Γαμώτο ήθελα να πάω γήπεδο σήμερα αλλά γιορτάζει κόσμος, είναι του Αγ. Αντρέα. Χρόνια πολλά αν έχουμε κανέναν.
Τελικά εγώ από εδώ και πέρα θεωρώ ως σημαντικότερο αντίπαλο για τον τίτλο τον (μ)ΠΑΟΚ. Οι άλλοι είναι αστείοι. Άντε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα με τον Τάκη(ψυχάρα Ολυμπιακάρα).
Να’τα μαααας… Τελικά τα “ατράνταχτα” επιχειρήματα του Ολυμπιακού είναι διαχρονικά ε. #-o
Τί να σου πω Mule, εσύ αν έπαιρνες τόσο στα σοβαρά και τότε τον “Πρωταθλητή” προφανώς το μόνο που σου έχει μείνει από τον ΠΑΟ του Κυράστα είναι εκείνη η πανέμορφη ανακοίνωση του Κόκκαλη για τη “φανταστική φυσική κατάσταση” και θεωρείς ότι δεν έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο -“έτσι είναι, αν νομίζετε”… :roll:
Για την ιστορία ο ΠΑΟ του Κυράστα ήταν όχι μόνο ο πιο επιθετικός, αλλά και ο καλύτερος ΠΑΟ που έχω δει προσωπικά, γενικότερα- ναι, καλύτερος και από τον ΠΑΟ του Ρότσα, άλλο αν εκείνη η ομάδα ήταν πολύ πιο επιτυχημένη. Πρόχειρα μου έρχεται στη μνήμη ένα 7-1 με την Παναχαϊκή και ένα 4-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, από κει και πέρα εσύ έφευρε ό,τι αστειότητα θες για να πείσεις τον εαυτό σου ότι εκείνη την χρονιά έκλεψες το πρωτάθλημα από μια πολύ ανώτερη ομάδα.
Επειδή αναφέρθηκε η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς, πρέπει να πω ότι εκείνη η ομάδα ήταν πολύ σπουδαία και τουλάχιστον ισάξια, αν όχι ανώτερη σε ποιότητα ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟ του Κυράστα, ενώ από τις ομάδες του κρατικού μονοπωλίου στο ποδόσφαιρο η καλύτερη και πιο θεαματική ήταν το '99 με Μπάγεβιτς, αν και δεν φτάνει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τις δύο προαναφερθείσες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. (Τουλάχιστον, εκείνος ο γαύρος το άξιζε το πρωτάθλημα… :p)
Αυτά για την ώρα. :roll:
edit: Ε, τι θα κάνετε ρε shadow με την ψυχάρα; Μόνος σου το λες. Πολύ αγωνία ε.:lol:
Ο ΠΑΟ του Κυράστα ήταν μια καλοδουλεμένη ομάδα με τρομερή φυσική κατάσταση. Αλλά ούτε τους πολλούς παικταράδες είχε ούτε έπαιζε και διαστημικό ποδόσφαιρο. Μην τρελαθούμε κιόλας
@ Gracchus:
- Δεν διαβάζω πρωταθλητή -τουλάχιστον όχι συστηματικά- και ακόμα και αν τον διαβάσω δεν τον πάιρνω σοβαρά υπ’ όψη μου.
- Η Ερυθροποιητίνη τότε δεν ανιχνευόταν
- Ο Κόκκαλης πάντα ήξερε πως να σας τρελαίνει με ¨επικοινωνιακά" κόλπα. Ας τα βλέπουν οι Αγγελόπουλοι να μαθαίνουν… :roll:
- Τα μεγάλα σκορ σας ακόμα και επί Κυράστα και στα δύο περάσματα του είναι μετρημένα σε σχέση με τα δικά μας. Είναι θέμα “DNA ομάδας” που λένε και τα παιδιά πιό πάνω.
- Καμμία ομάδα του βάζελου δεν μπορεί να συγκειθεί σε ποιότητα με καμμία ομάδα του Μπάγεβιτς σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός του '99 που του αναγνωρίζεις πως "τουλάχιστον άξιζε το πρωτάθλημα"είναι απλά η καλύτερη Ελληνιική ομάδα που έχω δεί. Ας συνεχίσουμε έτσι με την τωρίνή ομάδα και ίσως σε μερικά χρόνια να μιλάμε έτσι και για τον Ολυμπιακό του 2009. 8)
Εχει καποιο δικιο εδω που τα λεμε. Μη κοιτας που πεσαμε στα καπακια μετα το Champions League (περι Ροτσα). Πουλησαμε τη μιση ομαδα, λογικο ηταν. :lol:
Πάντως στο θέμα ποια είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα ο κάθε οπαδός θα πει την δικιά του. Οι Παναθηναϊκοί μπορεί να πουν πχ τον ΠΑΟ του 96, οι Ολυμπιακοί τον ΟΣΦΠ του 99 και πάει λέγοντας.
Mule ποια είναι η άποψή σου για τον ΟΣΦΠ του 2000-01; Τον θεωρώ ίσως τον καλύτερο ΟΣΦΠ της τελευταίας 15ετίας άσχετα αν τελικά πήρε μόνο το πρωτάθλημα. Εκπληκτικό ρόστερ, έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς ενώ είχε 9 βαθμούς συν το ότι δεν είχε προπονητή, πήγαινε με τον αυτόματο.
Kαλά ούτε καν. Η ΑΕΚ της 8ετίας του Μπάγεβιτς είναι ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Ειδικά το 1996, αν και έχασε το πρωτάθλημα, έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Ο γαύρος του Μπάγεβιτς το 1999 έπαιζε επίσης πολύ ωραία μπάλα αλλά εκείνη την ΑΕΚ δεν την έφτασε σε θέαμα. Ο Παναθηναϊκός του Κυράστα ήταν δυνατή ομάδα αλλά δεν συγκρίνεται με τις προαναφερθείσες και κυρίως με την ΑΕΚ. Είπαμε, έκανε πολύ καλή δουλειά ο Κυράστας και ο Παναθηναϊκός έπαιζε ωραία μπάλα αλλά απείχε έτη φωτός από τις ομάδες του Μπάγεβιτς.
παμε ρε νικη και φυγαμε
παιξε σοβαρα σημερα ρε λετο σε παρακαλω…
καλη μπαλα παιζουμε
φτου μας
Εχει βρει το δρομο του ο Θρυλος,πολυ καλη μπαλα και σημερα…Ποδιες,τακουνακια-ασιστ,αυτοματισμοι,καλη κυκλοφορια αυτα ειναι…
πολλές φάσεις έχουμε κάνει. Αξίζαμε νομίζω τουλάχιστον άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πάνω από όλα όμως, πάρα πολύ όμορφο ματς. Πάνω κάτω η μπάλα! Δείτε άπιστοι!!!
αυτος ο μητρογλου 2 φασεις ολομοναχος δευτερη προσπαθεια χρειαστηκε…απο τους πιο κουλους επιθετικους που εχω δει
θα λενε παλι τι τρομερη αισθηση του γκολ εχει :?
αλλα τι μπαλα επαιξαν :!:
μας το σκότωσες το παιχνίδι ρε διαιτητή γαμώτο! Τι τη δείχνεις αυτή την κόκκινη; Βλέπαμε τόσο όμορφο ματς ρε γαμώτο…
Καλή μπάλα σήμερα. Χορταστικό και αυτό το παιχνίδι με πέντε γκολ. Δεν δόθηκε πέναλντι στον Πανιώνιο που και ο Σωκράτης θα τό’δεινε. Η κόκκινη, δεύτερη κίτρινη, ήταν σωστή κατά την γνώμη μου. Πλάκα πλάκα και τα τέσσερα γκολ είναι δεν είναι οφ σά’ι’ντ. Μάλλον το τέταρτο είναι:roll::!:
πολυ καλη διαιτησια σημερα. μπραβο
τιμα τον πανιοωνιο που δεχθηκε δυο γκολ απο τον κωστα μητρογλου ?
Ε τι να πουμε και σημερα.Δεν εχω δει σχεδον κανενα ρηπλεη απο τα γκολ αλλα το 4ο πρεπει να ειναι οφ-σαηντ,
μπορει και το πρωτο.Το πεναλτυ για τον πανιωνιο ηταν πεντακαθαρο.Καταπληκτικο γκολ ο Γουνδουλακης.
Οι δικοι μας για αλλη μια φορα εξαιρετικοι.
αν ακουσω πως σημερα το πηραμε με διαιτησια παω στον ευφραιμ να μονασω
δεν θα κακοπερασεις στον εφραιμ
Από το novasports.gr
Τι άθλια φωτογραφία. Με paint την έφτιαξαν ?
Έχει αρχίσει και ρολάρει ο Ολυμπιακός και να δω ποιός θα καταφέρει να τον κοντράρει τώρα.
Δυστυχώς για μας τους υπόλοιπους, το πρωτάθλημα μετά από καιρό, φαίνεται να κρίνεται και πάλι από το χειμώνα.
Πριν λίγο γυρισα απ’το ναό. Ένα έχω να πω:
Kαι σε 5-6 εβδομάδες και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε-ε-ε πρωταθλητές, θα είμαστε-ε-ε πρωταθλητές οε οε οε οεεεεε!!\:D/
Και στο σ.ε.φ ωραία τα περάσαμε αν και ήταν αρκετά άστοχοι οι παίκτες σήμερα.:roll: