Όχι!
Θα βουτάει μπροστά στα αυτοκίνητα και μετά θα ζητάει αποζημιώσεις…
:lol3: :lol3: :lol3:
εγραψε!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Θα πάω γήπεδο!
ΘΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ!
[size=“3”]ΘΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ!![/size]
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :!:
ελεος με το νικοπολιδη…νταξει,ισως το ονειρο του ηταν μικρος να γινει κηπουρος σαν τον παππου του,αλλα δεν τον χαλασε ετσι οπως εξελιχθηκε…
Το όνειρο του ήταν να γίνει τερματοφύλακας τρανός σαν τον…
Φώτη Κηπουρό!
αντε βγειτε παλι ρε μαγκες και μιληστε για διαιτησια…
α πα πα πα πα…
κακως το εδωσε…πολυ κακως
Τι γενεν ρε παιδια;
πω πω θα μας πρηξουν τωρα…
Mπααααα
Ετσι μωρη ομαδαρα και με την διαιτησια μαζι σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
ρε μαγες το γκολ-οφσαιντ του οσκαρ τι? θα γινει αβαβα ε?
η δευτερη κιτρινη του ροκκα? αβαβα κι αυτη θα γινει…
αντε παλι θα αρχισει ο καθε ανυπαρκτος να μιλαει…ρε χιλιες φορες να μην το δινε
ριξε λαδι στη φωτια… :lol:
με εκνευρίζουν αυτά. Με το γράμμα του κανονισμού, είναι όσο παράνομο και το γκολ ψαλιδάκι του Ντιόγο στη Κρήτη. Με το γράμμα της λογικής όμως “ε χέσε μας ρε διαιτητή!”. Κλείνεις τα μάτια σε 2 τάκλιν που είναι 2η κίτρινη για παίκτες του Θρασύβουλου και δίνεις αυτή τη βλακεία για να διορθώσεις τα χάλια του λάισμαν σου? Ε χέσε μας πια…
Εγώ πια δε θέλω ούτε 50-50 διαιτησία. Κόντρα διαιτησία θέλω να έχουμε μόνο, γιατί αλλιώς το πρωτάθλημα θα λήξει πολύ γρήγορα. Η διαφορά μας από το 2ο είναι χαοτική…
χαλαρα… για αυτο καλυτερα να μην το δινε οπως λες…
Δεν αξίζαμε την νίκη απόψε. Το πέναλντι ήτανε και σωστά δόθηκε. Στην καρδιά μου μπήκε ο τερματοφύλακας του Θρασύμβουλα:!:
στη σημερινη κοινωνια που ζουμε οσο ποιο βρωμιαρης και ελλεινος εισαι και οσο ποιο πουστικους τροπους χρησιμοποιεις, τοσο περισσοτερο επιβραβεβεσαι και ολο και περισσοτεροι σε ακολουθουν και σε γουσταρουν…εξαιρεση δεν αποτελει και το ποδοσφαιρο…
μαλιστα
ναι
τι κανει ο παμπλο? καλα ειναι?