Ολυμπιακός

Το 5ο και μενα μου φανηκε οτι ηταν σε οφφ θεση

Μπετοβλακες ειναι.:stuck_out_tongue:

Επαιξα τελικα στο 60’ οτι θα κερδισετε εν τελη με διαφορα τουλαχιστον 4 γκολ και με 20 λιρες πηρα 28. Μειωθηκε τουλαχιστον ο σημερινος πολυ βαθυς κουβας που με βρηκε…#-o

Μόλις γύρισα. Χορταστικό θέαμα σ’ημερα, ώραία γκολ. Το αποτέλεσμα στην Τουρκία μου φαίνεται λίγο περίεργο. Με δυο νίκες μπορούμε πρώτη θέση, αν όμως δεν προσέξουμε παίζει να πάθουμε μεγάλη νίλα:!:

Μεγαλη νικη, φοβερη μπαλα, ολα πηγανε φινα σημερα! ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρουν τα μυαλα μας αερα!!!

τζάμπα λεφτά οι Ντιόγο, Μπελούτσι, Ντούντου, Αβραάμ… Καλά μας τα λένε τόσο καιρό. Ποιος Μπελούτσι και βλακείες? Σκόκο ρε! Γκάμπριελ! Αυτοί είναι παίκτες. Μπελούτσι και βλακείες…

Ο Παναθηναϊκός μας έδειξε το δρόμο. Παίξαμε και εμείς ταμπούρι και μετά κόπων και βασάνων κάναμε 8 σουτ μέσα στην έδρα μας για να νικήσουμε! :stuck_out_tongue:

Αφήστε το Βαλβέρδε να δουλέψει. Σε λίγους μήνες δίδαξε τόσα πράγματα στην ομάδα, που είχαμε χρόνια να τα δούμε.

Αλλοιωση αποτελεσματος,το 5ο γκολ οφφσαιντ!

Πολύ ωραία μπάλα σήμερα. Τον φετινό Ολυμπιακό στα καλά του δεν τον φτάνει καμία ομάδα στην Ελλάδα.
Υπέροχα και τα 5 γκολ, ούτε ένα από στημένο!!!

Το ματς με τη Μένταλιστ θα είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής στη χρονιά. Μάκαρι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Πολύ ωραίος ο γαύρος σήμερα, μπράβο του! Εντελώς κυριλέ νίκη, αλλα τι θα γίνει με αυτούς τους κακομοίρηδες τους Πορτογάλους, δε θα δουν ποτε άσπρη μέρα με τους Ρωμιούς? :lol:

Το μονο που μου την έσπασε ήταν ότι είδα το παιχνίδι με μια παρέα που ήταν ένα παλληκάρι ΠΟΛY άρρωστος γαύρος και μου τα κανε ΝΑ, αλλα χαλάλι, είχα τις καλές μου μετά και τα δικά μας τα χθεσινά… :stuck_out_tongue: άιντε να χαίρονται όλοι στην Ευρώπη, δεν χαλάει κανέναν… :smiley:

Αυτό. Καλύτερα να “πλακωνόμαστε” κάθε φορά για το ποιος έκανε μεγαλύτερη νίκη, παρά για το ποιος ξεφτυλίστηκε λιγότερο!

E ναι αλλα όπως και να το κάνουμε στο πεδίο “μεγαλύτερες νίκες” σας έχουμε…:stuck_out_tongue:

Όλα cool μάγκες, χαρείτε το κι εσείς, σήμερα το δικαιούστε… :slight_smile:

pure pro evolution soccer σημερα :lol:

μαkαρι να παιζουμε ετσι παντα οπως σημερα kαι οχι σαν…χθες:lol:

+1

Φοβερός ο Ολυμπιακός σήμερα συγχαρητήρια, οι Πορτογάλοι θα μας βλέπουν για πολλά χρόνια ακόμα στα όνειρά τους! Σιγουρεύουμε και τη θέση στην UEFA σιγά σιγά!

