Ολυμπιακός

Μαλλον ευσεβείς πόθοι είναι οι φήμες για Παπ. Δεν έχουμε το μπάτζετ για να τον φέρουμε.

Μένει να δούμε φέτος αν :

1. Μπορεί ο χάκετ να ταιριάξει με Μάντζαρη,Σπαν και το γενικότερο κλίμα της ομάδας.Αν όχι , θα χρειστούμε τρομερές υπερβάσεις από τους άλλους νέους
  2. Ο Αθηναίου θα φάει το Στρόμπερι στο rotation
    3)Ο Παπαπέτρου είναι υγιής. Αν ναι, θα γράψει ιστορία αυτό το παιδί.
    4)Μπορεί έστω ένας εκ των Αγραβάνη, Τσαιρέλλη να δώσει 10-12 καλά λεπτά ξεκούρασης στον Πρίντεζη στην euroleague
  3. Young, Μιλουτίνοφβββ μπορέσουν να σταθούν στο επίπεδο που θέλουμε
  4. Ο Σφαιρόπουλος μπορεί να δομήσει και να διαχειριστεί μια δικιά του ομάδα ( είχαμε αλλαγές σε όλες τις θέσεις)

Άντε καλή σεζόν

Σοβαρά τώρα;

Ο Αθηναίου 4ος-5ος θα είναι ετσι κι αλλιώς. Μιλουτινωφ είμαι περίεργος να δω τι απιδια πιάνει. Ακούω διθυράμβους και συγκρίσεις με νεστεροβιτς και απλά γελαω.
Στην μπάλα απόψε μας βλέπω για μια τεσσαρα ε? :smiley:

Ωστόσο, η έφεση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ δεν μπορεί να εκδικαστεί, καθώς έγιναν εκλογές πρόσφατα στο ΑΣΕΑΔ, με αποτέλεσμα να μην έχει συγκροτηθεί ακόμη και έτσι να μην μπορεί κοιτάξει την υπόθεση!

:lol:

Ειναι ο Σαλινο, ο Τασος Παντος των φτωχων?

Τι έγινε ρε παιδιά?!!

Βαράμε καλά κορνερ.

Μεγάλο διπλό

ΕΤΣΙ!

Δεν βλέπω λόγο για πανηγυρισμούς, το καθήκον τους έκαναν, κερδίζοντας την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (ομάδα με παίκτη ΚΟΚΕΛΕΝ, άντε και ΚΟΚΟΣΑΝΕΛ σου εύχομαι μεγάλε Αρσέν).

οπως και να’χει ομως ειναι διπλο μεσα στο Λονδινο. Η Αρσεναλ γενικα ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο. παντως μπορει αν εχει κοκελεν, αλλα εχουμε και μεις κατι καλα παλτα…

Σε περίπτωση που Μάντζαρης, Χάκετ κρατάνε αμυντικά αλά έχουμε κολλήσει επιθετικά , νομίζω θα τον δοκιμάσει. Έχει ενσωματωθεί καλύτερα από τον φράουλα. Οκ, ένα φιλικό είδα μόνο , δεν έχω ιδέα :stuck_out_tongue:

Το είδε κανένας; Από το ραδιόφωνο ακουγόταν ματσάρα.

Φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα το έγκλημα με την αποχώρηση Σλούκα.Αν δεν πιάσει ο φράουλας (που φάνηκε οτι έχει κάποια καλά στοιχεία) θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Τι είναι αυτοί? Δεν κάνουν!! Άχρηστοι φύγετε όλοι!!
Τα ακούς από δω κι από κεί και γελάς. Θα στρωσουμε σίγουρα, και μη ξεχνάμε και πέρσι τα ίδια έγιναν.

Δεν έγιναν ακριβώς τα ίδια πέρσι αλλά τέλος πάντων.

Είναι νωρίς ακόμα είτε για να πούμε ότι είναι άχρηστοι (οι καινούριοι κυρίως) είτε ότι θα στρώσουν. Κάποια πράγματα ήταν πολύ ανησυχητικά πάντως.

ε περσι τετοια εποχη πληρωσε το μαρμαρο ο μπαρτζωκας. εμεις μετα βρηκαμε την ηρεμια μας και στρωσαμε σιγα σιγα. παντως ο βαζελος ειναι πολυ καλυτερος απο περσι, αυτο φαινεται. ο παβλοβιτς ειναι που κανει τη διαφορα.

Η διαφορά με πέρσι είναι ότι χάσαμε καθαρά λόγω κόμπλεξ, ενώ ήμασταν καλύτεροι και είχαμε πάρει (θεωρητικά) διαφορά ασφαλείας. Θεωρήθηκε ότι το κόμπλεξ το μεταδίδει ο Μπαρτζώ, έφυγε και όντως η ομάδα άρχισε να αποδίδει σύμφωνα με τις αγωνιστικές της δυνατότητες (αναφέρομαι στα υπόλοιπα ματς με τον Παναθηναϊκό).

Χτες είδαμε κάποια πράγματα τραγικά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι (στην επίθεση). Άπειρα χαμένα ελεύθερα τρίποντα, ντράηβ γιουρούσια δίχως λογική, σέντερ που αδυνατούν να δημιουργήσουν την οποιαδήποτε φάση. Δεν βάζω στην κριτική μου τους Αγραβάνη, Παπαπέτρου γιατί λόγω απειρίας είναι παίκτες που περισσότερο συμπαρασύρονται από μια καλή ή κακή γενικότερη ομαδική λειτουργία.

Βγήκε μια απίστευτη γύμνια στο σκοράρισμα από τα γκαρντ (ένα καλάθι του Σπανούλη στην αρχή, ένα τρίποντο του Αθηναίου και 2 λέη απ του Στρόμπερι όταν είχε κριθεί το ματς, μιλάμε για τραγικά ποσοστά) και σε κινήσεις κάτω από το καλάθι.

Ναι, ο ΠΑΟ είναι σαφώς καλύτερος από πέρσι, αλλά δεν το έκανε με μαγικό τρόπο, απλά πήρε παίκτες τουλάχιστον λίγο καλύτερους από τους περσινούς που έφυγαν. Δεν είναι μόνο ο Πάβλοβιτς η διαφορά.

Επίσης τα χτεσινά προβλήματα δεν αφορούν μόνο στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε μια βδομάδα ξεκινάει Ευρωλίγκα και ο όμιλος με Εφές, Αρμάνι, Λαμποράλ αρχίζει να μη μοιάζει τόσο εύκολος. Ευτυχώς ξεκινάμε με εύκολο ματς.

οταν παιζεις σωστα με ποσταρισματα και μετα τα παρατας και αρχιζεις παλι τα τριποντα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. και γενικα τα σουτ δεν μπαινουν παντα. ενταξει ειναι πολυ νωρις για να κανουμε συγκρισεις κτλ, αλλα επειδη θεωρητικα παντα εχεις την ιδια σχεδον ομαδα θα περιμενες αυτα να μην γινονται. anyway εδω θα ειμαστε να τα λεμε chris.

Εγω θα ελεγα οτι ο Τζορτζεβιτς ειναι αυτος που κανει την διαφορα!!!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk