Ολυμπιακός

Ο Μαζουακού πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο. Αντιπροσωπεύει πλήρως το πνεύμα αυτής της ομάδας…

Αυτό να υποθέσω ότι είναι η “αντιμνημονιακή” βερσιόν του να χαίρεσαι όταν μπάτσοι βαράνε κόσμο που πήγε σ’ ένα γήπεδο για να δει μπάλα;

Τώρα το είδα. Γίνονται και σε μικρότερες ομάδες αυτά. Ίσως και λίγο χειρότερα. Ηθικά τουλάχιστον…
Δεν χρειάζεται να είσαι ολυμπιακος τελικά για να κάνεις χοντρές δουλειές. Άμεσα και έμμεσα

Υποθέτεις προκατειλημμένα, αλλά τι νόημα έχει να πεισω για το αντίθετο. Απλά ερμηνεύεις ένα σχόλιο με τέτοιο τρόπο, ίσως λόγο του επικού μανιφέστου μίσους που προέκυψε σε έτερο θρεντ…

Κρίμα πάντως, μια χουλιγκανικη συμπεριφορά γερμανών οπαδών να περνά στη συνείδηση κάποιων ως “κόσμο που πήγε γήπεδο να δει μπάλα”. Μερίδα γερμανών έδειξαν πρόθεση να δημιουργήσουν μπαχαλο.

Άλλος μπορεί να σκεφτεί ότι κάποιοι θεωρούν “απολίτιστους” και “β κατηγορίας” τους πρόσφυγες ενώ οι δυτική παιδεία διέπρεψε χτες (κολλάει στη συζήτηση περί δήθεν ευρωπαϊκού πολιτισμού ως παράδειγμα) και κάποιοι άλλοι απλά βγαλανε χολή σε κάποιον που παρέθεσε ένα γεγονός, έτσι για να την “πουν” σε έναν άγνωστο

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τζάμπα παίρνεις αμυντική στάση. Δεν είχα πρόθεση να σου επιτεθώ. Αν φάνηκε επιθετικό το ύφος του ποστ μου ήταν επειδή με το που έγραψες αυτό που έγραψες μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό οι εικόνες προ ολίγων ετών πάλι στο Καραϊσκάκη, όταν πολλοί της Θύρας 7 μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ έβγαλαν τότε τα “αντιμνημονιακά” απωθημένα τους με το αλήστου μνήμης σύνθημα “έτσι σας γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε” (στην πραγματικότητα δηλαδή το μόνο που είχαν βγάλει και τότε ήταν ο δυστυχώς κυρίαρχος ανεγκέφαλος αντιγερμανισμός). Υπό αυτό το πρίσμα ερμήνευσα και αυτό το σχόλιο: στο πλαίσιο αυτής της ανούσιας κόντρας “με τη Γερμανία”. Και αυτό που επισημαίνω είναι η αντίθεσή μου με το να συγχέουμε ανόμοια πράγματα. Με άλλα λόγια, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους οπαδούς της Μπάγερν και το συμπέρασμα είναι ποιο; Ότι τα θέλανε και τα πάθανε οι “αλαζόνες” Γερμανοί; Σοβαρά; Από πού προκύπτει αυτό; Γιατί μιλάς με καυστικό τρόπο για τη συμπεριφορά αυτών των οπαδών όταν δεν είναι στη χώρα τους, όπου “το παίζουν Παναγίες”, ενώ σου θυμίζω ότι οι οπαδοί της Μπάγερν δεκαετίες τώρα ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη (και συνήθως για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους οπαδούς των περισσότερων ομάδων, κρίνοντας από το ποσοστό επιτυχίας της Μπάγερν στο Champions League και τη συχνότητα της παρουσίας της σε ημιτελικούς/τελικούς, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη) και ανάθεμά με αν μπορώ να θυμηθώ άλλη ΜΙΑ φορά όλα αυτά τα χρόνια που να αναφέρθηκαν επεισόδια με δυνάμεις καταστολής άλλης χώρας στην οποία είχαν ταξιδέψει ως φιλοξενούμενοι. Μας λέει κάτι αυτό; Σου θυμίζω επίσης ότι οι συγκεκριμένοι οπαδοί, της Μπάγερν δηλαδή, θεωρούνται γενικότερα υπόδειγμα από κάθε άποψη: όχι μόνο δεν προκαλούν (οι περισσότεροι τουλάχιστον) επεισόδια πουθενά, αλλά υπάρχει και μια γενικότερη οπαδική υγεία στις τάξεις τους - δεν αφήνουν ακροδεξιό σκουπίδι να παρεισφρύσει ούτε για δείγμα, ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες (οπότε άκυρος και ο συσχετισμός σου με τις καφρίλες που γράφονται δίπλα όπως καταλαβαίνεις) κτλ.

