Aπό τις αγαπημένες μου ομάδες της δωδεκαετίας, με τρομερή ποιότητα στο κέντρο (Τζόλε, Στέλιος, Ζε Ελίας, Ζέτεμπεργκ, Λουτσιάνο) με Γεωργάτο και Αλεξανδρή στα πάνω τους και Τζιο να έχει επανέλθει από τον τραυματισμό και να προσφέρει θέαμα. Θυμηθείτε μόνο τη ρεβανς με τον Ηρακλή στο κύπελλο στο ΟΑΚΑ! :roll:
Είναι η ομάδα του 1-4 στη Λεωφόρο και των 6-1 και 4-1 στην ΑΕΚ για κύπελλο και πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. 8)
Διαφωνώ όμως πως η ομάδα εκείνη δεν είχε προπονητή και πήγαινε με τον αυτόματο: Ο πολύ άπειρος τότε Λεμονής έδωσε τα πρώτα καλά δείγματα με εκείνη την ομάδα, την ανέβασε πολύ σε σχέση με την μπερδεμένη στους “ρόμβους” ομάδα του Ματζουράκη στην αρχή της σεζόν και της εμφύσησε τη σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα ντέρμπυ.
Την βάζω κάτω όμως από την ομάδα του 98-99 γιατί πολυ απλά ήταν μία άνιση χρονιά. Το 98-99 πάιξαμε στους 8 του Του-λου το 2000-2001 αποκλειστήκαμε χάνοντας από την Χέρενβεν -κυρίως λόγω βλακώδους τακτικής από τον Ματζουρ. Το 98-99 κερδίσαμε το κύπελλο με 10 παίκτες από τον βάζελο, ενώ το 2000-2001 το χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στον τελικό. [-X
Ωραία μπάλα πάλι σήμερα και με αρκετούς από τους βασικούς να μην ξεκινούν, το τελευταίο γκολ ήταν off side όπως και το πέναλντυ που δεν έδωσε στον Πανιώνιο. Πάμε τώρα για τα δύσκολα στην Ουκρανία.
2 γκολ οφσαιντ και καθαρο πεναλτι υπερ του πανιωνιου δεν το δωσε…κλασσικα ε…:):)…πλεον τι να μιλησεις για αποδοσεις ομαδων κ.λ… δεν εχει νοημα…
the show must go on…
που τα ειδες τα 2 γκολ οφσαιντ???
παντως πλακα κανεις ετσι?
το 1ο και το 4ο ειναι οφσαιντ…
το 1ο δεν ειναι φιλε. κανεις λαθος. πας να επισκιαζειςτην απιστευτη αποδοση μας απο φασεις οι οποιθες δεν επηρεασαν το αποτελεσμα. εε τι να σουυ πω. καλημερα…
Nαι το 4ο ήταν offside αλλά με το σκορ διμαορφωμένο στο λεπτό που μπήκε δεν επηρέασε τπτ.
Χαλαρώστε ρε και απολαύστε το θέαμα…
Σταρστρακ πες μας για τον “ατιμώρητο” καλύτερα που κατάφερε να αποβληθεί σε 2ο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας.
το πρωτο γκολ ειναι γκολ ειναι οφσαιντ…ενταξει τωρα δεν θα παει ο βαρουχας να μας βγαλει τρελλους…εδω ο τυπας ειπε οτι στη φαση του πανιωνιου δεν ειναι πεναλντι…
αλλα εσας τι σας χαλαει ακομα κι αν ολα τα γκολ σας ειναι οφσαιντ;;;;εδω περσι πανηγυρισατε τιτλο που πηρατε στα χαρτια,θα σας χαλασει αν παρετε φετος τιτλο ακομα κι αν ολα τα γκολ που βαλατε ειναι οφσαιντ;;;;συγνωμη αλλα το θεωρω υποκριτικο…
mule Ο γκαρσια θα τιμωρηθει…οσων αφορα την καρτα που εφαγε προχθες ειναι απο αυτες που με βαση αυτη παικτες σαν τον καραγκουνη π.χ. θα πρεπει να αποβαλλονται σε καθε ματς…
Το να ασχολούμαστε με τη διαιτησία σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε 35 ευκαιρίες για γκολ είναι πραγματικά γραφικό. Είπαμε και παραπάνω για τα ένα οff side και το πέναλντυ αλλά δεν επιρρέασαν το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.
στη φαση του πανιωνιου εγω θυμαμαι να λεει πεναλτυ. τεσπα τι να σου πω. το 1ο εγω δεν το ειδα οφσαιντ και ημουν και στο γηπεδο. το οτι τον πανιωνιο τον ισοπεδωσαμε, εσυ το προσπερνας και λες οτι νικησαμε λογω διαιτησιας. 34 ευκαιριες καναμε χτες, αλλα για σενα την νικη μας την εδωσε ο κυρκος… :papas:
Οταν βαζεις 2 γκολ με οφσαιντ και δεν δινεται πεναλτυ στον αντιπαλο προφανως και δεν νικας δικαια. Ακομα και να επαιξες εκατο φορες καλυτερα. Αν δεν εμπαινε το πρωτο γκολ ποτε δεν ξερεις πως θα παει το παιχνιδι. Στο ΣΚ η διαιτησια ηταν τραγικη. Οπως συνηθως θα ελεγα αλλα νομιζω αυτη φορα ξεπερασε και τον εαυτο της!!!