Tώρα αυτά είναι όντως ερωτήσεις, ή να βγάλουμε τα ερωτηματικά? Κατά τη γνώμη μου, στη φάση της Μπενφίκα υπάρχει σίγουρα φάουλ. Για το γκολ του Ντιόγκο δε ξέρω, δε θυμάμαι καθόλου τη φάση.

Κανενα offside.Ποσο μαλλον προφανεστατο που λεει ο Outshined…Το pause ειναι ελαχιστα αφου η μπαλα φυγει απο το ποδι του Λουτσι.

:lol:Σημερα εγινε ποδοσφαιριστης και ο Μπελουτσι!:lol:#-o

O Πατσατσογλου εβαλε 2 γκολ στους τελευταιους 3 αγωνες με το ενα να ειναι καλο και το αλλο γκολαρα. Ρε θα καραφλιασουμε ρε. :stuck_out_tongue:

Πολυ ωραια μπαλα επαιξε παντως ο γαβριξ με την Μπενφικα. Μ’αρεσαν οι γρηγορες εναλλαγες της μπαλας και οι κινησεις χωρις αυτην.

ας μη χαρακτηρίσω καλύτερα και με κυνηγάνε οι mods, αλλά οκ, τι να πεις…
για τα 2 πρώτα ρώτησα γιατί τα είδα μόνο μια φορά και όντως είχα απορία.
για το 3 εστίασα στη συμπεριφορά του speaker.

πάντα λέω πως οι 4άρες και οι 5άρες είναι ωραίες αλλά δανεικές.
Αν σε πάει ένα ματς και δεν πάει τον αντίπαλο είναι εύκολο να γίνουν.

Νομίζω πως τα εύσημα στον Βαλβέρδε τα έδωσα πριν το ματς.

Ρε φίλε, αν θες και έτσι, όσο ζω διπλά σαν το προχθεσινό, πάρε όλα τα κρασιά και βάλ’τα…

δε νομιζω να αναφερθηκε σε παναθηναικους ρε συ… γενικα πρεπει να το λεει για το ματς…

Πες τα ρε! Και εγώ αυτά λέω. Μπελούτσιδες και βλακείες. Σκόκο και Κλέητον ρε!!! Αυτοί έιναι παίκτες! Όταν οι αντίπαλοι έχουν Χουάν Φραν και Νίλσον, που πάμε εμείς με Ντομίδες και Πάντους?[-X[-X[-X

Πλάκα στην πλάκα ο Βαλβέρδε ήδη έχει κάνει τον Ντο(ρε)μί να μοιάζει αξιόπιστος (προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι:p), αν κάνει και τον Πάτσα να συνεχίσει έτσι και να κόψει τις επιπολαιότητες εγώ θα προσκυνήσω.Εκεί στη Σουπρολίγκα, αντί να τσακώνεστε για τα τηλεοπτικά δεν υπογράφετε καμιά σύμβαση να μην αλλάξει κανένας από τους 4 προπονητή για τα επόμενα 3-4 χρόνια? Μεγάλο καλό θα κάνετε…

τα τελευταία χρόνια και εμείς και εσείς έχουμε απαξιώσει πολλούς παίκτες για διάφορους λόγους.

κάποιοι το αξίζαν, αλλά κάποιοι δεν ήταν τόσο κακοί, όσο νομίζαμε.

εκεί είναι που εστιάζω στους προπονητές εγώ. Τεν Κατε και Βαλβέρδε αξιοποιούν καμμένα χαρτιά (Μάντζιο,Τζιόλη, Ντομί, Πατσα).

Η διαφορά είναι πως ο Κάτε έχει μια ουσιαστικά προσθήκη (Ζιλμπερτο), ενώ ο Βαλβέρδε 3 (Αβρααμ,Ντουντού, Ντιόγκο).

Επίσης, Σιμάο και Ντιόγκο σύντομα θα μας χαιρετήσουν.