Ολυμπιακός

Πολυ καλο ματς σημερα για το γαυρο.

Ο Λουα Λουα τρομερος και πολυ καλος ο Γκαλετι.Για να δουμε τι θα γινει και στο ντερμπι…

χμ το χασα…και ειμαι περιεργος να δω τον Λουα Λουα…

πολυ καλη εχθες η ομαδα με ορεξη και πολυ κεφη για καλη μπαλα. μακαρι να δουμε καλο ποδοσφαιρο απο ολες τις ομαδες ολη αυτη τη χρονια και το πρωταθλημα ασ το παρει η καλυτερη ομαδα (δλδ ο γαυρος:p ) . ο λουα τους εκανε μ*υνι και διχνει να ειναι μια πολυ καλη μεταγραφη .

Λεπον ημανε γηπεδο εχτες και εχω να πω τα εξης:

Θετικα:

[ul]
[li]Λουα Λουα, ειναι φορ-ζιζανιο δεν αφηνει σε ησυχια τα αντιπαλα μπακ. Και πολυ καλο πλασε επισης. Βεβαια, οσοι ειχαμε επαφη με Πρεμιερ Λιγκ τον ξεραμε κι ας λεγαν οι φυλλαδες τα δικα τους…
[/li][li]Πολυ καλη αναπτυξη απο τα ακρα, ειτε απο αριστερα ειτε απο δεξια…
[/li][li]Πολυ καλη αμυντικη λειτουργια, καθε μπαλια προς την περιοχη μας κοβοταν…
[/li][/ul]

Αρνητικα:

[ul]
[li]Οπως ολες οι ελληνικες ομαδες, ετσι και ο ΟΣΦΠ ειναι μια (εως και δυο) ταχυτητα κατω απο τον ευρωπαϊκο μεσον ορο…
[/li][li]Ο Χρησταρας ο Πατσατζογλου δειχνει οτι η 3χρονη απουσια του εχει αφησει πολλα σημαδια ακομα…
[/li][/ul]

Ψιτ, μην τρελαινομαστε με ενα φιλικο 4-0. Δεν ξερουμε τι ομαδα ειναι η Λεβαντε και δεν ειμαστε σαν κατι αλλους που χαιρονται που νικησαν 2-1 την παγκοσμια υπερδυναμη Κατανια! Ελπιζω σε καλη εμφανιση την Κυριακη…

τώρα σε βρίσκω υπερβολικό.
όπως υπάρχουν οι βλαμμένοι Παναθηναϊκοί που έκαναν θρίαμβο το 2-1,υπάρχουν και οι βλαμμένοι Ολυμπιακοί που…έκλεισαν από το φιλικό το πρωτάθλημα.
ήταν μάλλον ατυχές και αντιδραστικότατο χωρίς λόγο…:wink:

Κλασικοι βλαμμενοι οπαδοι…

Κυριακη κοντη γιορτη.

Για τη Κυριακη ειναι φαβορι ο Θρυλος λογω μεγαλυτερης ποιοτητας παικτων.Επειδη λοιπον ξερουμε οτι σ’αυτα τα πρωτα ματς τα γκολ δε θα μπαινουν απο αυτοματισμους(δεν εχει δεσει καμια ομαδα οπως τις ειδα εγω) το πραμα θα παει στις προσωπικες ενεργειες και νομιζω εκει ο Θρυλος εχει σαφεστατο πλεονεκτημα.Ειδωμεν…

Δν νομιζω να εχει κανεις προβαδισμα.

Ειναι και οι δυομτο ιδιο χαλια.
Ο Ολυμπιακος εχει ενα μειονεκτημα.Το οτι σχεδον ολη η ομαδα ειναι καινουρια.Ο Ολυμπιακος δν εχει πια τους παικτες που θα παρουν το ματς πανω τους ή που χρειαζονται μια φαση για να βαλουν το γκολ.

Με αυτα που ειδα στο φιλικο δν ξερω αν ειναι πλεονεκτημα μας η Λεωφορος.

