Ολυμπιακός

ποιες κρυφες ??? Τον Καρπετοπουλο ???

Ώρα να ακούσω και το οτι ο Καρπετόπουλος είναι βάζελος.Όσο για τον Χελάκη ξέρω οτι είναι γαύρος.

Ναι ρε και ο Χελακης και ο Μπαμπης ειναι ολυμπιακοι,το εχουν πει 100φορες…
Και οι δυο Αντωνηδες το ιδιο μονο που αυτοι δεν το χουν πει νομιζω…

προς Rychedead: o Σωτηρακοπουλος ας πουμε…

Αυτο λεω και εγω… ο τυπος δεν δηλωνει τι ομαδα ειναι απο οτι ξερω και ειναι γαυρος μεχρι τα μπουνια οποτε δεν εχει νοημα να λεμε για κρυφους.

Ryche κοιτα το απο πανω post.Μερικοι επηρεαζουν γνωμες αρα εχει σημασια να ξερουμε…

γνωστος παναθηναικος αλλα μη μου πεις οτι ο Σωτηρακοπουλος λεει τις βλακιες των Μπαμπη Χελακη και Καρπετοπουλος (κωλοτουμπας). Εξαλλου πθιο ποιλυ για ξενο ποδοσφαιρο λεει.

καλα εννοειται οτι ο Σωτηρακοπουλος εχει απειρες περισσοτερες γνωσεις,αλλα δεν εθιξα αυτο…anyway…υπαρχει παντως αντιστοιχος γελιος reporter(που ο Μπαμπης κι ο Χελμαν δεν ειναι τετοιο πραμα…)…ο Μενιος…

Ρε τι με νοιαζει εμενα τι ομαδα δηλωνει ο καθε καραγκιοζης που ετυχε να γραφει σε μια εφημεριδα. Τα κειμενα του κρινω. Οποιος θεωρει οτι οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κρινονται με τον ιδιο τροπο στην συγκεκριμενη εφημεριδα ας μου πει τα επιχειρηματα του…

Ποίος πιστεύεις οτι έχει την sportday μαζί του;

Οι 2 Αντώνηδες έγραφαν κάποια στιγμή στο περιοδικό του Ολυμπιακού.

που κολλαει αυτο σε αυτο που ειπα εγω?

Τι που κολλάει;
Απλά έδωσα ένα στοιχείο.

οκ…παντως ο Σαρουνας ολο και ζυγωνει8)

Δύσκολο, ας μην πολυελπίζουμε…

Νασουτι απο Ριβερ Πλεϊτ στην αμυνα, Αρτσουμπι στ’ αριστερα. Για να δουμε…

Στο μπασκετ λεγεται οτι ο Σαρας ερχεται. Για να δουμε κι εκει…

παντως η ομαδα εχθες πολυ καλη στο 2ο ημιχρονο . πολυ καλος ο ολυμπιακος αν και θελει κι αλλη δουλεια κυριως στις επιστροφες απο την επιθεση στην αμυνα. παντως απο παικτες εχουμε καλο υλικο φετος και αν του Μιτρογλου του δωσουν τις ευκαιριες που ζηταει καθε παικτης τοτε βρηκαμε εναν ακομα πολυ καλο επιθετικο . και καλη συναιχεια στην ομαδα πανω απ’ολα .
τον Σαρας παντως κοντα μας τον βλεπω και θα πεταει το μπαφκετακι.

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός ναι μεν χρειάζεται χρόνο για να δέσει αλλά από τα πρώτα φιλικά μέχρι τώρα είναι ελάχιστη.
Δεν επιτρέπεται να είναι ο 35χρονος Τζόλε καλύτερος παίκτης του γηπέδου για τον Ολυμπιακό εναντίον της Εσπανιόλ…

ΥΓ: Ο Ντομί με εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι στιγμής.

Ο Τζολε φαινεται καλυτερος παικτης του γηπεδου γιατι ειναι 12 χρονια στην ομαδα πλεον και εχει τη μεγαλυτερη εμπειρια. Λογικο ειναι…

Αφηστε ν’ αρχισουν τα επισημα ματς (κυριως το Τσαμπιονς Λιγκ) και να κρινουμε τοτε…

Τσόχος:

ΥΓ.: Η ιστορία που μου μετέφερε απολύτως αξιόπιστη πηγή για το πώς ο Γιασικεβίτσιους έγινε «κόκκινος» είναι ανατριχιαστική. Αρνούμαι να τη μεταφέρω, όχι γιατί δεν την πιστεύω, αλλά γιατί ευελπιστώ ότι θα το κάνουν οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι, ως οφείλουν, έστω κι αν αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στην παρουσία τους στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και αν οι Αγγελόπουλοι έχουν τη συγκεκριμένη υποψία, θα πρέπει είτε να την ξεδιαλύνουν είτε να μας πουν την αλήθεια. Περιμένω με αγωνία.

:?:

Το διαβασα και γω. Μου τη σπανε πληρως κατι τετοια δημοσιευματα. Αν θες να λεγεσαι δημοσιογραφος παραθετεις τα στοιχεια που εχεις και ο κοσμος θα κρινει. Τωρα καθμαστε και αναρωτιομαστε. Αμ δε. Για μενα ειναι σαν μην γραφτηκε ποτε αυτη η παραγραφος…