δεν μπορούμε να συζητήσουμε ρε Κάρβου.
όταν μου λες επιχείρημα βαρεμάρας, αλλά… τι να συζητήσουμε…
α και σόρρυ που παίζει και αντίπαλος τερματοφύλακας. θα το ψάξουμε για το Καραισκάκη να μην μπαίνει κανας καλός και χαλάει την πιάτσα…
ότι θες διαβάζεις Outshined. Σου λέω πως με Θρασύβουλο ήταν μια γκέλα που θα γινόταν με καλή εμφάνιση και ενοχλείσαι από αυτό; Αφού έπαιξε μπάλα ο Ολυμπιακός, εγώ τι να κάνω; Και η εμφάνιση με την Ξάνθη δε θα ήταν το ίδιο άθλια αν δεν ήμασταν άπειρους βαθμούς μπροστά.
Εσύ νομίζεις πως αν η διαφορά πάει στους 5 θα έχεις ελπίδες. Εγώ πιστεύω πως με αυτή την ομάδα και στο μηδέν να πάει το κοντέρ, πάλι δε θα είχες τύχη. Και αυτό με την Ξάνθη δεν είναι να το γελάς. Είναι διαφορετικό πράγμα το να σε κλείνει ο αντίπαλος και να σε σβήνει (όπως π.χ. έκανε ο Άρης) και διαφορετικό το να μην ασχολείσαι με το ματς, γιατί πιστεύεις πως το έχεις με μόλις 20 λεπτά μπάλας. Οι γκέλες του ΠΑΟ φέτος ήταν κυρίως όπως η δικιά μας με τον Άρη ή με την Λάρισσα (αν και δε το ειδα αυτό το ματς, αλλά από ότι θυμάμαι). Έχετε τρωτά αγωνιστικά σημεία και σας χτυπάνε εκεί. Εμάς το τρωτό μας σημείο είναι η αγωνιστική συμπεριφορά και η έλλειψη διάθεσης και αυτό προσπαθούν όλοι να χτυπήσουν. Από αυτό και μόνο βλέπεις τη διαφορά ποιότητας στις 2 ομάδες.
με την ίδια λογική στην Ξάνθη έπρεπε να φέρετε Χ γιατί κάνατε μόνο μια ευκαιρία και βάλατε ένα γκολ, ενώ η Ξάνθη είχε παίξει καλύτερα. Και αντίστοιχα σε άλλα εκτός έδρα ματς που έχετε παίξει.
επίσης, από άποψης παραγωγής φάσεων τα δύο πιο δημιουργικά μας ημίχρονα ήταν τα πρώτα με Εργοτέλη και Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Και στα 2 βάσει εικόνας πρώτου ημιχρόνου εφησυχαστήκαν όλοι ότι θα κερδίσουμε και την πατήσαμε. Και καλά μας έκαναν. Αρκεί το ίδιο να ίσχυε και στο Καραισκάκη. Εγώ είδα, πέραν των φάσεων, άγχος από διαιτητή-επόπτες-κυλικείο και ότι άλλο υπαρχει ΑΓΧΟΣ μη γίνει καμια στραβή.
ώπα! κάτσε… Σε ένα ματς που ο Κουτσιανικούλης κάνει την άμυνα σου πουτάνα, δε μπορείς να λες πως το έφαγες γιατί αδιαφόρησες. Δηλαδή, τι σκέφτηκαν οι αμυντιικοί σου; “Πωπω γρήγορος αυτός. Που να τρέχω τώρα;” Επειδή είσαι ανίκανος το έφαγες (το ματς σας με τον Ηρακλή δε το είδα) Και το ματς της Ξάνθης που θυμάσαι (με τα λανθασμένα οφσάιντ για τους διαιτητολάγνους) ήταν η 2η αγωνιστική, με το Βαλβέρδε να μην έχει δει σε 2 συνεχόμενα ματς τους μισούς και βάλε παίκτες και δίχως να ξέρει ποιοι μπορούν να τον βοηθήσουν.
Τέσπα. Δεν ανησυχώ. Θα βρίζετε Ολυμπιακό και διαιτησία, θα έρθετε στο Καραϊσκάκη και μετά θα βρίζετε τον πολυμετοχικό
Έχετε δει τον Τοϊβόνεν σε κανενα αγωνα? Ακουγονται πολύ καλά λόγια. Διάβασα σχολια του στυλ “Ο νέος Ιμπραίμοβιτς”, αλλά αυτά συνηθως είναι υπερβολές.Τώρα που έφυγε ο Ντάρκο χρειζόμαστε δυνατό σεντερ-φορ.
Tι χαλια ειναι αυτα σημερα στο μπασκετ…? Παλι καλα που η διαφαινομενη ηττα κατα 99% δεν θα επηρεασει την 2η θεση μας στον ομιλο, γιατι η Ουνικαχα μαλλον θα κερδισει την Μακαμπι οπως παει το παιχνιδι
Καλο θα μας κανει παντως μια ανευ επιπτωσεων ηττα… αλλα θα σπασει το αηττητο του ΣΕΦ
Ο Βάζελος προχθές κέρδισε με 20 πόντους και ο Ομπράντοβιτς ξέχεσε τους παίχτες του.
Σε μας βγήκε ο Παπαλουκάς μετά το χθεσινό παιχνίδι και μας είπε να μην “μεμψιμοιρούμε” γιατί ο απολογισμός θα γίνει τον Μάιο-Ιούνιο…