Τι Χουέρτας ρε παιδιά, το ρόστερ είναι τελείως άνισο μεταξύ ψηλών-κοντών.
λογικα ραδιο αρβυλα, δε βλεπω ουτε μισο λογο να παρετε χουερτας.
ασε που δεν εχει πει τπτ ο βαρλας
…γιατί το κάθε Πορτογαλάκι πού’ρχεται θα πρέπει να διώχνει όλους τους ελπιδοφόρους Έλληνες, γαι να φέρνει στην θέση τους, τυχαίους και αμφιβόλου αξίας συμπατριώτες του…οκ τις μεταγραφές των ξένων να τις επιλέγει ο εκάστοτε προπονητής…αλλά τους παίκτες που ήδη βρίσκει, δεν πρέπει να τους δώσει ευκαιρίες???..αυτοί οι παίκτες γιατί να έρχονται σε μας???
:):!:
…δεύτερο φιλικό στην Τουρκία απόψε στις 20.30…να δούμε ποιους θα βάλει???:-k :!:
Δεν βλεπόμασταν, κάηκε ο εγκέφαλος μου. Είναι και η ζέστη.
…θέλει πολύ δουλειά η ομάδα…αλλά αυτό το ρόστερ, δεν θά’χει καμιά σχέση με αυτό που θα υπάρχει μετά από ένα - ενάμιση μήνα…αυτό δενξέρω αν είναι καλό ή κακό:-k
:):!:
Κλείνουμε μιλουτινωφ στο μπάσκετ. Μάλλον αυτή την κίνηση ψηλού έλεγαν. Στο 4 όμως μόνο με Πρίντεζη και Αγραβανη? Θα πάρει αρκετό χρόνο ο μικρός σίγουρα αλλά είναι ρίσκο.
Μεγάλο στοίχημα το τρίποντο του χρόνου, αλλά από την άλλη γινόμαστε πολύ πιο δυνατοί σε παιχνίδι με ντράηβ και μέσα στη ρακέτα γενικότερα.
Αν είχαμε έναν καιμακογλου θα ήμασταν τέλεια γμτ. Όντως το τρίποντο είναι μεγάλο στοίχημα, θα βρεθούν λύσεις ελπίζω.
…μόνο Λοτζέσκι μέχρι τώρα έτσι…συν όταν τους πιάσει των άλλων και τα βάζουν όλα:):!:
Έρχεται ο αντικαταστάτης του Φελίπε Σαντάνα, καλοφόρετος…
…ο Γούτας τι θα γίνει???..ούτε αναφορά δεν γίνεται γιαυτόν…δεν λέω μεταγραφές σαν τον Καμπιάσο και Φιμπόχανσον είναι καλές…καλός βγαίνει και ο Πάρντο, αλλά και παικτούρες σαν τον Γούτα, που τώρα μάλλον είναι τραυματίας, Γιαννώτας, Καρκαμάνος, Κολοβός, Τσανδάρης, αλλά και Μπέρτος, που τον πήραμε και τον αφήσαμε για ένα χρόνο στην Ξάνθη, τι θα απόγίνουν…καλοί οι ξένοι, καλή μπαλίτσα πάμε να παίξουμε, αλλά μόνο με μισθοφόρους δεν γίνεται:):!:
Κοίτα εγώ το βλέπω ως εξής: Όταν μιλάμε για ξένους παίχτες που κάνουν τη διαφορά όπως ο Φινμπόγκασον, εκεί εννοείται ότι δεν τίθεται κάποιο ζήτημα. Όταν όμως πας και παίρνεις μετριότητες τύπου Ντα Κόστα και δεν δίνεις την ευκαιρία σε νεαρούς Έλληνες παίχτες όπως οι Γούτας, Μπέρτος και άλλοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους εννοείται ότι είσαι φάουλ. Επί της ουσίας συμφωνούμε πιστεύω!
Έλα να σοβαρευτούμε λίγο…
Πρώτη μάζωξη για την ομάδα μπάσκετ σήμερα (όσοι έμειναν δλδ). Ιατρικά και από αύριο δουλειά…
Άντε και καλή σεζόν…
Ποιος αστειευόταν δηλαδή?
Μιλάμε για ελληνικό ποδοφεο (κατά Ροτσα) και είναι σοβαρή η συζητησις;
Όσοι αξίζουν θα παίξουν. Και μέχρι στιγμής έχουν παίξει αρκετά και φαίνεται ότι υπολογίζονται οι Βούρος και Μπουχαλάκης που δεν νομίζω να τους περίμενε κανείς. Είναι και ο Φορτούνης και μετά Σιόβας, Αυλωνίτης και Μανιάτης. Και από τους υπόλοιπους βλέπουμε. Οι 2 της Ξάνθης και ο Γιαννιώτας μπορεί να παίξουν.
Μήπως είσαι μασόνος του μπασκετ;;;
Ε ναι, ο σκοτεινός ρόλος μου απεκαλύφθη…
Νύχτα, ημίφως από κεριά, ομίχλη, στο κέντρο ένα καζάνι με μεγάλη κουτάλα και μέσα να σιγοβράζει ό τι μαγειρεύω με περισσή σπουδή. Φοράω πορτοκαλί ένδυμα με μπιμπίκια και ψέλνω τον ύμνο της ΕΟΚ…
Αναπαύσου εν ειρήνη Φίλιππε, συνεχίζω…