Ολυμπιακός

Η ήττα αυτή μπορεί να κάνει καλό στον εγωισμό σας . Γιατί φέτος είμαστε καλύτεροι και έχουμε και προπονητή που δείχνει να εμπνέει την ομάδα εσείς αυτή την φορά δεν έχετε εξιλαστηριο θύμα. Οπότε ίσως να κάνετε και άλλη μία πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει όλη την ομάδα ( ο Παπανικολάου ίσως ; ) και το μόνο που θα έχετε χάσει είναι απλά ένα παιχνίδι πριν ουσιαστικά ξεκινήσει η σεζόν .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμας φανερα μας λειπει ενας καλος σουτερ. πλιν Λοτζεσκι, ολοι οι αλλοι ειναι αστα να πανε.
εναν εντι θελουμε, αλλα που να τον βρεις!! χεχεχεχε.
οσο για τον τζορτζεβιτς διαφωνω προς το παρον. καλος ειναι, αλλα εχει παρα πολυ δρομο μπροστα του. μην το βαπτισετε και ζελικο κιολας και το χασει το παλικαρι. παβλοβιτς/ραντουλιτσα ειναι η μεγαλη διαφορα. τον 2ο ανετα τον ηθελα χεχε.

Τίποτα δεν έκανε ο Ραντούλιτσα στο ντέρμπι, τη διαφορά στους ψηλούς την έκανε ο Γκιστ. Αλλά ό,τι και να λέμε τη διαφορά στον φετινό ΠΑΟ θα την κάνει κατά βάση ο Καλάθης, όχι γιατί έγινε ξαφνικά κάποιος σούπερ παίκτης (οι αδυναμίες του είναι πάντα εμφανείς -μα βολή που κολλάει στη στεφάνη :’) :!: ) αλλά γιατί η σύγκριση με τα περσινά γκαρντ είναι χαοτική.

Όσο για μας, μένει να δούμε αν θα ρολάρει λίγο το σουτ και μπουν στο κλίμα οι νέοι ψηλοί γιατί δε μας βλέπω καλά. Μετά την Τσεντεβίτα, έχουμε εκτός έδρας ΠΑΟ, Κάχα, Αρμάνι μέσα σε 10 μέρες περίπου.

Βέβαια για να τα λέμε όλα, ακόμα κι έτσι, αν το ματς γινόταν με κόσμο, όπως και θα έπρεπε, πιθανόν να είχαμε πολύ διαφορετική εξέλιξη.

Ο Ραντουλιτσα δεν εκανε τιποτα γιατι δεν ηταν παιχνιδι στα μετρα του, εχει εμφανεις αδυναμιες, πολυ βαρυς σεντερ και δεν ειναι για παιχνιδια που οι ομαδες θελουν να τρεξουν στο γηπεδο. Κουζμιτς πιο κριαρι πεθαινεις και δυστυχως ειχα απολυτο δικιο, ελπιζω να φερουμε κατι αλλο συντομα γιατι ο Γκιστ δε θα ναι παντα στις καλες του μερες. Ο μονος που με εξεπληξε θετικα ηταν ο Παβλοβιτς, η αστοχια που χε στην αρχη δε μου λεει τιποτα, παγκιτης μεν αλλα αθλητικος, τεχνιτης, καλος αμυντικα, εξαιρετικη προσθηκη.

Εσεις το ματς το χασατε γιατι και οι δυο προπονητες ειχαν το αγχος της πρεμιερας και κοιμηθηκαν στον παγκο μονο που ο δικος σας κοιμηθηκε περισσοτερο. Ο Τζορτζεβιτς εδειξε τη πρωτη σοβαρη αδυναμια του = υπερβολικη πιστη στις νεες επιλογες που πηραν και τον περισσοτερο χρονο, με αποτελεσμα μολις του κοψε κι εβαλε Φωτση αντι Κουζμιτς (γιατι με Γιανγκ με δυο φαουλ απ το πρωτο πενταλεπτο, μια χαρα ηταν ο Φωτσης με τα υπολοιπα κορμια που χατε) αλλαξε ολη η ροη του αγωνα. Ο Σφαιροπουλος απ την αλλη επρεπε να βγαλει κατεπειγοντως Σπανουλη και να παιξει με Χακετ/Μαντζαρη που τον δευτερο τοσο που τον εχετε αδικησει τη τελευταια διετια πρεπει αμεσα να φυγει να βρει την υγεια του. Θα μου πεις δεν κανει τα αναμενομενα αλλα αν δε παρει ενας παιχτης παιχνιδια στις πλατες του ρυθμο δε βρισκει.

