Το πέτυχα πριν λίγο αυτό με τον χαπάκια. Έπρεπε να βγει όμως ο Σπανούλης και να του ανοίξει καινούργια κωλοτρυπίδα. Αλλά θα μου πεις γιατί να μπλέξει ο άνθρωπος με τέτοια σκουπίδια. Τζάμπα θα λερωθεί.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αυτού του ανθρώπου (περίπου) του επιτραπεί η είσοδος σε γήπεδο ξανά.
Εγώ λίγο έβαλα να ακούσω εκπομπή για το ματς. Το 70% του χρόνου σπαταλήθηκε από τους δημοσιογράφους στο να συζητάνε για το αν ο Σπανούλης έπρεπε να πανηγυρίσει ή όχι. Φυσικά πάντα έλεγαν, πως “του Σπανούλη η κίνηση είναι το λιγότερο και δεν ήταν σημαντική”, πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο χρόνο θα αφιέρωναν αν το σημαντικό ήταν η κίνηση. 140%?
αμπελοφιλοσοφία:
Το γεγονός πως συζητάμε για το αν η κίνηση του Σπανούλη είναι σωστή ή όχι, δείχνει το πόσο πίσω είναι το μπάσκετ. Αν το σημαντικό ήταν το να πηγαίνει ο πολιτισμένος κόσμος με τα παιδιά του στο γήπεδο στις 17:00 του Σαββάτου, τότε η συζήτηση θα ήταν “γιατί έβριζαν μάνες και παιδιά οι οπαδοί”; Επειδή όμως ο πολιτισμένος κόσμος μένει σπίτι του με τα παιδιά του η συζήτηση είναι “γιατί ο Σπανούλης δεν κρατήθηκε ώστε να μη δούμε χουλιγκάνους στη tv”
Λολ. Το ποστάρατε και το ηχητικό; Αν ναι σόρυ. Αν όχι, πρέζα
Δεν μπορώ να καταλάβω για μερικούς, κυρίως Παναθηναικούς αν βλέπουμε το ίδιο μπάσκετ. Μάλλον όχι, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι η euroleague πλέον
Η αλητεια του Τρακη εχει ξεπερασει καθε οριο. Επειδη, οπως λεει η ΚΑΕ Παναθηναικος, ο Τρακης ειναι ενας απλος πολιτης, ουτε προεδρος, ουτε τιποτα, θελω να δω αν θα φαει ισοβιο αποκλεισμο απο το γηπεδο, οπως εκανε π.χ. η Ρεαλ αν δεν κανω λαθος, στο ποδοσφαιρο με οπαδο της… Οποιοσδηποτε απλος πολιτης/φιλαθλος/καφρος εκανε αυτο που εκανε σημερα ο πρεζακιας, θα ετρωγε ισοβιο ban απο ολα τα γηπεδα. Για να δουμε λοιπον…
Εγώ αν ήμουν Παναθηναικός θα ντρεπόμουν να ξαναπάω γήπεδο ή να ξανασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Πέρα από την διαιτησία που για ακόμα μια φορά έδειξε τι ήθελε να γίνει, αλλά δεν το κατάφερε, δεν θα δεχόμουν να έχω έναν “πρόεδρο”,“φίλαθλο”,“παράγοντα” που τραβάει τόσο πίσω την ομάδα μου. Όπως φέτος δεν πήγα καθόλου στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού γιατί θεώρησα το ίδιο και για τον Μαρινάκη.
Όχι φίλε, οι ομάδες είναι πάνω από πρόσωπα και δεν θα κόψει τώρα το μπάσκετ ο αγνός φίλος του ΠΑΟ, του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΠΑΟ, επειδή φέρεται λίγο άκομψα ο “πρώην πρόεδρος - επώνυμος φίλαθλος”.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, εκεί όποιος τολμά να ασχοληθεί είναι οπαδός του μαρινάκη, συμμέτοχος στην εγκληματική οργάνωση και φυσικά χρηματοδότης της χρυσής αυγής όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα.
Το “λίγο άκομψα” μου άρεσε…! Ο τύπος είναι άρρωστος και πέρα από την πλάκα κάποτε σεβόμουν απόλυτα αυτά που έχει καταφέρει ο Παναθηναικός στο μπασκετ, και σίγουρα και όλη η μπασκετική Ευρώπη αλλά αυτό το πράγμα ξεπερνάει κάθε όριο λογικής.