Ναι συμφωνουμε οτι ειναι ανετοιμοι.Αλλα αν τις παρες μια μια τις μοναδες κατα τη γνωμη μου υπερτερει ο Θρυλος.Τωρα αυτο για την καινουρια ομαδα που λες υπαρχει ακομα Τζολε,Νικοπολιδης,ο Τοροσιδης και Σεζαρ ηταν και περυσι(και παιζουν κι οι 2 βασικοι μαλλον)ο Κωνσταντινου,ο Αντζας ενταξει εχει ξαναπαιξει και ξερει απο ντερμπι…θελω να πω οτι ειναι normal η κατασταση και δεν βλεπω και κανεναν απο τους καινουριους μεχρι τωρα να εχει προβλημα προσαρμογης…(ασε που ο Λεμονης ξερει απο Λωφορο:p :stuck_out_tongue: )

Anyway ενα καλο ματσακι θελω εξ’αλλου αρχη ειναι ακομα δεν θα κρινει και πολλα το αποτελεσμα εκτος ισως απο τη ψυχολογια για τις επομενες 1-2 αγωνιστικες…

Tι καλο ματς να γινει;;

Βλεπω κανενα σουπατο 0-0 αλλιως μεγαλο σκορ λογω τρυπιων αμυνων.

Βασικα αναφερομουν σε πρωτοσελιδο της Πρασινης που εγραφε οτι ο ΠΑΟ πατησε με 2-1 την Κατανια. Δεν ειπα οτι ολοι οι Παναθηναϊκοι σκεφτονται ετσι. Και προφανως υπαρχουν και τετοιοι Ολυμπιακοι. Απλως, ηθελα να τονισω οτι οπως οι φιλικες ηττες δεν σημαιναν κατι τρομερο το ιδιο δεν σημαινουν και οι φιλικες νικες…

ναι,αλλά τα ίδια έγραφε και ο Πρωταθλητής πχ μετά την τεσσάρα στη Λεβάντε.
δεν είναι ούτε άξια αναφοράς κάτι τέτοια μωρέ…να πουλήσουν θέλουν,λογικά,τόσα καλοκαίρια,στα φιλικά αυτό γίνεται με τις εφημερίδες:wink:

Χαλια δεν ειναι, εγω πιστευω οτι εχουν τα καλυτερα ροστερ τα 3 χροναι και οι 3 μεγαλες ομαδες και πιστευω οτι θα ειναι το καλυτερο πρωταθλημα τα τελυταια 3 χρονια.

Απο αποψη αποδοσης ειναι χαλια στα φιλικα.

Ειναι ομαδες-γριφοι.Πολυ ρισκο φετος.

Ο Ολυμπιακος ρισκαρει με Αντζα-Σεζαρ βασικους.Αριστερα ο Μπραβο δν ξερουμε πως παιζει.Στολτιδης,Τζολε ειναι πλεον 50-50 αν θα παιξουν καλα.
Με τον ΠΑΟ με την αμυνα του δν ξερουμε τι θα γινει.
Η ΑΕΚ γινεται πολυ αργη και πλεον γινεται και γερασμενη ομαδα με Ριμπο,Ζηκο,Αρουαμπαρενα και τον Λυμπε.

Ναι αλλα ο γαυρος εχει στο κεντρο Γκαλετι, Τοροσιδη, Λεντεσμα. Διπλα στον Ζηκο υπαρχει ο Ενσαλιβα, ο Αουραμπαρενα μια χαρα ειναι και ας ειναι μεγαλος, ελεος πια με αυτο το κολλημα της ηλικιας. Πηραν και τον Ραμος για δεξι μπακ, μια χαρα μεταγραφες κανανε οι ομαδες και επιτελους μην κρινετε απο τα φιλικα, εχουμε τοσους μηνες μπροστα μας.

Επισης εδω ειναι το τοπικ του Θρυλου. Βριστε μας, αποθεωστε μας, αλλα για τις υπολοιπες ομαδες υπαρχουν τα αντιστοιχα θρεντ…

Και αυτοί το έχουν πει. Καταρχάς στα τέλη των 90ς έγραφαν στο ΦΩΣ και νομίζω ότι τα βρόντηξαν και έφυγαν όταν φτιάχτηκε ένας σύνδεσμος δημοσιογράφων φιλικά προσκείμενων στον Ολυμπιακό και αυτοί αρνήθηκαν να γίνουν μέλη του γιατί το θεώρησαν αντιδεοντολογικό. Είχαν φάει τρελή λάσπη μετά από αυτό…

Καρβου is back!