Κατα τ αλλα μακαρι να κανετε τα ιδια λαθη και την επομενη εβδομαδα, αν και το παιχνιδι θα ειναι διαφορετικο, δευτερη συνεχη φορα χωμα τον Ραντουλιτσα δυσκολο να τον πετυχεις. Και ο Γιανγκ απ οτι φαινεται ειναι απειρος και πολυ επηρρεπης στα φαουλ. Αν εχει κατι πολυ θετικο ειναι οτι μου θυμιζει λιγη απ την εκρηκτικοτητα του Χαινς, διαφορετικοι παιχτες, αλλα υπηρχαν φασεις που κατι τετοιο εβγαλε.

chris δεν μιλαω καν για το ντερμπι, μιλαω συνολικα. ο ραντουλιτσα ειναι παιχτης που οσο να’ναι βελτιωνει πολυ τον παναθηναικο χωρις βεβαια να μην εχει κι αυτος αδυναμιες. εμας φυσικα μας ελειπε ο χαντερ στο 1ο ματς, αλλα αυτο ειναι αλλο. ο παβλοβιτς ειναι πολυ καλος παιδια, εχει παραστασεις απο nba γενικα καλος παιχτης.

Ο Ραντουλιτσα απο μονος του δεν αρκει. Θελει καποιον να τον συμπληρωνει. Αν παρουμε εναν ικανο, αθλητικο σεντερ και εναν σοβαρο αντι-Παππα αντι του Φελντεην χτυπαμε φαηναλ φορ φετος, αλλά θελουμε δυο καλες προσθηκες αλλιως δεν παμε πουθενα. Εχουμε φετος Καλαθη και Διαμαντιδη μαζι που και οι δυο ειναι φωτια, τον ενα μπορεις να τον περιορισεις, και τους δυο, δυσκολο. Μη το πεταξουμε αυτο ομως, ειμαι βεβαιος πως ο Τρακης του πε του καραφλου, αυτο ειναι το μπατζετ, παρε τον δικο σου και τον Καλαθη και με τα υπολοιπα κανε οτι μπορεις. Βαλε λιγο το χερι στη τσεπη ρε να σηκωσουμε το 7ο, καβουρια εχει;

!!!

Αγνή φρίκη.

Τραγικος ο Σπανουλης μεχρι στιγμης, ο Στρομπερι για να μαζευει φραουλες καλος ειναι. Ευτυχως που σας εκοψε και δωσατε περισσοτερο χρονο αυτη τη φορα σε Μαντζαρη και βρηκατε την υγεια σας.

http://www.superbasket.gr/apodesmefthike-apo-pelikans-o-begkits/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Χαχαχαχα!

…λες νά’χουμε επιστροφή μόνο για Ευρωλίγκα…και καλά???:):!:

Κανένα πρόβλημα, η ομάδα έχει ποιότητα και θα την βγάλει στην πορεία.

Η φράουλα μηδέν μέχρι στιγμής. Μας λείπει ένα δυαρι και ένας ψηλός ακόμα. Οκ γκρίνια θα έχουμε, κινήσεις θα γίνουν αν δεν ρολλαρει τπτ στην α’ φάση της euroleague.

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά θέλουμε διαφορετικό τύπου παίχτη από στρόμπερι.Αναγκαστικά υπομονή 2 μήνες και βλέπουμε…

Ιντεγε εσύ σούπερ σταρ!

…ένας πιο εξελιγμένος Γιεκινί…στην σωστή ηλικία:):!:

Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη, έκανες μαγικό παιχνίδι.

πλεον οποτε πιανει μπαλα ακουω στο μυαλο μου τη μουσικη του Μπενυ Χιλλ

Και για να τον καλύψουμε πήραμε τον Στρόμπερι και τον Χάκετ.
Μπομπέρ από κούνια και οι δύο.

Τέλος, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε πόσο άχρηστος και βλάκας είναι ο Μπουρούσης.
Μιλουτίνοφ και ξερό ψωμί.

Υπήρχε περίπτωση να του δώσει του Μπουρούση τόσα φράγκα που παιρνει Ισπανία ;
Ένα καράβι έχουν οι πρόεδροι και δουλεύει για την ομαδα . Αν βάλουν και δεύτερο θα δείτε 2-3 παιχταράδες ακόμη