Ρε παιδιά, το πρώτο γκολ, αν είναι οφφσάιντ είναι για χιλιοστά. Και μάλιστα η μπάλα καταλήγει στον Μπελούτσι όχι κατευθείαν, αλλά μετά από σύγκρουση δύο παικτών - δηλαδή και να ήταν οφφσάιντ, δεν πήρε κανένα πλεονέκτημα από αυτό! Ελεος!
Εμένα δε με νοιάζει ιδιαίτερα αν ήταν οφσάιντ ή όχι, αλλά μου άρεσε η μπαλάρα που παίχτηκε μέχρι την αποβολή του Κουμουρτζί.Προτείνω σε όλους τους οπαδούς των ομάδων να βλέπουν τα ματς του Ολυμπιακού, ώστε να δουν τι θα πει “όμορφη μπάλα”. Και μετά ας γκρινιάζουμε παρέα για τις διαιτησίες. Και εγώ είδα αβάντα προς Ολυμπιακό από το διαιτητή (όχι όμως κάτι περισσότερο από την αβάντα στο φιλοξενούμενο) και κάκιστους επόπτες. Κατά τα άλλα, υποδειγματική ομάδα Βαλβέρδε. Με τα δεύτερα ρίξαμε 4αρα στον Πανιώνιο. Πολύ τον χαίρομαι το φετινό Ολυμπιακό. Αν συνεχίσει έτσι, κανείς δε μπορεί να τον κοντράρει…
Η τεραστια διαφορα μας ως οπαδοι ειναι οτι εμεις εχουμε τα αρχιδια και το παραδεχομαστε οταν ευνοουμαστε (βλ. δικο μας παιχνιδι με Πανιωνιο)
ρε μεγαλε εγινε κανα σκανδαλο?? θα μας τρελανεις τελειως?? 1-0 εληξε το ματς?? εκανε ο πανιωνιος κατι??
και το 1ο γκολ δεν ειναι οφσαιντ. ημαρτον θεε μου σημερα με δαυτους.
ναι ρε φιλε ευνοηθηκαμε οταν το σκορ ηταν 3-0. ελεος ρε γμτ.
ρε συ Κραμπσοντι. Γιατί σε πονάει τόσο πολύ το ότι ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα; Σχεδόν όλοι σου είπαν πως ήταν πέναλτυ του Αβραάμ και οφσάιντ το 4ο γκολ. Για το 2ο άλλοι λένε οφσάιντ, άλλοι λένε καθαρό κι άλλοι ίσως (εγώ το έχασα γιατί κοίταζα αλλού εκείνα τα λίγα δεύτερα) αλλά δε νομίζω πως κανένας σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις και να λες πως μόνο εσύ έχεις αρχίδια και οι άλλοι όχι. Μαγκιά σου και να τα χαίρεσαι, αλλά αν σε έχει πειράξει τόσο που ο Ολυμπιακός θα πάρει και πάλι το πρωτάθλημα με τσόντα, δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις στο τόπικ του Ολυμπιακού για να γράφεις τέτοιες χαζομάρες.
Σε παιχνίδι που λήγει 4-1, με διαστημικό ποδόσφαιρο κατα διαστήματα και περίπου 32-6 οι τελικές, ο διαιτητής έπαιξε ρόλο στη διαμορφωση του αποτελέσματος…
lol και κυάλια.:!:
To πρωτο γκολ ειναι οφσαιντ. Και ο ΠΑΟΚ εκανε φοβερη εμφανιση με Πανιωνιο αλλα οτι ευνοηθηκε ευνοηθηκε. Φοβερη εκανε και περσυ στο 3-0 με τον Αρη αλλα αν απεβαλλε ο διαιτητης τον Γεωργιαδη δεν ξερουμε τι θα γινοταν. Εμενα καθολου δεν με ποναει η μπαλλα που “παιζει” ο Ολυμπιακος. Εσας ποναει η αληθεια
η αλήθεια είναι πως χθες μέχρι και ο Τάσος Πάντος έκανε προσποίηση. Αυτή είναι η αλήθεια και σας πονάει όλους!!!
Μετα το οφφσαιντ του Ντιογκο με τη Μπενφικα “ειδατε” και οφφσαιντ στο πρωτο γκολ με το Πανιωνιο.Και παλι της φαντασιας σας βεβαια αφου η μπαλα κατεληξε στο Μπελουτσι μετα απο κοντρα(η κοντρα δε θεωρειται αλλαγη φασης…ειναι σα να μη μεσολαβησε κανεις στην αρχικη μπαλια δηλαδη) και το γκολ ειναι κανονικοτατο…Πεντακαθαρο το πεναλτι οπως και offside το 2ο γκολ του Μητρογλου…
Απολαυστε λιγο μπαλα που στην Ελλαδα εχουμε να τη δουμε κατι χρονια κι αφηστε τις γκρινιες…
Πολυ δουλεμα χθες ο Λετο στον προσωπικο του αντιπαλο…