Παντως ο Καρπετοπουλος αν εφαγε λασπη τωρα την επιστρεφει στο πολλαπλασιο…

δεν επέστρεψα ακόμα, από ίντερνετ καφέ στέλνω :frowning: Μόλις επιστρέψω όμως θα αποκαλύψω και ποιος θα πάρει τη κούπα φέτος (μόντε, μακάρι να παίζω φέτος στον Ολυμπιακό. Εδώ το παίρνουμε με παίκτες όπως ο Μπαμπαγκίντα και ο Ντάνι, με εμένα δε θα το πάρουμε? χαχαχα0

Ο Κάρπετ, έχει ένα χαρακτηριστικό. Αν όλοι λένε ότι είναι μέρα, αυτός θα πει ότι είναι νύχτα και θα το αιτιολογήσει. Επειδή συχνά πυκνά και εγώ το κάνω για να γίνεται διάλογος (βλ. πολιτικές συζητήσεις… -μα πώς είναι το string για το emoticon με τη γλώσσα εξω? σκούριασα ρε γαμώτο…) εμένα δε με πειράζει. Προκαλεί όμως έχθρες. Από την άλλη, όμως αξίζει και να τον διαβάσεις γιατί δε διαβάζεις τα ίδια με όλους τους άλλους. Εγώ τον πάω και μου αρέσει που παλεύει να αναλύει τα πράγματα και λίγο τακτικά και δεν είναι σαν τον Μπάμπη για παράδειγμα που θέλει να παίζουν 15 παίκτες στην 11αδα και να φέρουμε 2 μεγάλα δεκάρια ακόμα γιατί αλλιώς δε θα βάζουμε γκολ.

Από την άλλη έχει όντως πέσει σε μεγάλες πατάτες. Αυτοί όμως που δεν έπεσαν ποτέ σε πατάτες είναι αυτοί που δε ρίσκαραν και κρύφτηκαν.

Πάμε λίγα λόγια για το Γαύρο. Αν παίξουμε με βάζελο με την ομάδα του φιλικού, θα γκρινιάξω λίγο για Λεμονή. Στη προηγούμενη θητεία του, ένα από τα προβλήματα του ήταν η τακτική που ακολουθήσε πριν από τα μεγάλα ματς, όπου ήταν “θα πάμε και θα παίξουμε το παιχνίδι μας, ανεξάρτητως αντιπάλου”. Έτσι χάσαμε τα κύπελλα όμως, γιατί οι “σοβαροί” προπονητές διάβασαν το παιχνίδι μας και μας έσβησαν. Θέλω να ελπίζω ότι δε θα την πατήσει πάλι σαν πρωτάρης. Ο Πεσέιρο δεν είναι βλάκας και είδε πώς αναπτυσόμαστε.

Γκαλέτι- Φύσσας. Αν όντως αυτό είναι το δίδυμο, προβλέπω μία μαύρη τρύπα από τη μεριά του απροπόνητου Τάκη. Τζόλε και φέτος όλα τα λεφτά. Ο Τζόλε είναι ο δικός μας Ζέεντορφ. Ας το δεχτούμε και ας πάψουμε να ψάχνουμε αντικαστάτη ήδη. Όσο αντέχει αυτός θα παίζει. Άντε να τον δούμε και δεκάρι φέτος!!! Τόσα χρόνια το περιμένω!!!

Εγω παλι θελω να δω την ομαδα τους φιλικου. Δευτερο φορ δεν χρειαζεται στον συγκεκριμενο αγωνα. Ο Λεμονης στη συνεντευξη τυπου που εδωσε νομιζω ειπε οτι το συστημα θα προσαρμοζεται στις αναγκες του αγωνα. Εξ ου και το 4-5-1 με 3 αμυντικα χαφ για δυσκολα ματς. Αν λειτουργησει αυτο το συστημα μας δινω πολυ καλυτερες πιθανοτητες στην Ευρωπη (για βγουμε 3οι ε, δεν το παρακανω). Αλλωστε για μενα το αιωνιο “αμυντικο προβλημα” του Θρυλου βρισκοταν κατα κυριο λογο στην ανασταλτικη λειτουργια του κεντρου και πολυ λιγοτερο στον Ανατολακη η οποιον αλλον σεντερ μπακ…