Εγώ ξέρεις τι ΝΟΜΙΖΩ ότι συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ότι κάποιοι βλάκες της Θύρας 7 άρχισαν τις γνωστές μαλακίες εναντίον της Γερμανίας, κάποιοι της Μπάγερν τσίμπησαν και αντέδρασαν βίαια, οπότε μετά μπήκαν μέσα και οι Ματατζήδες, οι οποίοι επειδή ως γνωστόν είναι σκατοκέφαλοι και ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ είπαν απλά “ωραία, ευκαιρία να σπάσουμε κάμποσα γερμανικά γαμημένα κεφάλια”. Και τώρα που το σκέφτομαι, δε θα μου έκανε εντύπωση ούτε καν αν αποκαλυπτόταν κάποια στιγμή ότι υπήρχε συνειδητό σχέδιο πρόκλησης των οπαδών της Μπάγερν ώστε να υπάρξει η συγκεκριμένη κατάληξη.

Για να μη με παρεξηγήσεις, δε διαφωνώ καθόλου με τις παρατηρήσεις σου ΓΕΝΙΚΑ περί ευρωπαϊκού πολιτισμού - είμαι ωστόσο κάθετα αντίθετος με άκυρα τσουβαλιάσματα/συμπεράσματα.

Να βοηθήσω:

[SPOILER]

[/SPOILER]

:lol::lol::lol:#-o

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Δηλαδή τελικά αυτό που συνέβη ήταν ότι πήγαν Παόκια για να τα κάνουνε πουτάνα και τα κατάφεραν; Και την πλήρωσαν οι Γερμανοί προφανώς, έτσι;

Μάλιστα…

Ρε παιδιά δεν έχει σημασία. Από ολόκληρη κερκίδα βρέθηκαν καμία 100αρια οπαδοί Μπαγερν (ας είναι και άγγλοι-γαλλοι-πορτογαλλοι-γερμανοι-ελληνες) με πρόθεση να δείξουν το επίπεδο που δεν έχουν αλλά δεν τολμανε να πράξουν ανάλογα εντός γηπέδου στο Μόναχο

Εντιτ: τώρα διάβασα το ποστ σου Γρακχε, οπότε ναι, είναι πιθανόν να προκλήθηκαν και οι θερμόαιμοι να τσιμπησαν, αλλά να πω την αμαρτία μου είμαι της άποψης ότι πρόκειται για καταπιεσμενους ανθρώπους που βρήκαν ευκαιρία να ξεχαρμανιασουν. Συμβαίνει με πολλούς λαούς(βλέπε άγγλους σε κάτι μέτρο Λονδίνου και στα δικά μας νησιά που τους προτρεπουμε κιόλας). Όπως και τα ΜΑΤ που ψοφανε για τέτοια. Διαφωνώ κάθετα με τον “ζήλο” τους αλλά κακά τα ψέματα όταν υπάρχει αψιμαχία μεταξύ οπαδών πρέπει να κοπεί…

Σορυ για το οφτοπικ

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκεί διαφέρουμε προφανώς μαν, εγώ δεν το δέχομαι ότι όταν γίνεται μια μανούρα ανάμεσα σε λίγους ηλίθιους στις εξέδρες πρέπει “να επεμβαίνουν” τα ΜΑΤ. Γενικά δε υπερασπίζομαι ποτέ τα ΜΑΤ βασικά, τέλος.

