…πόσο καιρό έχω να κλάψω από χαρά…πόσο???
…στείλαμε την ΤΣΣΚΑ για ArGOODaki στα Goody’s :drunk: :har:
:):!:
…πόσο καιρό έχω να κλάψω από χαρά…πόσο???
…στείλαμε την ΤΣΣΚΑ για ArGOODaki στα Goody’s :drunk: :har:
:):!:
αυτο το πραμα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που παιζεται απο 10 ατομα και στο τελος κερδιζει ο ολυμπιακος
επισης αν ξαναμιλησω για σπανουλη να μου καει το λαπτοπ (αν και αυτο που με ενοχλει για να μην παρεξηγηθω ειναι το πως διαλυει μερικες επιθεσεις με κατι ηλιθια λαθη, οχι το να χανει σουτ, αν ειναι δυνατον δηλαδη)
Δε σας ακούω, ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ :!:
Απ τη Μπαρτσελόνα πριν κάτι μέρες/βδομάδες ;[emoji1]
Δε σταματάνε να μας κανουν χαρούμενους και περήφανους
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ομάδα με @@ …
Όπως και να έπαιξαν απόψε, με όσα λάθη και να έγιναν, τέτοιο τέταρτο ημίχρονο δεν ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
θελω ρεαλ τελικο, οχι μονο γιατι με φοβιζει λιγοτερο απο τους αλλους, αλλα και γιατι το να το παρεις μεσα στη μαδριτη απεναντι στη ρεαλ θα ειναι το αποκορυφωμα αυτης της ομαδας
ΛΟΛ, πάλι τα ίδια ρε, :lol:
Πρόκειται για τρολάρισμα για ακόμη μια φορά, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.
Συγχαρητήρια και καλή τύχη στον τελικό.
Γιατρέ, είμαι Πανάθα αλλά τα τελευταία χρόνια αισθάνομαι βαμμένος Ολυμπιακός. Έχω πρόβλημα?
Κύριοι, τα σέβη μου.
0/11 σουτ
0 ασίστ
6 λάθη
Μετά άρχισε να γράφεται ιστορία. Για άλλη μια φορά.
Καληνύχτα σας κύριοι από την κοκκινόψυχη Μαδρίτη…
Το ειχα ξαναπει και αρχισαν οι γνωστες εξυπναδες μετα για αυτο και το ξαναλεω…
[B][SIZE=4]ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ…[/SIZE][/B]
Οι παλμοι μου ακομα δεν εχουν επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα, αυτα που εκανε ο Σπανουλης σημερα απλα δεν υπαρχουν… Ειχε 0/11 σουτ σε ολο τον αγωνα με μονο 2 ποντους απο βολες και στο 4ο δεκαλεπτο οταν η μπαλα εκαιγε θυμισε σε ολους γιατι ειναι ο καλυτερος Ευρωπαιος παικτης. Εξωγηινος…
Δεν ειμαι καλα… :vibrate::vibrate::vibrate:
Και για οποιον εχει αποριες, ναι, ειναι η αληθεια…
[B][SIZE=5]ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ…
[SIZE=7]ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ…[/SIZE][/SIZE][/B]
Δεν εχω λογια! Επικο επος!!!
Εντάξει μάλλον επίτηδες το κάνουν πλέον. :lol:
Γενικά πάντως και πάλι κακό παιχνίδι, περισσότερο ξύλο έπαιζε η ΤΣΣΚΑ παρά μπάσκετ. Αν σφυρίζονταν όλα τα φάουλ δεν θα έμενε παίκτης μέσα από το ημίχρονο.
Αυτός ήταν μόλις ο 3-4ο αγώνας που βλέπω φέτος eurolegue. Το θέαμα γίνεται συνεχώς χειρότερο και πλέον οι αλλαγές σε πολλούς κανονισμούς είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένες .
Τι παιχτουρα αυτός νοτσιονι ρε γμτ.
…μαζί σου,απλά είχε σασπένς που μόνο ένα παιχνίδι μπάσκετ μπορεί να προσφαίρει, και αυτό θα ίσχυε ακόπμα και αν δεν έωαζε το τρίποντο ο Σπανούλης, και χάναμε:roll: :!:
Βιαςτηκες να πεις την μαλακια σου βαζελακο
Greg, το 7 είναι ηλικία ή IQ ?
:lol2: :lol2: :lol2:
Βαζελάκο λέει ο άλλος. :lol3:
Μεγάλη βραδιά στη Μαδρίτη .
Δεν έχω λόγια.
Τα υπόλοιπα σε 2 μέρες καλα να ειμαστε … Που θα ειμαστε και πρωταθλητές Ευρώπης
ηλικια, το bastard τι ειναι?