Ολυμπιακός

και ο παμπλο ειναι παραδειγμα δεν διαφωνω…βεβαια τιμωρηθηκε…αλλα φιλε μου αυτη ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως…και το ποδοσφαιρο ειναι το λιγοτερο και το ποιο ανουσιο…

Σταρσβλακ αγορι μου ειδες πουθενα να ειμαστε υπερ αυτου που εγινε?

ρε starstruck πες μου λιγο τον ειδες ολο τον αγωνα?? αλλες φασεις ειδες?

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο αγωνας αγορασθηκε…στο 93ο λεπτο, ακομα καλα καλα δεν εχει υψωθει η μπαλα απτη σεντρα του λετο,ο ροκας πηγαινει και το σπρωχνει τον ντουντου στα καλα του καθουμενου…χιλια χρονια γαυρος

εγω δεν ανεφερα πουθενα την λεξη ολυμπιακος…απλως μια σκεψη μου εξεφρασα,και το γραψα τυχαια σ αυτο το topic…:):):)8)

με ποιον επαιζε ο ολυμπιακος;;;;;;:-k:-k:-k:-k

Ουτε καν τον εσπρωξε…

κατα την προσωπικη σου αποψη αφου αγορασθηκε το ματς γιατι μας πηγε καλτσα να κερδισουμε και δεν πηγε ενα ανετο 2-0?
χιλια χρονια μπαουγκ

και αν εμπαινε το δοκαρι του αντζα δε θα ταν αγορασμενο??

Μην διαβάσω τίποτα για διαιτησία ειδικά από αεκτζήδες γιατί έπρεπε να παίζουν με 10(αποβολή Κυριάκου) και δεν έδωσε και πέναλντι στον Εργοτέλη(καθαρό χέρι μέσα στην περιοχή). Δεν είδα το παιχνίδι ου ΠΑΟ και δεν μπορώ να κρίνω.

Στα δικά μας, μετριότατος σήμερα ο Ολυμπιακός φάνηκε το κενό του Ντιόγο όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Ντάρκο δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι απόλυτα λογικό αφού δεν έχει βρει ρυμθό παίζοντας συνέχεια αναπληρωματικός συν το ότι μεγαλώνει. Ο Λέτο ήταν η έκπληξη του αγώνα στο πρώτο μερος που ήμασταν και καλύτεροι. Στο δεύτερο δεν έβγαινε τίποτα, αφού και ο Μπελούτσι δεν φάνηκε και πολύ.

ρε γαμώτο τι πάθατε…
θα σας πρήζουν χωρίς λόγο.

είναι απλά όλοι εναντίον σας.
μη μασάτε.

Σε γενικές γραμμές στον πρώτο γύρο, που σήμερα τελείωσε, ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, και αν κάνω λάθος εδώ διορθώστε με, με 9 εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία τα κέρδισε όλα. Εκτός τα πήγε άσχημα, κάτι που αν δεν διορθωθεί στον δεύτερο γύρο πάει η κούπα.
Για τα 9 εωτός έδρας μπορεί να κάνω λάθος, σπάω το κεφάλι μου και βρίσκω μόλις 6 εκτός έδρας παινίδια.
Με Ξάνθη, Ο.Φ.Η., π.α.ο., Άρη, Ηρακλή, Λάρισα:-k:!:

Mια χαρά το πας…9+6=15 όσες και οι αγωνιστηκές του πρώτου γύρου.

Απλά λέω ότι είναι λίγο περίεργο ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε 9 φορές εντός:!:

Αν όντως είναι έτσι:!:

Moλις γυρισα απο το ναο…Δε τους χαλασε τους κωλογυφτους που πεφταν σε ΚΑΘΕ φαση σημερα κατω…

Ετσι στο 90 φευγα να μεινουν με τη πικρα…

Περιττο να πω οτι με 10 παικτες με τετοια κλιση που χε παρει το γηπεδο θα μαζευαν πολυ παστελι…

Αυτα για οσους βγουν να κλαψουρισουν παλι.

Ο Ολυμπιακος ηταν χαλια σημερα,μονο ο Λετο στο πρωτο ξεχωρισε.

(Για αλλη μια φορα το καρκινωμα εκανα 9/10 μπαλιες λαθος,χωνοταν και χαλουσε φασεις και αλλα ωραια.
Πρωην παιχτη σηκω φυγε μονος σου…)

Είχαμε εύκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, έτσι είναι. Στον δεύτερο να δούμε που θα έχουμε 9 εκτός και μάλιστα την ΑΕΚ, τον (μ)ΠΑΟΚ ακόμα και ο Αστέρας δύσκολος μου γαίνεται με το πρόσωπο που έχουμε δείξει φέτος στα εκτός.

Εδω δεν εχω παρα να συμφωνησω.Μα 2-1 και με το ζορι?παλι καλα που εφεραν πεναλτι προς το τελος αλλιως θα ειμασταν για γελια.Ισως αν εμπαινε πιο νωρις ο Galetti να γινοταν κατι αλλα και παλι δε ξερω.

Τι λες? Σοβαρα? Ειναι κλασσικη περιπτωση πεναλτυ. Οχι μονο τον εσπρωξε αλλα επισης τον τραβηξε. Δικαιη αποφαση απο μια αριστη διαιτησια, για μια ακομα φορα στο καραισκακη. :p:p:p

Ελεος… [-X

τα περσυνα ηταν η αρχη και οχι το τελος!:-k

xaxaxa…επρεπε να κανω μια καυτη δηλωση για να γινει χαβαλες…εγω πιστευω η εκτοπιση του ντουντου ειναι τεραστια,το πεναλντυ καθαροτατο και πουλημενο το ματσακι…:lol::lol:

Και τώρα για γέλια είστε ρεεεεεε :stuck_out_tongue:

=D>=D>