Ολυμπιακός

Αποδοθηκε δικαιοσυνη στην παραταση, παντως. Η μαλακια του Σπανουλη οφειλε να τιμωρηθει.

αντι να ακουω για Παπ που ειναι κινηση που αυτη τη στιγμη την κανεις μονο για ψυχολογικους λογους, καλο θα ειναι να δουν και που ποναμε αυτη τη στιγμη. προσωπικα θα ηθελα να παρουμε ελληνες, βασιλειαδη και μαυροκεφαλιδη. ξερω ακουγονται λιγοι για καποιους αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι οτι λειπει αυτη τη στιγμη.

Ρε συ Samis,εδω χρειαζομαστε καποιους που να κανουν τη διαφορα και ψηνεσαι για τους μετριους και ανιωθους Μαυροκεφαλιδη-Βασιλειαδη?Τι θα δωσει ο δευτερος που δεν το δινει ο Strawberry?Ο Παπ ειναι και παικτης κορμου,αν τελικα ερθει.Επισης εχει δεδομενα πολυ μεγαλυτερες ικανοτητες απο τους αλλους δυο.Σε εμας θα ξαναβρει το δρομο του και η ομαδα θα συσπειρωθει και θα βοηθηθει απο την επιστροφη του.

Πολλά παραπάνω θα δώσουν και οι δύο για μένα. Δεν κρίνω από εποχές Γιαννάκη. Ο παπ ωραία να έρθει, τον άλλον παπ μην κάψουμε

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυάρι-σκόρερ και έμπειρο τεσσάρι χρειαζόμαστε, όχι τον Παπανικολάου. Συν ότι είναι πλήρως ανέτοιμος.

Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε (αν θέλουμε). Αν είναι να γίνει κίνηση, θα γίνει μετά το τέλος της πρώτης φάσης. Προς το παρόν περιμένω να ανέβει ο Χάκετ, δείχνει να το 'χει αλλά είναι πολυ “κουμπωμένος”.

Συμφωνω,κυριως για το δυαρι σκορερ.Ο Παπανικολαου,δεν ειναι προτεραιοτητα αγωνιστικα,αλλα σε βαθος χρονου θα βοηθησει,με παραλληλη μεταφορα και του Παπαπετρου στο 4 για καποιο χρονικο διαστημα.Και ουτως ή αλλως,δε βλεπω να υπαρχει καποιο καλο και εμπειρο 4αρι στην αγορα προς ωρας-πλην του πανακριβου Ερτσεγκ-.

Για αυτά που γράφεις θεωρώ ότι ταιριάζουν Βασιλειάδης και Μαυροκεφαλιδης. Και σίγουρα δε χρειάζονται προσαρμογή. Από το να βρεις Αμερικανούς που δύσκολα βρίσκεις καλούς αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι άξιζε να έρθουν αυτοί. Βέβαια υπάρχει κι η άποψη του δεν κάνω τπτ και περιμένω την ομάδα να δέσει.

E για μενα ναι,αν ειναι να ερθει ο Βασιλειαδης,καλυτερα να περιμενουμε.Ο Μαυροκεφαλιδης για αναπληρωματικο 4αρι θα μπορουσε να βοηθησει ισως,αλλα δεν εχει αξιοπιστο τριποντο και εχει και συμβολαιο με την ΑΕΚ.Οσο για το Βασιλειαδη,τοσα χρονια που τον παρακολουθω,δεν εχει υπαρξει μια χρονια που να τον δω και να πω,να ενας πραγματικος σουτερ,να ενα δυαρι σκορερ.Μετριοτητα χρυση.

Μάγκες αύριο παίζουμε εταιρικό πρωτάθλημα στο Deree, άμα ψήνεστε ελάτε για κερκίδα. Είμαστε το ίδιο άστοχοι και κάνουμε λιγότερα λάθη από το τσίρκο που εμφανίζεται απόψε στο Μιλάνο.

Καλή επιτυχία chris, νικήσαμε χτες κι αν είναι να κρατήσουμε κάτι είναι ότι ο γιανγκ βρίσκει ρυθμό, ο χακετ ανεβαίνει λίγο κι ότι ο αυτος ο φράουλας φεύγει μετά την πρώτη φαση. Επίσης κρατάμε ποσοστό βολών!!!

‘‘tsirko’’ omada Oktwvriou pou ipotithetai oti exei kerdisei kai thn ipomonh mas. Entaksei paides

Έχεις δίκιο, πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε στο φόρουμ του ρόκιν μη και τα διαβάσει ο Στρόμπερι και πάθει κι άλλο ψυχολογικό κοκομπλόκο.

Με 7 φορές βήματα στο ίδιο ματς, μέχρι και τις ομάδες μας στο σχολείο χαρακτηρίζαμε τσίρκα.

Έξω πάλι ο Χάντερ γαμω τη τρέλα μου.

Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω γιατι μετακομιζω και ειμαι σε ενα συνεχες τρεξιμο αλλα θελω να δηλωσω οτι μετα απο αρκετα χρονια ευχαριστιεμαι και απολαμβανω να βλεπω τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο… Ναι ο Μαρινακης ειναι μεγαλος μαλακας και δεν τον παω μια, αυτο δεν αλλαζει, αλλα η φετινη ομαδα ειναι παρα πολυ καλη και παιζει πραγματικα ωραια μπαλα. Οι ξενοι που ηρθαν ειναι αξιολογοι και παιζουν με παθος, η ομαδα εχει εναλλακτικες λυσεις σε καθε θεση και μετα απο πολλα χρονια το ποδοσφαιρικο τμημα αποπνεει υγεια. Η ομαδα μοιαζει να ειναι οικογενεια και θεωρω οτι τα ευσημα ανηκουν κυριως στον Μαρκο Σιλβα, πραγματικα εξαιρετικος προπονητης σε ολα του. Εχουμε 9/9 νικες στο πρωταθλημα αλλα το πραγματικα εκπληκτικο ειναι οι 3 συνεχομενες νικες στο Champions League, οι 2 μαλιστα εκτος εδρας. Επιτελους βλεπω τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο να παιζει σαν Ολυμπιακος, σαν την ομαδα που αγαπησα απο παιδακι.

Επιτέλους τα κλεψιμέικα έπιασαν τόπο…τώρα μπορείτε να χαίρεστε χωρίς τύψεις…τρία πουλάκια κάθονταν…

Δεν είναι τρία πουλάκια. Είναι τρεις πουλάρες, μία για κάθε νίκη. Και είναι στο κωλαράκι σας αλλόθρησκοι. Κάντε χώρο τώρα και για την τέταρτη.

O Γιάννης Νάτου ( :bow: ) μόλις μετέφρασε το “I stole the ball from Kukoc” (βλ. φ4 1993) του Φορτέ ως “έδωσα τη μπάλα στον Κούκοτς και μπηκε το καλάθι”.

Γενικά τι κάνει το φιλοβάζελο σκουπίδι στο ΣΕΦ, δεν τον έχει πάρει χαμπάρι κανείς να τον σουτάρει;;

Μιλάς με γρίφους γέροντα

Τι δεν κατάλαβες, να σου το ξαναφιξάρω :!:

Το φιλοβαζελο σκουπίδι, who is?