Επίσης είμαι κατά 99% βέβαιος ότι κακώς συγχέεις τους Γερμανούς με τους Άγγλους. Εντελώς διαφορετικές οι ιστορικές συνθήκες και περιστάσεις συνολικά, που έφεραν και τους δυο στο σημείο όπου βρίσκονται σήμερα - και το οποίο άλλωστε δεν είναι το ίδιο, αφού οι μεν Άγγλοι πλακώνονται κάθε τρεις και λίγο, οι δε Γερμανοί σχεδόν ποτέ.

Αλλά βασικά τι το συζητάμε ακόμα; Δεν αποδείχτηκε πλέον περίτρανα ότι το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν “οι δήθεν πολιτισμένοι που ήρθαν εδώ να το παίξουν ιστορίες”:

Μάλλον κατέβηκαν οι οπαδοί της Μπάγερν από τον σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης να δούνε το ματς. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ ενεργός επίσημος σύνδεσμος της Μπάγερν.

Έχω πάει κι εγώ στο Καραϊσκάκη, στο ματς Ολυμπιακός-Λίβερπουλ το 2004, με τους Άγγλους οπαδούς.

Ανάμεσα τους υπήρχε και άτομο απο λαρισα που έχει και την ιδιότητα του δημοσιογραφου. Δεν έχει σχέση η κάθοδος φιλάθλων της γερμανικης ομάδας απο θεσσαλονικη με το τι έγινε χθες. Πάντως όλοι συμφωνούν σε ενα πράγμα. Ματατζηδες… Τέρμα γίδια

Αυτό προφανώς είναι η δεύτερη εκδοχή του τι έγινε, και μάλλον τελικά η πιο πιθανή. Ότι δηλαδή πήγαν οι καημένοι να στηρίξουν την ομάδα τους, διέπραξαν το “έγκλημα” να σηκώσουν πανώ Θεσσαλονίκη, και ερεθίστηκαν/θίχτηκαν τα ζώα απέναντι, με αποτέλεσμα να αρχίσει ο τζερτζελές. Και βασικά αυτό επιβεβαιώνεται και από κάποια εμφανώς πιο ενημερωμένα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή (πιο ενημερωμένα εννοώ σε σχέση με αυτά που υπάρχουν στα πιο standard sites, που μας πληροφορούν ότι ούτε λίγο ούτε πολύ τσίμπησε μια μύγα τους Γερμανούς και είπαν να τα σπάσουν): ότι δηλαδή όλα άρχισαν από γαύρους που δεν τους άρεσε το “Thessaloniki”.

Από όπου και να το πιάσεις πάντως οι μόνοι που δε φταίνε είναι οι οπαδοί της Μπάγερν.

Για το επεισόδιο με τους γερμανους(μάλλον με τους ματατζηδες θα πρέπει να λέμε)

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό:

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA. Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».

www.rockngoal.com.gr/index.php/diethni/evropaikaprotathlimata/23786-bayernkataolympiakoukaiastynomias

ελα κι ειχαμε αργησει λεμε! 1 μηνα εξω ο Χαντερ!! παμε γερα!! :lol:

Καββαδάς Vs Ραντούλιτσα : σενάριο Τζον Μίλιους

Ωραία ευκαιρία να δούμε πόσο αντέχει ο Young :slight_smile:

Ήδη από χθες το βράδυ ο Καββαδάς τρώει ωμό κρέας και πίνει μέλανα ζωμό…

Δεν είχε φύγει δανεικός κάπου εκεί τριγύρω αυτός;

Έπεσα ραντομ πάνω του απο σχόλιο που έκανε σε πολιτική(λεεεμε τώρα) συζήτηση, και…

Θεός φύλακας στο καραΐσκάκη , που δεν είναι καν ολυμπιακός , στο ματς με την μπαγερν.
Στάτους στο φβ

Βασίλης Μπλετσογιάννης στην τοποθεσία Γηπεδο Γ.Καραισκακης
16 Σεπτεμβρίου στις 8:18 μ.μ. ·
Καλα θα περάσουμε απόψε …
Λιγο ξύλο δεν βλάπτει !!!

Είχε ακουστεί επιστροφή παπ πριν 10 μέρες. Χτες έμεινε ελεύθερος. Λέτε?

Ελπίζω όχι, θα είναι καπέλωμα για Παπαπέτρου και επίσης ο Κωστάκης πρέπει να δείξει αρχίδια και να το παλέψει στο ΝΒΑ.