Ολυμπιακός

Ποιος είναι ο Νάτου;; Ο ΓΙάννης Νάτου;;;

Είναι ένας τύπος που όποτε μεταδίδει ευρωπαϊκό αγώνα του παναθηναϊκού σε πιάνει κάτι μεταξύ νύστας και εμετού καθώς σε κάθε φάση υπάρχει διαιτητικό σφάλμα υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Άξιος μισθωτός του ελληνικού δημοσίου και αυτός.

Aρειανος υποτιθεται ειναι.

Δεν τον έχω ακούσει να μεταδίδει άρη στην ευρώπη, λυπάμαι.

Ε, τοτε εισαι οψιμος αντιπαθουντας. Ρωτα αυτους που τον εμαθαν στην καριερα του στην ΕΤ3. :stuck_out_tongue:

Πωπω ούτε που ορισμένα ότι αναφέρεσε στο Νατου! Χαχα θεοστραβος

[…]Μόλις ακουγόταν η «θρυλική» τρομπέτα, οι πάντες σιωπούσαν. Τσιγάρα, καφέδες, σάντουιτς, ότι κρατούσε ο καθένας εκείνη την ώρα στο χέρι του, έπεφτε όπως - όπως στο κρύο μπετόν . Τα χέρια σηκώνονταν ψηλά! Μικροί, μεγάλοι, όλοι είχαν λάβει το μουσικό παράγγελμά του. Εκείνος έπαιζε με την τρομπέτα του το γνωστό “πολεμικό” παιάνα, για να ακολουθήσουν έπειτα οι οπαδοί με το γνωστό «Ο-λυ-μπιακός, Ο-λυ-μπιακός».[…]

Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα…

σωστος Chrisp, σαν σημερα μας αφησε ο γιγαντας.

Επειδή δεν το βλέπω από την αρχή, ο Γιανγκ έπαθε τίποτα ή απλά έχει πάρει ναρκωτικά ο Σφαιρόπουλος και αφήνει τόση ώρα μέσα τον Χάντερ;

Χτύπησε σε μια φάση με τον Ντανστον, πήγε πάγκο να βάλει πάγο στο γόνατο (νομίζω). Ξαναμπήκε αλλά δεν μου φάνηκε να πατάει καλά…

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλιστα, όλα τα 'χαμε, αυτό μας έλειπε.

Σεμινάριο “πώς να χάσετε διαφορά των 15 πόντων” το ματς μέχρι τώρα.

Στην αρχή επειδή σωριαστηκε και δεν μπορούσε να πατήσει, μας ήρθε ένα εγκεφαλικό. Μετά φάνηκε ότι συνήλθε κάπως

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΓΑΜΩ ΤΟΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ ΓΑΜΩ :!:

Ένα υπογλώσσιο…

ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…

Να ποιοι είστε χωρίς σπανούλη. :!:

Καλά, αυτοκτόνησε η Εφές στα τελευταία τρία λεπτά του κανονικού αγώνα αλλά και πάλι, απίθανα πράματα.

100 κιλά αρχιδια αυτή η ομάδα

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πανω που μας λειπουν 2, ψαχνουμε κι αλλον παιχτη παλι…
η γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο αυτη η ομαδα.

E, γαμώ τα σύμπαντα…πάει η σεζόν…ασταδιάλα…

Ε εντάξει, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Κάθε γαμημένο χρόνο. ΚΑΘΕ. Φαινόταν να έχουμε ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο 5 και τώρα… άντε ψάξε.