Ο Μπαρκαουάν δεν παίζει στο Καραισκάκι:!:
Κρίμα, τον περίμενε αποθέωση…
Θέλω μεγάλο σκορ αύριο! Να αποχαιρετήσουμε τον ΟΦΗ από την Super League! :bye:
Αυτογνωσία…
εμενα με φοβιζουν κατι τετοια παιχνιδια παντως…νταξει ειναι καπως δυσκολο να μην κερδισουμε ααυτον τον οφη, αλλα…
Αυριο θελω να δω τον καλο φετινο Ολυμπιακο.10-15 ωραιες φασεις,2-3 γκολακια και παμε για αλλα!
Χοντρό ροτέσιον σήμερα:-k, αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά. Άρα επικύνδινο το ματσάκιον:-s:!:
καλα αφου φοβαστε και αυτο το ματς με τους πουθενακιδες και μεσα στο καραισκακι…
Γάμησέ τα, δεν τραβάει η ομάδα φέτος…
ντα3ει σας τραβανε αλλοι μην αγχωνεστε…
Ναι, ειδικά στην Ευρώπη οι διαιτητές κάνανε όργια για να ρίχνουμε τεσσαροπεντάρες…
Μας τρώνε τα ποπά μας#-o:-k, κάποτε θα την πατήσοθμε ακόμα και από πουθενάκηδες:!:
Πολλές χαμένες ευκαιρίες και σήμερα! Ο ΟΦΗ δεν υπήρχε στο γήπεδο, οι παίκτες του επαιξαν αρκετά σκληρά γιατί δε μπορούσαν να σταματησουν αλλιώς τον Ολυμπιακό. Πάντως συμφωνα με τις ευκαιρίες και τη διαφορά δυναμικότητας το σκορ επρεπε να ειναι 4-1…5-1…
Και τέλος:
Το καμάρι της Κρήτης είναι ο Εργοτέλης:D:p:p
Το πρωτάθλημα πλέον έχει γίνει ποοοοοοολύ βαρετή υπόθεση…
Άστα ρε… απάλευτη η φετινή χρονιά. Θα πάμε να παίξουμε με τη Σεντ Ντετιέν και οι παίκτες μας θα έχουν κάνει μπάκα από την απροπονησιά. Με 35 λεπτά μπάλας πάλι πήραμε το ματς.
H ομαδα εχει ελειψη σοβαροτητας παντως.Δεν ειναι δυνατον να χανουμε τοσα γκολ καθε φορα.
Κατα τα αλλα βαζουμε γκολ οποτε θελουμε και ωραια γκολακια αμα λαχει να 'ουμε!
Η καλυτερη μεταγραφη του γαυρου δεν ειναι ουτε ο Γκαλετι,ουτε ο Ντιογο,ουτε ο Μπελουτσι ειναι
ο Ντουντου!Τι μπαλια ηταν αυτη αγορι μου ?!?
Γουσταρω που ειμαι γαυρος γιατι, μεταξυ αλλων, το επισημο site της εφημεριδας “Πρωταθλητης” www.championsday.gr εχει ψηφοφορια απο Γεναρη μηνα:
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα;
Ο ΠΑΟΚ.
Η Skoda Ξάνθη.
Ο Παναθηναϊκός.
Η ΑΕΚ.
Άλλη ομάδα
:lol::lol::lol:
Γουσταρω να χαιρεστε επειδη ειστε πανηγυρτζηδες οπαδοι και καμαρωνετε για τα πετσινα πρωταθληματα σας:pΟταν φυγει με το καλο ο Κοκκαλης και φατε καμμια κατρακυλα απο εκει που ειστε τωρα θελω να σας δω παλικαρια μου αν θα ειστε και ποσο θα γουσταρετε που ειστε γαυροι:p
(Και εβαλες και την απολυτη αντικειμενικη εφημεριδα παναθεμα σε:p:p)
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ελιωσα λεμε!!!
Πάντως είμαστε λίγο αστείοι, πρέπει να το παραδεχτούμε…θέλουμε αμέσως μεταγραφές!!! Το πρόγραμμα το είδατε ??? Για 50 μέρες έχουμε πολλά αγγούρια μπροστά μας σε όλες τις διοργανώσεις! Και το άλλο το ακούσατε? Σύμφωνα με τον Σίσιτς κατά 90% θα φύγει ο Βαλβέρδε το καλοκαίρι, καλά δεν τον πολυπιστεύω γιατί είναι πικραμένος που τρώει συνέχεια πάγκο(ουτε καν πάγκο δηλαδή-εξέδρα). Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, κανονικά έπρεπε να τον είχαμε ξεφτυλίσει τον ΟΦΗ, δεν λέω καλά παίξαμε αλλά η ομάδα φωνάζει ότι έχει σοβαρότατες ελλείψεις!!!
Αλλά λογικό είναι όταν βλέπεις τα άλλα τα καφενεία να είναι -12 βαθμούς που να βάλει το χέρι στην τσέπη ο θείος? Από το Νοέμβρη έχει τελείωσει το πρωτάθλημα σου λέει…σιγά μην κάτσει να σκάσει!
Όταν εμείς γίναμε γαύροι, η ομάδα έτρωγε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη κυρίως στα διοικητικά και πάλι περήφανοι ήμασταν.