Ολυμπιακός

και απο το αλκοολ?

…και απ’το στοίχημα:?

:):!:

Πέρσι τέτοια εποχή ο Ντάνστον έδινε πόνο. Αν δεν επανέλθει ούτε τώρα,αντίο φαηναλ 4. Άντε καλή μας τύχη

Χάζευα τα περσινά μας ποστ και μου άρεσε αυτό εδώ(μετά τον αποκλεισμό μας από ρεάλ) :slight_smile:

[U]Αυτή τη στιγμή : [/U]

Σλούκας , Μάντζαρης,Παπαπέτρου είναι ανεβασμένοι. Ο Ντάρντεν είναι αόρατος.
Ο Ντάνστον έχει πέσει,ενα σοβαρό 5αρι-Χάντερ- ήρθε αλλά τραυματίστηκε
Πλέον έχουμε λαφαγέτ στη θέση του Κόλινς και Αγραβάνη μπαλαντέρ. Ο Πρίντεζης μάλλον είναι καλύτερα σε σχέση με πέρσι ( προερχόταν από τραυματισμό πέρσι στη σειρά με τη ρεάλ ή θυμάμαι ότι να ναι ??)

Η περσινή ρεάλ σίγουρα είναι καλύτερη από τη φετινή μπάρτσα. Εμείς ;

…μπορούμε να το κάνουμε, όσο δύσκολο κιαν είναι να βγάλεις την Μπαρτσελόνα από final - for στην Ισπανία…τα δυο πρώτα παιχνίδια, θα το δείξουν:):!:

Άντε του χρόνου σέντερ στο 1.85 να πρωτοτυπήσουμε πάλι.

Άντε γαμώ τα μπάτζετ μου γαμώ :!:

Βαρβάτο και αρχιδάτο διπλό στη σιχαμένη μπάρτσα, εύγε. Κατά διαστήματα η άμυνα ήταν τρομακτική. Επίσης δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί καλύτερο Πρίντεζη.

Αν συνδυαζόταν και με διπλό Εφές στη σιχαμένη ρεάλ, θα ήταν η τέλεια βραδιά.

Τρομακτική άμυνα ομολογουμένως

Δε πειραζει μαν. Στο F4 ειναι ηδη Ιτουδης και Ζοτς, ας παει και μια ομαδα που δεν εχει κοουτς.

Ω ρε μια πώρωση που τους βγήκε 8O

…αυτά είναι παλικάρια…ήμουν στο live και δεν τό’δα, αλλά μετά είδα στιγμιότυπα, και κατάλαβα ότι χθες δαγκώναμε:):!:

Τι αλλο να πεις για αυτήν την ομάδα πλεόν… Μπράβο μάγκες…

…μάγκικη νίκη σήμερα, και πρίκριση στον τελικό του πρωταθλήματος…στο βόλει, εναντίον ενός μάγκα Φοίνικα Σύρου:):!:

42 [emoji93][emoji93][emoji93][emoji93]

…να δούμε πόσο θά’ναι και η τελική διαφορά:):!:

Μετα απο αυτη την επικη και μαγευτικη εμφανιση στην Βαρκελωνη την Παρασκευη, παμε σημερα για το 3ο ματς στην σειρα με την Μπαρτσελονα. Οπως αποδειχτηκε ο καλος Ολυμπιακος δεν πρεπει να φοβαται κανεναν αντιπαλο, ειδικα με τετοια αμυνα που επαιζαν την Παρασκευη. Ο Πριντεζης εκανε ενα απο τα καλυτερα ματς της ζωης του, ο Σπανουλης μετα την κακη του εμφανιση την Τεταρτη στο πρωτο ματς μετα τον τραυματισμο ηταν και παλι ηγετης και εκανε τα παντα και γενικα η ομαδα ηταν χαρμα οφθαλμων με εξαιρεση τον Νταρντεν που ειναι μαυρη τρυπα.

Σε ενα καταμεστο ΣΕΦ σημερα αν δειξουν την ιδια διαθεση και προσηλωση θα ερθει το 2-1. Θα ειμαι μεσα και ανυπομονω, αυτη η ομαδα μας κανει περηφανους και ευχαριστιεσαι να την βλεπεις.

Στα του ποδοσφαιρου, πηραμε και μαθηματικα το 42ο πρωταθλημα, αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι οπαδοι του Ολυμπιακο δεν το χαρηκαν γιατι η χρονια ηταν σε γενικες γραμμες πολυ κακη, δεν παιξαμε καλη μπαλα, δεν νικησαμε στα περισσοτερα ντερμπι και γενικα δεν υπηρχε παθος και διαθεση. Στην Ευρωπη μετα τα καλα ματς στο Champions League και την 3η θεση του ομιλου αποκλειστηκαμε με κατω τα χερια απο το Europa απο μια μετριοτατη ομαδα την οποια θα επρεπε να αποκλεισουμε και να προσπαθησουμε να φτασουμε οσο πιο μακρια γινεται στην διοργανωση. Γενικα η ομαδα δεν πειθει και του χρονου θα χρειαστουν πολλες μεγαλες αλλαγες.

…ελπίζω το κατάμεστο Σ.Ε.Φ. να μην πνίξει την ομάδα…καλό αγώνα νά’χουμε:):!:

πολύ καλή η μπαρτσελονα στο 4ο δεκάλεπτο. σαν ομάδα 3χ3 που εχει ξεχάσει να έρθει ο ένας, και ένας απο τους άλλους 2 είναι κουτσός με παρκινσον

θεε μου κοντεψα να καπνισω και τα δαχτυλα μου