Ολυμπιακός

Ο Τασσουλης οταν ανεβαινει η ψυχολογια του γινεται ρομπερτο παντος:p

ΟΚ, ΟΚ, το περυσινό ήταν “στα χαρτιά”, το φετινό θα είναι “offside”, κάτι θα βεθεί και για του χρόνου, μη σκάτε… :smiley:

Aν το πάρετε εσείς πάντως :roll: θα είναι “άτοκο” με βάση τα σημερινά αιτήματα του προέδρου σας στον Αλογοσκούφη. :stuck_out_tongue:

ρε παιδια οντως που το βλεπετε το οφασιντ στο πρωτο γκολ του ολυμπιακου,καθαρο ειναι…:-k
ειναι ατοπο να μιλαμε για διατησια ειδικα φετος που εχει αδικησει και ευνοησει ολες τις ομαδες και αυτο φαινεται κι απ’το αν δει κανεις οτι η βαθμολογια του πρωταθληματος ειναι δικαια μεχρι στιγμης…
παντως το οτι απ’οταν εγινε καλα τζολε παιζετε πολυ καλυτερη μπαλα δεν ειναι τυχαιο…τεραστιος παικτης και μπραβο του.

Ρε Crabsody, γιατί βλέπω τον αμυντικό του Πανιωνίου να καλύπτει τον Μπελούτσι από πάνω? Επίσης, γιατί θεωρώ γελοίο το να συζητάμε αυτή τη φάση;

Mπαουγκ ρε μ#@νια

άστα αυτά τώρα. ξέρουμε ότι φυσάς στο φότοσοπ.

Έγραψες!

ρε ειστε γκαβοι?
Τουλαχιστον 3 μετρα οφσαιντ

:lol3: Και 5 μην σου πω…

Karvou δε γκρινιαζουν γι’αυτο το σταδιο της φασης νομιζω,λενε για μετα που μετα τη κοντρα η μπαλα στρωνεται στον Μπελουτσι(οτι ο Ντιογκο εφοσον την ακουμπαει και εκεινη την ωρα ο Μπελουτσι ειναι μπροστα απ τους αμυντικους,οτι γ’αυτο ειναι οφφσαιντ)…Αλλα και παλι εχουν λαθος για τους λογους που ειπα…1)Θεωρειται κοντρα και 2)ακομα και να μη το θεωρησουμε κοντρα,αν δειτε τη φαση ο Ντιογκο οπως την ακουμπαει τις δινει φορα προς τα πισω,αυτη κοντραρει στον μαυρουκο και ετσι φτανει στον Μπελουτσι…

λες για εκεί, που ο αμυντικός του Πανιωνίου κάνει κεφαλιά πάνω στο χέρι του και στο χέρι του Ντιόγο και η μπάλα πάει στο Μπελούτσι; Αν μπορεί κάποιος διαιτητής να δει με ακρίβεια τι σκατά έγινε εκεί πέρα, εγώ γίνομαι ναύτης. Η αμφιβολία υπέρ του επιτηθέμενου λέει ο κανόνας, άρα σωστά διέπραξε. Και με αργή κίνηση στο ριπλέι που έβλεπα, δε μπορώ να καταλάβω αν η μπάλα πάει από το κεφάλι του αμυντικού στο χέρι το δικό του ή του Ντιόγο. Με λίγα λόγια, το ερώτημα μου παραμένει.

Γιατί θεωρώ γελοίο το να συζητάμε για αυτή τη φάση;

Να συζητησουμε για το πεναλντι+κοκκινη του Παπαδοπουλα καλυτερα;:lol:

πέναλτυ ήταν. Δε νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία. Όταν έβλεπα τη φάση φυσικά όπως οι περισσότεροι θεώρησα πως ο Αβραάμ τον έκοψε, αλλά στο ριπλέι φάνηκε πως δεν ήταν ο Αβραάμ που τον έκοψε. Ο επόπτης δε μπορούσε να είχε άποψη γιατί μπροστά του υπήρχε ένας ξαπλωμένος Παπαδόπουλος και δε νομίζω πως και ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δει τίποτα, γιατί όταν έγινε η φάση η μπάλα πήγε από τη σέντρα στην περιοχή μας πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να είναι πάλι πολύ μακριά.

Πιστεύεις πως αν το έδινε, ο Πανιώνιος με τους 10 παίκτες, όπου μάρκαραν οι 7 είχε ελπίδα απέναντι σε αυτό τον Ολυμπιακό?

μην ασχολειστε με ανυπαρκτους,μην ψαρωνετε :!: :!:

με τη μπαλαρα που παιξαμε ασχοληθειτε :smiley:

Ελα ντε!Τι φαση ηταν αυτη στο δοκαρι του Μπελουτσι ρε ? 8O

Ελα ντε!Τι φαση ηταν αυτη στο δοκαρι του Μπελουτσι ρε ? 8O

Ατακα φιλου βαζελου βλεπωντας το ματς μας.
-Ρε αυτοι βαλανε το πρωτο και πιεζουν για δευτερο!
-Απαντηση αλλου βαζελου : Αυτοι ειναι Ολυμπιακος φιλε!Δεν ειναι σαν εμας!

Ο διαιτητης μαλλον το πιστευε:lol::lol:

Ου ρε γαυρο:pΘα ασχοληθειτε με τους ανυπαρκτους καλα στο Β γυρο φιλε μου…8):stuck_out_tongue:

αυτοι ειναι βαζελοι 8O

Στο Β΄γύρο παίζει και πάλι να σας το δώσουμε το ματσάκι όπως πρόπερσι μπας και καταφέρετε να βγείτε 2οι.

Καλή φάση να πάρουμε την νίκη μέσα στα χιόνια, αλλά και το ‘χ’ δεν μας χαλάει. Σε περίπτωση ήτας πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι το επιθυμιτό, αλλά ούτε και η καταστροφή:!: