Ολυμπιακός

Αυτό ούτε εγώ δε το έχω καταλάβει. Πως καταφέρατε και πετάξατε τόσα λεφτά ρε παιδιά? Πραγματικά αξίζει όσκαρ στον Πολυμετοχικό.

Αν και ένας Κλέητον ή Χριστοδουλόπουλος μας λείπει. Ο Μπελούτσι είναι παλτό :stuck_out_tongue:

Και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσετε… επειδή ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη δε θα παίξετε ποτέ :stuck_out_tongue:

Δεν γινεται να μην αναφερθω στο γεγονος το οτι ο ΠΑΟ εκανε μια σουπερ νικη και του εκατσε και το αλλο αποτελεσμα. Ενω ο Ολυμπιακος εκανε επισης μια σουπερ νικη (αλλα τα δεδομενα) αλλα στο αλλο ματς, αποτελεσμα Γαλατασαραι - Μεταλιστ 0-1… Αυτο ειναι κωλοφαρδια 100% σορρυ κιολας!

Νίκη στο igloo της Μέταλιστ τώρα να εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση και με 2 καλές προσθήκες, η ομάδα θα γίνει αχτύπητη.
Μεγάλη μπάλα χτες.

Η ‘Γατα’ γραφει για Τουρε…οκ:p

Γατα εγγυηση ρε, καθε μερα την αγοραζουμε με τον πατερα μου8)

Κοιτα και να ισχυει, δεν πιστευω ο Τουρε να χει ορεξη να γυρισει στο λιμανι

Ελπίζω να μην παρασυρθεί κανένας Ολυμπιακός σήμερα από τους αβανταδόρικους τίτλους και αγοράσει καμμία από τις “αντικειμενικές” φυλλάδες Goal και SportDay που χθες έβγαλαν προκλητικά πρωτοσέλιδα για να πουλήσουν φύλλα στους βάζελους.
Ειδικά την βρωμο-goal που έγραφε χθες κάτι για “μακράν μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα”… [-X

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα (αν και έχετε ήδη γράψει τα περισσότερα): Φορμαριστήκαμε πάνω στην ώρα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο UEFA ίσως και πρώτοι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τους μεταλλάδες την επόμενη εβδομάδα. Και χορτάσαμε και θέαμα τόσο χθες όσο και το Σάββατο.

Εντιτ: Η “Γάτα” πόσες μεγάλες μεταγραφές-επιστροφές αναγγέλει σε μία μέση εβδομάδα, το έχετε μετρήσει ποτέ;

Οταν ενα ματς ληγει 5-1 δεν υπαρχουν και πολλα σχολια που μπορει να κανει καποιος.
Τα γκολ μας ηταν το ενα καλυτερο απο τα αλλο.
Πατσα τρελανε μας εντελως ρε!Η ομαδα διανυει περιοδο φορμας μου φαινεται και βρηκε και την καταλληλοτερη
εποχη.

Ο σπικερ του Αντενα ηταν γραφικος οσο μπορουσα να τον ακουσω γιατι βλεπαμε το ματς σε κατι γενεθλια και γινοταν
χαμος.

Edit : Αλητη Mule!Για κλασματα με προλαβες για το φορμαρισμα της ομαδας.

E, ναι βρε Karvou που το λες και το ξαναλές. Όντως παλτό είναι ο Μπελούτσι.

και εγώ αυτό λέω! Ο Μπελούτσι είναι παλτό :stuck_out_tongue:

Ωραία, συμφωνούμε!:slight_smile:

προφανώς! Μπελούτσι, Ντιόγο, Ντούντου, Αβραάμ είναι όλοι τους παλτά! Δε θέλω κανένα τους στη Ρεάλ :stuck_out_tongue:

λετε να μετανιωσε ο φλορες που δεν ηρθε ?

Όχι, διαφωνούμε. Ντιόγο, Ντουντού καλοί παίκτες είναι. Μπελούτσι και Αβραάμ είναι για τα πανηγύρια.

Mεγάλη μπάλα χθες από την ομάδα και τα 5 γκολ ήταν υπέροχα, ανεβαίνουν και οι Μπελούτσι, Ντιόγο. Και τελικά το μπινελίκι έκανε καλό στον Πάτσα :stuck_out_tongue: Αλλά είμαστε τόσο γκαντέμηδες, σε αντίθεση με τους βάζελους, που πάλι δεν μας έκατσε καλό αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Την Τετάρτη θα είναι πολύ δύσκολο στην παγωμένη Ουκρανία και το γεγονός ότι κέρδισαν και τους Τούρκους δείχνει ότι είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Και με Χ βολευόμαστε, για να δούμε.

ε τι να κάνουμε? Ένας Σκόκο υπάρχει και ένας Μαϊστόροβιτς μόνο:p

Ξεμείναμε με τον αρχηγό της Ρίβερ εμείς…:frowning:

Τώρα που είπατε Αβραάμ. Τι έπος τάκλιν ήταν αυτό στο τετ α τετ του Μαυρούκου της Μπενφίκα? Εγώ λέω εκείνη τη στιγμή, πως πήρε απευθείας κόκκινη ο βλάκας και δε θα παίξει Ουκρανία, ενώ στην πραγματικότητα του είχε πάρει και το πορτοφόλι!

Όλοι το ίδιο πιστεύαμε!! Πάντως έχει δέσει πολύ με τον Άντζα, οι αριθμοί άλλωστε μιλάνε από μόνοι τους.

δεν είναι μόνο το δέσιμο. Εγώ έχω πραγματικά εκστασιαστεί με το πρέσινγκ που γίνεται. Κάποιες στιγμές βλέπεις έναν αντίπαλο παίκτη μόνο του να του έρχεται η μπάλα και με τη φόρα και την κατεύθυνση που έχουν οι χαφ μας από το πρέσινγκ, μόλις του φτάσει η μπάλα, πέφτουν πάνω του 3 αμυντικοί δίχως να αλλάξουν καν κατεύθυνση σώματος ή να επιταχύνουν, απλά συνεχίζουν να τρέχουν στη φουλ ταχύτητα που είχαν και πριν (εξοικονόμηση δυνάμεων). Η όλη κίνηση των χαφ στο πρέσινγκ μου δίνει την εντύπωση πως έχουν σαφέστατες οδηγίες για το πως να κινούνται στο πρέσινγκ και όλες τους πολύ σωστά μελετημένες.

Δεν είναι το χαζό πρέσινγκ που έχουμε στην Ελλάδα, όπου ο καθένας τρέχει προς τη μπάλα, του βγαίνει η γλώσσα και τη κυνηγάει όπως τα σκυλιά κυνηγούν τα αυτοκίνητα.