ. Μην τρελαθούμε, δεν είναι Άγιαξ ο Ολυμπιακός και το μέσο πιτσιρίκι που κλωτσάει τη μπάλα στις ακαδημίες δεν έχει ούτε στα όνειρά του την υποδομή, την υποστήριξη και την οργάνωση που έχει πίσω του το Ολλανδάκι. Αν ήταν παιχταράδες θα τους ζήταγαν και μεγάλες ομάδες.
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι και λίγο “όσα δε φτάνει η αλεπού…”, αφού ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα πλέον εδώ και πολλά χρόνια, απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βγάλει παίκτες. Δε χρειάζεται να φτάσει κάποιος σε μια - άκρως βολική - σύγκριση με Άγιαξ κτλ. για να προκύψει αυτό το συμπέρασμα, αφού όλες οι άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες είναι πάνω απ’ αυτόν στο συγκεκριμένο τομέα. Και βέβαια όταν μια ομάδα (έστω και από ανάγκη) καταφεύγει στο να βρει λύσεις από τις υποδομές της, η ποιότητα αναπόφευκτα πέφτει, ωστόσο το ψυχικό δέσιμο με τη φανέλα, τον κόσμο και το σύλλογο κάνει οποιαδήποτε τέτοια ομάδα προτιμότερη για κάθε οπαδό απ’ το συνονθύλευμα του Μαρινάκη, όσο κι αν υστερεί σε ταλέντο. Στο δε συνονθύλευμα του Μαρινάκη ακόμα και οι Έλληνες παίκτες ουσιαστικά παίζουν όχι για να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε, αλλά για να πάρουν μεταγραφή, αφού αυτή πλέον έχει γίνει η ίδια η ουσία σας με το παχύδερμο στο τιμόνι.
Αν μιλάμε καθαρά για ακαδημίες Ολυμπιακού τότε ναι δεν υπάρχουν στον ορίζοντα “δυνατά” ταλέντα. Αλλά γενικά σαν Ελλάδα, όπως βγάλαμε αξιόλογους αθλητές όπως Παπασταθόπουλο, ΚυρΠαπ, έτσι κάποια στιγμή θα βγουν κάποιοι “υποσχόμενοι”. Ας πάρει από άλλες ακαδημίες νεαρούς αν το υπάρχον υλικό δεν επαρκεί
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κρατάμε τα ταλέντα μας και τα καίμε από δω κι από κει. Φετφατζίδης, Κονέ, Φορτούνης, Κυριάκος Παπ (κάποιοι που μου ήρθαν πρόχειρα) από εμάς ξεκίνησαν, είχαν προοπτικές και καλή “πρώτη” ύλη αλλά δεν δουλεύτηκαν ποτέ από τον Ολυμπιακό (πιθανώς να μη δουλεύτηκαν και σε καμία άλλη ομάδα πλην του Κυριάκου)
Παίχτης κυρ Παπαδόπουλος δεν υπάρχει . Μην λέτε χαζομάρες παιδιά
…ναι χρειάζονται και έμπειροι παίκτες για να κτιστεί μια ομάδα και οι Φουστέρ και Τσόρι είναι τέτοιοι
…από και και πέρα πρέπει να κτιστεί μια ομάδα δεκαετίας που κάθε χρόνο θθά’χει δυο - τρεις προσθήκες πιο έμπειρων παικτών, ή ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται, με τραυματισμούς, ή αν φύγουν παίκτες, και αυτή η ομάδα να κρατήσει σταθερό κορμό,και όχι να αλλάζει κάθε Καλοκαίρι
…το Καλοκαίρι που ,ας πέρασε ο Μίτσελ ξεκίνησε προετημασία με μια Α ομάδα, στα μέσα είχε μια Β ομάδα, στο τέλος μια Γ ομάδα,και μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μια Δ…και πα’όλα αυτά κράτησε την ομάδα μέσα στους στόχους της
…δεν ξέρω αν στο Μάνατζερ αυτές οι πρακτικές δουλεύουν, δεν παίζω παιχνίδια και δεν ξέρω, αλλά στο γήπεδο Καραισκάκη δεν λειτουργούν καθόλου
:):!:
Περιμένω αποθέωση απο τα ΜΜΕ μετα το πρόστιμο των 500 χιλιαδων…
Τώρα θα μεταμορφωθούν όλοι οι παίχτες…:lol:
…μπααα…την πήραν πρέφα την υποκρισία και στο πρόστιμο, αλλά και στις μαλαγανιές στην Σούπερ Λιγκ:):!:
Τέλος ο Νικοπολίδης??
Γιατι τον διωχνετε?
γυριζει σε σας ως βοηθος του Αναστασιου
τι σου εφταιξε ο βοηθος του Αναστασιου καλε και θες να τον αλλαξουμε?
τροπος του λεγειν, νομιζω ηθελε να φυγει μετα το μιτσελ αλλα οκ. παντως θα ακολουθησουν κι αλλοι οπως φαινεται.
…μάλλον έτσι είναι…αλλά τώρα τι θα αλλάξει με αυτό???..τι θα κερδίσει ο Περέιρα με αυτό???:):!:
πλακα εκανα κι εγω!
Πιστευω οτι χειροτερο η επιλογη που εφυγε ο Μιτσελ και τωρα σιγα σιγα διωχνει οσους
τον στηριζαν στην ομαδα!!
Οπως ειπες θα φυγουν κι αλλοι.
…παντού έτσι δεν γίνεται???:):!:
Ο όμιλος έχει μπερδευτεί αρκετά με το 6-0 σερί της φενέρ και την πτώση της ΤΣΣΚΑ, αν και πιστεύω ότι θα βρεθούμε στις 2 πρώτες θέσεις. Αν συμβεί αυτό πάμε για διασταύρωση με Μακάμπι ή Πάο. Προτιμώ Μακάμπι.
Περίεργη ομάδα η Αρμάνι, αλλά αν έχουν διάθεση οι δικοί μας τους έχουμε.Ελπίζω να αντέξει ο θεούλης ο Πρίντεζης και να εμφανιστεί για κανά δίλεπτο ο Παπαπέτρου. Θέλω πολύ να δω τον Ντάνστον, που τελευταία προσπαθεί πάρα πολύ για να φτάσει τον περσινό του εαυτό ,απέναντι στον φορμαρισμένο Σάμουελς.
Πάμε λίγο μωρή ομάδα, κάτσε χάσε με μια 20αρα να ξεκινήσουμε γκρίνια
χασουμε κερδισουμε γκρινια θα ακουσεις!!! δεν γινεται χωρις αυτο!
γενικα εχει πολυ ψωμι ακομα. τπτ δεν ειναι σιγουρο.
Γιαυτό πρέπει να επενδύσουμε στην γκρίνια!
Έχει ψωμί ναι. Η νιζνι εκεί που περιμέναμε ότι θα έχει κάποιο ρυθμιστικό ρόλο έχει τραυματισμούς.Η αρμάνι δείχνει ότι δεν ψόφησε εντελώς, οι τούρκοι επανεμφανίζονται , η τσσκα εκεί που πήγαινε τρένο κάνει την κοιλίτσα της . Θα δούμε ωραία ματς στη συνέχεια. Πολλά ρησπέκτ στην ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία της. Δίνουν ό,τι μπορούν σε μια σεζόν που στράβωσε από την αρχή.
…απόψε δεν είναι εύκολα τα πράμματα, για όποιον θυμάται και τι έγινε πέρσι…αλλά ποστεύω ότι θα τα καταφέρουμε:):!: