Εγώ από τη μεριά μου να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και τα συγχαρητήριά μου στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς που μετά από πολύχρονη πολιορκία κατάφεραν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβουν δι’ εφόδου το moral high ground. I can only imagine how it must feel :!:
(Όχι ότι ασχολείται η πράσινη φράξια δηλαδή - απλά κόψτε κίνηση στο θρεντ μας και συγκρίνετε με προηγούμενα χρόνια - αλλά τέλος πάντων, λεπτομέρειες)
Εάν περιμένεις να δεις σωστούς παράγοντες στο τιμόνι των ομάδων για να πας στο γήπεδο δεν θα πας ποτέ. Όλοι τώρα λένε για τον ψυχοπαθή Τράκη και τα βρισίδια και τις κατάρες στο Σπανούλη. Για πάτε 2-3 μήνες πίσω και θυμηθείτε τις βλαστήμιες του Μαρινάκη στη συνεδρίαση της Super League. [I]“Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια πουτάνα. Μια γαμημένη αδερφή. Θα σε γαμήσω.”[/I] (απευθυνόμενος στον Αλαφούζο). Και επίσης [I]“Γ@μώ την Παναγία σου” [I]και[/I] “Γ@μώ το Χριστό σου”[/I]. Δηλαδή όσον αφορά το ποιόν του Τράκη και του χοντρού ποια είναι η διαφορά? Συν ότι ο Μαρινάκης κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και αυτός είναι ο λόγος που αφήνει την προεδρία. Απ’ τη στιγμή που το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έγιναν επαγγελματικά και μπήκε στη μέση το χρήμα τα πάντα έχουν διαβρωθεί.
Στα υπόλοιπα ματς πλην Ολυμπιακού μια χαρά άδειο θα το αφήσουν. Στα ματς με Ολυμπιακό, θα το γεμίσουν. Όπως ακριβώς γέμισε το Καραϊσκάκη στη φετινή φιέστα τίλου ενός πρωταθλήματος πιο σάπιου κι από τα σάπια (του ελληνικού εννοώ, όχι αυτού που πήρε ο Ολυμπιακός).
Η διαφορά είναι ότι στο ποδόσφαιρο το χρήμα είναι πραγματικά ΠΟΛΥ. Πάρα πολύ. Γι’ αυτό έχει συσταθεί η εγκληματική οργάνωση και κάνει ό,τι κάνει. Για να παίρνει ο Ολυμπιακός τα λεφτά του CL, να αποκτά ο εκάστοτε πρόεδρός του τη δημοφιλία που του χρειάζεται για να κάνει άλλες μπίζνες και για να βγάζουν όλα τα περιφερειακά λαμόγια τύπου Κομπότη λεφτά από το στοίχημα. Στο μπάσκετ, ό,τι γίνεται, ουσιαστικά γίνεται για το ονόρε. Εντάξει, ο ΠΑΟ έχει γράψει περισσότερα πρωταθλήματα, και; Το μαρούλι είναι το ίδιο, δεν έχει κανέναν οικονομικό αντίκτυπο το ποιός κατακτά το πρωτάθλημα.
Σκόρπιες σκέψεις έκανα. Πάντως ο Τράκης είναι για το τρελοκομείο, θέλει ζουρλομανδύα. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να διοικεί τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, δεν ξέρω ποιός τις διοικεί, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι αυτός ο φρενοβλαβής.
Μεγαλη νικη στο ΟΑΚΑ, ειναι σημαντικο το πλεονεκτημα στα Playoff, αν και με βαση την κατασταση των 2 ομαδων ο Ολυμπιακος θα πρεπει να προσπαθησει πολυ για να το χασει και φετος το πρωταθλημα.
Για τον Τρακη τωρα τι να πω? Ο τυπος ειναι αθλιος, εμετικος, ειναι εγκλημα που τον αφηνουν ακομα να κυκλοφορει στους αγωνιστικους χωρους… Ντροπιαζει την ομαδα του, ο τυπος εχει ξεπερασει καθε οριο. Και αλλοι εχουν κανει διαφορα, αλλα αυτο με τις γυναικες, τα παιδια και τους ταφους τα ξεπερναει ολα σε σιχαμαρα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιον οπαδο του Παναθηναϊκου να μην τον πειραζει να συνδεεται αυτο το ατομο με την ομαδα του.
Για το ποδοσφαιρο συμφωνω με stef πρεπει να κρατησουμε οπωσδηποτε την ψυχαρα, τον μαχητη, τον εργατη Φουστερ.