Ολυμπιακός

Παλιά έπαιζε ένας μελμπεργκ παίδες, τώρα με κάτι παιχτακια τύπου la Costa :stuck_out_tongue:. Αλλά για ελληνικό πρωτάθλημα καλοί είναι θα μου πεις, κι από κοντά τα μεγάλα ταλέντα τύπου γούτα και μπερτου. Κοινώς γελάει ο κόσμος…

Sent from my D5803 using Tapatalk

Μια χαρά μαγαζάκι είναι το La Costa τώρα γα καλοκαιράκι :stuck_out_tongue:
Κατά τα άλλα τον παίχτη δεν τον ξέρω, έχω ακούσει ότι κάνει πολλά τσαφ, θα τον δούμε. Ίσως το ότι είναι επιλογή του Σιλβα τον βοηθήσει να παίξει. Όπως επίσης δεν ξέρω και αυτόν τον εξτρεμ από την Εστοριλ που παίρνουμε.

…μην ανησυχείς…

Ούτε στην Εστορίλ τον ξέρανε…

Ή μήπως δεν ήθελαν να τον ξέρουν;

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι χειρότερος από τον περσινό. Αν είναι την κάτσαμε!

Tι ρε παιδια;;;

Δεν ήρθε ο Μεξές;;;

…έχουμε πάρει τον παικταρά Γούτα, που δεν ξέρουμε την καταστασή του, γιατί δεν λένε τίποτα, και θα παίζουμε με τον Μπάρμπα Κώστα#-o

:):!:

Θα ανακοινώσει Καββαδά ο Βαγγέλας και είμαστε κομπλέ :stuck_out_tongue:

‘‘Γκιόργκι Λορία, Στέφανος Καπίνο Δημήτρης Γούτας, Μανουέλ Ντα Κόστα Εστέμπαν Καμπιάσο, Θεοφάνης Τζανδάρης, Νικολάς Μαρτίνες, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά Άλαν Πουλίδο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Γιάννης Γιαννιώτας, Μπεν’’

…ο Λορία μας τελείωσε πριν αρχίσει, οι Γούτας Μπεν τραυματίες, ο Νικολάς Μαρτίνες στην Ανόρθωση, και Τζανδαρής Γιαννιώτας, όπως και οι Κολοβός Καραμάνος, εκτός πλάνων
…ααα και ο Πουλίδο δεν ήθελε να φύγει από το Μεξικό…ααα και δεν πάμε για λάλλους μισθοφόρους…εκεί στην Λεγεώνα Των Ξένων θα κλαίνε

Καταγγελια στην ΚΟΝΑΜΙ χτες.

[SPOILER][/SPOILER]

Aφου ολοι ξερουν πως [απορημένος ο Β. Μαρινάκης, αναρωτιέται ποιος στην οικογένειά του παραγγέλνει τόσα κιλά αλεύρι](Απορημένος ο Β. Μαρινάκης, αναρωτιέται ποιος στην οικογένειά του παραγγέλνει τόσα κιλά αλεύρι)

Αν δεν είχε πεθάνει ο JJCale θα τον έφερνε για ακραίο χαφ

…τώρα θα αρχίσει να εισπράτει:-k

Με βάζελο στο ΣΕΦ λέει κύπελλο, κεκλεισμένων (είμαστε τιμωρημένοι λέει, άγνωστο γιατί, πιθανότατα λόγω βιασμού) και με την τιμωρία του Γκιστ (που μειώθηκε) να λήγει δύο μέρες πριν. :’’)

Τεσπά, με βάση το περσινό δεδικασμένο μια 300άρα καλά παιδιά της 7 να βρίζουν τον Διαμαντίδη είναι valid case πιστεύω.

Πέφτουμε όλοι απ’ τα σύννεφα.

…εεε πια…μας έλειψε ένας τελικός με τον Π.Α.Ο., ας κάνουν έναν ανά πέντε χρόνια:):!:

Όταν λέγαμε για τις σερί κληρώσεις που έβγαζαν Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό στον τελικό ήμασταν γραφικοί αλλά τώρα πέφτετε όλοι απ’τα σύννεφα :):!:

Να μια καλή ευκαιρία να πάρει εκδίκηση ο Τζόρτζεβιτς για το 1997 που τον είχε κάνει γιογιορίνο ο Ίβκοβιτς. Κατά τα άλλα θέλω πολύ να δω γιανγκ, χάκετ και στρόμπερι, έστω και αν είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς.

Ο χακετ δεν παίζει στην εθνική Ιταλίας η αποκλείστηκε?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Τον έχουν καλέσει τον Χάκετ ναι. Ικανός είναι βέβαια να τους κάνει κανά τσαλιμάκι να ρίξει καμιά βουτιά

…κώλο κάτω δεν βάζει ο Βαγγέλας:D

…φέτος θα πάνε κάμποσοι δανεικοί στο εξωτερικό…καλύτερα από Εργοτέλη, Λεβαδειακό

Όχι τον Φράνκο Χάρα! Μα γιατί; [emoji13]