…ουφ το πήραμε…άλλη μία νίκη θέλουμε πια…μπράβο στα παιδιά:respect: :!:
Πάμε ρε μάγκες!! Αλλη μια νίκη και μετά Μαδρίτη!
…αύριο στο ΝΕΤ έτσι???:):!:
…και μπήκαμε αισίως, στην ημέρα του αγώνα της χρονιάς…
Πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά τέτοιες ημέρες μας έχουν κάνει μάγκες…
Θα μείνουμε χωρίς δάχτυλα απόψε όσοι δεν καπνίζουμε.
Γερα κι ο,τι γινει!!
Εκπληκτικη ατμοσφαιρα τη Τριτη στο ΣΕΦ, παντα υπαρχει παθος και παλμος στα σημαντικα sold-out ματς, αλλα η προχθεσινη ατμοσφαιρα ηταν το κατι αλλο, ο κοσμος δεν σταματησε στιγμη να τραγουδαει και γενικα ηταν κολαστηριο το γηπεδο, το ευχαριστηθηκα με την καρδια μου. Ματς θριλερ για ακομα μια φορα, μας βγηκε η ψυχη στα τελευταια λεπτα… Η αμυνα ηταν το στοιχειο που μας εδωσε την νικη, ενω Σπανουλης και Πριντεζης ειναι πραγματικοι αρχηγοι σε ολα τους.
Πλεον ειμαστε μια νικη μακρια απο το Final 4 και το σημερινο ματς θα ειναι πολεμος…
…Ολυμπιακή ψυχή, καρδιά και μυαλό και απόψε, και ότοι γίνει…μόνο αγάπη κλαι σεβασμός στα παλικάρια μας:):!:
Εκανα την μαλακια και δεν εκλεισα εισιτηρια και για τα 2 ματς κατευθειαν και απο την Τριτη το βραδυ προσπαθουμε με τον κολλητο μου να βρουμε εισιτηριο με καθε τροπο, κινητοποιηση οσων φιλων και γνωστων μπορουν να βρουν κατι και μολις εμαθα οτι βρεθηκαν εισιτηρια και θα ειμαι μεσα και σημερα.
[B][SIZE=3]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]υτα ειναι…[/B]
Παμε ρε Θρυλαρα τρελανε μας παλι.
Καλή επιτυχία στη Θρυλάρα!
…κανένα από τα άλλα τρία ζευγάρια δεν πήγε σε πέμπτο αγώνα…για να δούμε:):!:
Τι κανεις τρίποντο της απελπισίας ρε Πετγουει… Ημαρτον…
Τρέλανε μας Γιώργο Πρίντεζη!!!
Γι’αυτο είσαι ΘΡΥΛΟΣ!!!
Μόνο
Κλάμα
…είναι τρελός ο Γιώργαρος:yahoo: :drunk:
…:bye::bye:
:):!:
Από το '94 και το τρίτο ματς με την Κίντερ τέτοιες καταστάσεις.
aeeeeeeeeeeooooooooooooaaaaaaaaaaaaaeoe
εδω που τα λεμε ημασταν καλυτεροι στη σειρα
υ.γ. πουτανα ολα
σας παρακαλω ας με φιλοξενησει καποιος αυριο, δε τη γλιτωνω την εξωση απο τις κραυγες