Συνεχεια και συνεπεια, σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα τα κλειδια στην φετινη ομαδα μπασκετ, μπραβο τους. 8-1 το ρεκορ μεχρι στιγμης στο TOP 16 και συνεχιζουμε.
Στα του ποδοσφαιρου ακυρη η απολυση Νικοπολιδη, ο Περειρα μεχρι στιγμης ολο μαλακιες κανει και θα φυγει νυχτα και αυτος… Λαθος κινηση που εφαγε τον Μιτσελ ο χοντρος, μακραν ανωτερη η ομαδα με αυτον.
Ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων πολλών χρόνων. Και αυτός ο Περέιρα δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. Τώρα δικαιολογημένα θέλει ξήλωμα όλη η ομάδα , μόνο 3-4 παίχτες αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα.
φταιει κι αυτος, αλλα πιο πολυ φταινε οι επιλογες παιχτων οι οποιοι δεν κανουν.
δεν ξερω παλια ειχα παιχτες που γουσταραν την ομαδα, ακομα και ξενους οπως ο μελμπεργκ. τωρα εχεις μισθοφορους, εχω φτασει να νοσταλγω τασο παντο…
Άτσα γλείψιμο στον Μαρινάκη ο Σιόβας. Ας του εξηγήσει κάποιος , πως δεν έχει δικαίωμα να ειρωνεύεται την αεκ. Χέσε μας ρε Σιόβα και συ και ο άμπαλος αδερφός σου ο Μανιάτης.
edit : Παίζει ο Αγραβάνης αύριο, έχοντας κάνει 2-3 προπονήσεις σε 2,5 μήνες…4*4 η ομάδα
Στο εκτός παιχνίδι με τη Φενέρ, είχε τραυματιστεί ο Λαφαγέτ πάνω που είχε αρχίσει να δείχνει πως αρκετό ειδικό βάρος. Ελπίζω αύριο να τον δούμε και αυτόν δυνατό. Θα ναι ντερμπάρα λογικά
ρε γμτ εχω παψει να ασχολουμαι εδω και καιρο με τα ποδοσφαρικα, αλλα οταν δε με πιανει υπνος μπαινω και διαβαζω σχολια σε αθλητικα sites
ρε που παμε? αν τα εννοουν αυτα που γραφουν δε θελω να ζω αλλα σε αυτο τον κοσμο, παλι καλα που εχω φυγει αγγλια δηλαδη…
οι αεκτσηδες απο τη μια να λενε μα μας προκαλεσε ο περειερα και αυτος και εκεινος, λες και ειναι οι πρωτοι που προκαλουν με πανηγυρισμους! τι να πρωτοθυμηθω? απο τις πρωτες ποδοσφαιρικες μου αναμνησεις ειναι ο εφφενμπεργκ να λουζεται με νερα και μπυρες στο μπερναμπεου λογω πανηγυρισμου, μετα ο μουρινιο στο ολντ τραφορντ κοκ. δε θυμαμαι ποτε να εχουν μπουκαρει επειδη ‘νταξει μωρε τι να κανουν τα παιδια ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ’
καλα για τους δικους μας η μαλακια εχει βαρεσει κοκκινο, ανιατες περιπωσεις μιλαμε.
Εκτος απο τo 2010 που τερματισαμε 5οι στο πρωταθλημα και ηταν μακραν η χειροτερη χρονια απο ολες τις αποψεις η φετινη ισως ειναι η 2η χειροτερη απο την σεζον 96-97 και μετα. Παλι χτες δεν παιξαμε τιποτα και ειδικα στο 1ο ημιχρονο ημασταν ανευροι οσο δεν παει. Ειχαν μια τελευταια ευκαιρια να αποδειξουν κατι σε ντερμπι και χαθηκε και αυτη. Χρειαζεται μαζικο ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι. Οσο για τον Περειρα μου φαινεται οτι θα φυγει νυχτα, μεγαλο λαθος που αντικατεστησαν τον Μιτσελ με αυτον.
Αν και ετεροχρονισμενα να πω Χρονια Πολλα στον Θρυλο που εκλεισε 90 χρονια την Τριτη και να ποσταρω αυτο το πολυ ωραιο αφιερωμα.