Τώρα όλοι ξέρουμε τι θα γίνει στα play off ευτυχώς που υπάρχει και η Ευρωλίγκα όπως είπε και κάποιος πιο πίσω.
Η πλειονοτητα των Παναθηναικων απο αυτα που βλεπω εγω ειναι σε μια ενδιαμεση φαση που καταληγει στο ‘‘δε μας πολυνοιαζει στη πραγματικοτητα, ειναι λιγο τρελος, καμια φορα ντρεπομαστε, αλλα εχει πλακα να βλεπουμε τους γαυρους να συφιλιαζονται’’ . Δυστυχως το attitude πχ του Red_Rum (κρινοντας με βαση απο κατι που εγραψε στο αποκει θρεντ) δεν αποτελει τη πλειοψηφια. Οι υπόλοιποι από τον pure μπασκετικό ιντελεκτσουαλ πράσινο λαό θα θυμηθουν οτι δεν αρμοζει στην ιστορια τους αν τυχον σταματησετε να παιρνετε πρωταθλημα για μερικα χρονια, γιατι αυτο ειναι και το μοναδικο ‘‘ιδεολογικο’’ κριτηριο του Ελληνα οπαδου.
Ο εισαγγελέας καλεί το Σπανούλη και θα του θέσει το ερώτημα αν επιθυμεί τη δίωξη Γιαννακόπουλου. Δεν ανοίγουμε ένα poll να πούμε αν είμαστε υπέρ ή κατά της δίωξης Γιαννακόπουλου;
Κάτι μου λέει πάντως ότι για άλλη μια φορά δεν θα γίνει τίποτα…
[SPOILER]Να υποθέσω ότι το ποστ ΚρισΠ ήταν ειρωνικό έτσι;[/SPOILER]
Δε μιλαω ουτε για ροκιν, ουτε για τα fora. Μιλαω απο αυτα που εκλαμβανω απο παντου, γενικοτερα. Αν ηταν μεγαλη η μεριδα, δε θα χε βγει καπως στο οακα; Μια γιουχα, κατι. Εχω γελακια και χειροκροτηματα θυμαμαι σε κατι ‘‘τους εχουμε, και ευκολα’’. Η περιμενατε τις προσφατες βρισιες για να καταλαβατε; Και θα ηταν και διαφορετικες οι προτεραιοτητες των θεματων που σας απασχολουν. Δε λεω, σημαντικοτατο το τι θα φερεται στον ασσο τωρα που ο ΔΔ και γερναει και διασκεδαστικα τα αυτια του Μπιλ, αλλα εκει περα εχετε εναν τυπο που καθε φορα που ανοιγει το στομα του, σας μικραινει.
Το πόσο ενοχλείται πραγματικά η πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού από τον Τράκη φάνηκε ωραιότατα στην υπόθεση της ένστασης του προημιτελικού του Κυπέλλου.
Επίσης το ερώτημα δεν είναι φίλτατε ΑΡΙΑΝ αν συμφωνούν με τη δίωξη Γιαννακόπουλου οι φίλοι του ΠΑΟ αλλά αν συμφωνούν με τη μη-διακοπή του αγώνα μετά από είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Διακοπή που -αν λάβουμε υπόψη μας το δεδικασμένο του ΣΕΦ- θα σήμαινε 6 αγώνες χωρίς κόσμο και -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα.
Αν λοιπόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι έπρεπε να διακοπεί το ματς και ακόμα περισσότερο αηδιάζουν -όπως λένε- καλό θα είναι να αφήσουν από μόνοι τους άδειο το ΟΑΚΑ στα play off.
Ασφαλώς κάτι τέτοιο αποκλείεται γιατί μιλάμε για τον ίδιο κόσμο που γέμισε το γήπεδο λίγες μέρες μετά την καταγγελία διεθνούς διαιτητή (και τη μη διάψευσή της ουσιαστικά από τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο) για ύβρεις του τύπου [B]“θα γαμήσω τα παιδιά σου μπροστά σου”[/B].
Δλδ σορυ κιολας, περιμενει κανεις να αλλαξει το μενταλιτυ του ελληνα οπαδου και απο “η ομαδα να νικαει και να σηκωνω κουπες” να γινει " με χαλανε οι σαπιες νικες, τα σαπια πρωταθληματα και οι ασχημες συμπεριφορες"?
τα ροζ συνεφακια εχουν διαλυθει παιδες, πρωτα θα βγαλουν οι manowar κακο δισκο (δλδ ποτε) και μετα θα αλλαξει ο κοσμος στην σαπιοελλαδα.