Καιρό είχα να δω ματσάκι μπασκετ γενικά, και έπεσα στο καλύτερο απόψε. Μπράβο τους και που πέρασαν και για το σασπενς! Θυμήθηκα αγώνες δεκαετίας '90… ψήνομαι να δω φάιναλ-φορ τώρα…
Αν κ ΑΕΚ γουσταρα πολυ. Μπραβο. Δεν υπαρχουν αντιολυμπιακοι κ βλακειες. Απλα το ποδοσφαιρο ειναι σαπιο
μολις εξιλεωθηκες για τις ανοσιοτητες που γραφεις στο Vikings. ευγε νεε μου
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ Μ’ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ, ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.
Private, διαθέτω ένα ωραιότατο ράντζο. Αν σε διώξουν μίλα.
Ναι ρε chrisp. Επισης, κορυφαια φωτο στο γαλαξια
[SPOILER][/SPOILER]
Κοντεψα να παθω εμφραγμα! Επικη προκριση!!!
Κλαιω με φατσα Βαγγελα from hell στον πανηγυρισμο!!!
Μπράβο ρε μάγκες
κι αφου εχουμε δει ποσες φορε το buzzer beater, ας πουμε οτι σε αυτην την προημιτελικη φαση οπου ανεβηκαν Σπανουλης και Χαντερ, ΑΛΛΑ, ο Πριντεζης ηταν ο καλυτερος ολων, σε ολα τα ματς πιο σταθερος, και απο κοντα ο Μαντζαρης ο οποιος σε αυτην την φαση ανεβασε πολυ την αποδοση του. εβαλε κι αυτος ενα μεγαλο τριποντο χτες (αυτο με το ταμπλο, που μαλλον ειχε και λιγη τυχη ) και ηταν εκπληκτικος σε ολα τα ματς με την Μπαρτσελονα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ, 5ο Final 4 μεσα σε 7 χρονια και υπο αντιξοες συνθηκες
To τεράστιο τρίποντο του Μάντζαρη είναι αυτό που έκανε το σκορ 64-65 γύρω στα 60’’. Μετά έχουμε τη φοβερή άμυνα που καταλήγει στο κλέψιμο του Λαφαγέτ και το κάρφωμα του Πρίντεζη. Αφού η Μπάρτσα ξαναπερνάει μπροστά, επιτίθεται σοφά με ντράηβ ο Σπανούλης και βέβαια η τελευταία επίθεση είναι εξαιρετικό διάβασμα και πάσα στον ελεύθερο παίκτη.
Γενικά οι τέσσερις τελευταίες επιθέσεις μας, πέρα από εύστοχες είναι και φοβερά στημένες, μπράβο στον Σφαιρόπουλο αλλά κυρίως στους παίκτες που είχαν τέτοια ψυχραιμία.
Ο,τι και να πεις για αυτή την ομάδα είναι λίγο! Αυτό που κατάφερε πάλι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπράβο σε όλους και κυρίως στον Σφαιρόπουλο(δεν είδα να το λέει κανείς οπότε παίρνω την ευκαιρία) γιατί είναι σοβαρότατος και πρώτος μάγκας!
Υ.Γ. Ωπ να τος ο Chrisp που με πρόλαβε στο τσακ!
ας γελασουμε λιγο…
[SPOILER][/SPOILER]
Απόλαυση η ενέργεια του Σλούκα στην τελευταία φάση που τράβηξε παίχτες πάνω του και η no look πάσα στον ελεύθερο Πρίντεζη για το μπάζερ. Απόλαυση και το βλέμμα Μάντζαρη μέχρι να καταλήξει η μπάλα στο καλάθι.
Μπράβο στα παιδιά και καλή τύχη στη Μαδρίτη.
Έχει χτίσει χαρακτήρα ο μπασκετικός Ολυμπιακός! Μπράβο για την πρόκριση!
Και λίγο γέλιο ακόμα:
Χωρίς λίγη υπερβολή δε βγαίνει το πράμα με αυτήν την ομάδα :!:
:lol::lol::lol3::lol3: ετσι!! γουρι γουρι παντως!!!
Ρε είναι έγκυος πάλι η Χοψονίδου, θα το σηκώσει ο Σπανούλης λέμε :lol:.
καύλωσε το σύμπαν χθες. άξιοι.
(μόνο ο χόντρος να έλειπε απο το κάδρο… :p)
…αφού χώρεσε:D…στο κάδρο…πλάκα πλάκα τι κλολητιλίκια είναι αυτά:?
:):!:
Τα λέει όλα η αντίδραση των μη-Ολυμπιακών νομίζω, γ’αυτό μπήκα να καταθέσω και τη δική μου. Φώναξα και μάλιστα πολύ όταν μπήκε το τρίποντο. Και τώρα ψύχραιμα θα πω συγχαρητήρια και καλή τύχη στη Μαδρίτη, διότι ο ΟΣΦΠ υπήρξε ακραίος μάγκας σε ολόκληρη τη σειρά, ο Σφαιρόπουλος γάμησε τον Πασκουάλ όπου τον βρήκε και ειδικά για το χθεσινό ματς, που γύρισε και την κατά του διαφορά, άπειρο σέβας. Όχι, τέτοιον “εχθρό” θα τον σεβαστείς και θα τον χειροκροτήσεις, και θα σπάσεις τον κώλο σου να γίνεις ομάδα και να τον κερδίσεις.
Και ντάξει, τι να πω για Πρίντεζη, δεν τον γούσταρα ποτέ μου αλλά ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ και έχει και ΠΟΛΛΑ αρχίδια.
[SPOILER]Επίσης σπόηλερ-τρίμπιουτ σε Φλόυνταηζντ, δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς στη σειρά ότι ο Πασκουάλ προσπάθησε να κάνει το τρικ του Ζοτς με το shadow στα σκριν, πάνω στο Σπανούλη (κλάμα γέλιου). Του πήρε 4 χρόνια, αλλά τελικά το αποκωδικοποίησε.[/SPOILER]