Ολυμπιακός

ηρθε και ο Πάργκο. αντε να τον δουμε. ειναι καθαρο Pg ή ειναι σαν τον Γκριρ και παιζει και sg??

Aπό αυτά που ξέρω είναι καθαρό 2αρι αλλά παίζει και σαν playmaker…δεν είναι ακριβώς σαν τον Τσιλντρες πάντως.

Μα δεν έρχεται να αντικαταστήσει τον Τσίλντρες. Έρχεται για να παίζει στη θέση του Τεόντοσιτς, αλλά και του Παπαλουκά, κανείς εκ των οποίων δεν έχει μαγέψει φέτος…

Συμφωνώ απόλυτα απλά τα ανέφερα γιατί ο υποτίθεται ότι ψάχναμε αντικαταστάτη του Τσιλντρες…

αντικαταστάτης Τσίλντρες για την ώρα θα είναι ο Βασιλόπουλος που επιστρέφει :wink:

με τον επιθετικο που θα παιρναμε τι γινεται?
?

Θα κάνω μία τρελή πρόβλεψη, και αν πέσω μέσα απαιτώ κέρασμα από όλους:

Ο Ολυμπιακός θα πάρει για επιθετικό τον… Χούτο!!!

Οταν διαβασα χτες οτι θελει να φυγει απο τον Πανιωνιο το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο.
Τον θελει μονο για 5 μηνες,αυτος θα κανει αμαν να γυρισει οποτε το βλεπω πολυ πιθανο αν και δε τον γουσταρω ουτε σαν παικτη ουτε σαν χαρακτηρα

Όλα εξαρτώνται από τις σχέσεις του με τον Κόκκαλη. Θυμάται κανείς αν ο Χούτος έφυγε “φιλικά”, αν απέφυγε δηλώσεις που θα ενοχλούσαν τον Κόκκαλη κλπ; :-k

νομίζω Λούβαρη έβριζε, οπότε οι σχέσεις τους είναι μια χαρά. Πάντως, αν αρχίσει πάλι βλακείες του στυλ “Εγώ είμαι Φεράρι, ο Ντιόγο ποδήλατο και ο Μπελούτσι πατίνι”, τότε να πάει στον αγύριστο.

ΥΓ. Αν ο ΠΑΟ πάρει Ολιβέρα, νομίζω θα πάρουμε και εμείς κάτι ακριβότερο από τον Χούτο ή τον Ντάβι

Συμφωνώ με Karvou

Στο sportfm.gr γράφει για Φιλόμενο, λύση που εγώ προσωπικά θεωρώ εξαιρετική…

Καλος ο φιλομενο, αλλα αν ειναι να τον παρουν μηπως να παρουν κι αλλον εναν?? ο Μιλανο ειναι ακομα καλυτερος αλλα ειχε εκεινους τους τραυματισμους.

Μακριά από μας ο Χούτος και ο πατέρας του:!:
Ο Πάργκο είναι εξαιρετική περίπτωση, τώρα πιος θα μείνει εκτός Α1 όταν γυρίσει ο Τσίλντρες…είστε σίγουροι ότι θα γυρίσει:-k;

το στυλ παιχνιδιου του Παργκο μου θυμιζει πολυ τον Rivers

Ανάλογα με το τι φρούτο θα βγει ο Πάργκο. Λογικά ο Γκριρ πάντως…

για τον φιλομενο θελουνε 1 εκ ευρω!!! 8O8O8O

ελεος…

Μαλάκες ψάχνουν! Αλλά λογικό δεν είναι? 3 μέρες έχουν μείνει και εμείς ακόμα ψαχνόμαστε…είναι καλός παίχτης πάντως.

ναι καλος αλλα οχι για 1 εκ ευρω μην τρελαθουμε κιολας οταν προκειται για παιχτη που παιζει στον αστερα τριπολης και ειναι 29 χρονων. αλλα τι λεμε, εδω ζητουσανε 2 εκ ευρω για τον καρντοζο…
αμφιβαλω αν θα δωσει ο σωκρατης 1 εκ ευρω για τον φιλομενο. για αυτον τον φαριας μας κοβω τωρα.

Ναι μάλλον προς τα εκεί πάει το θέμα. Δεν τον ξέρω αυτόν τον παίχτη και όλοι λένε ότι στην Ευρώπη δεν έχει πιάσει…τι να πω.