:roll::roll::roll:
Ωραία παίζουμε σήμερα!
Όντως. Όχι ότι παίζουμε με καμιά σοβαρή ομάδα, αλλά επιτέλους λίγο μπασκετάκι όπως πρέπει!
Αν και δεν ειναι και ο καλυτερος αντιπαλος για να βγαλουμε συμπερασματα, οντως παιζουμε πολυ καλυτερα.
εχει ημιχρονο τωρα για αυτο δειχνει την εθνικη.
Αυτό δείχνει και μπαλίτσα???
οτι θες δειχνει. με το πανθρακικο απ αυτο ειδα το ματς. κανε search sto justin.tv καθε φορα που θες καποιο ματς και σου βγαζει αν ειναι.
Τι λε ρε φίλε??? Πωπω μαγεία!!! Καλά ε, κάνω λες και ήρθα από τον Άρη!
25 πόντους! Μια χαρά η ομάδα σήμερα…ο Παπαλουκάς παραμένει εκτός φόρμας πάντως.
Σε συνέντευξη του στην Sportday ο Λεντέσμα δήλωσε πως το καλοκαίρι μάλλον επιστρέφει!
άρα:
α) καλώς και δεν πήραμε άλλο αμυντικό χαφ
β) Πωπωπω ένα δίδυμο που θα κάνει με Ντούντου!
γ) Εγώ χαίρομαι μπας και έχουμε λιγότερο Πατσατζόγλου του χρόνου
Έτσι και πιάσει την απόδοση που είχε περσι πριν τον τραυματισμό θα κάνει τρελό δίδυμο με Ντουντου και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα ΑΛΛΑ θα την πιάσει ή θα έχουμε πάλι κανέναν τραυματισμό και θα τρέχουμε?
Φέτος είναι ο ηγέτης της Σαν Λορέντζο (μέχρι πρόσφατα ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα), δεν έχει χάσει ματς και ο Μαραντόνα τον κάλεσε στο Γαλλία-Αργεντινή…
Νομίζω οι φόβοι σου μόλις χάθηκαν
Το ειχε γραψει Η ΓΑΤΑ εδω και καιρο για επιστροφη Λεντεσμα. Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, φοβερο αμυντικο χαφ, κοφτης με γρηγορη πασα… υστερει σε τελικες προσπαθειες αλλα ουτε για αυτο τον θελουμε ακριβως + οτι αμα εβαζε και γκολ δεν θα επαιζε στον Ολυμπιακο.
Το θεμα ειναι να μην του καθισει τραυματισμος οπως περισυ, αλλιως ειναι “λυκος” οντως
ψέματα! Η Σαν Λορέντζο το κατέκτησε τελικά το Απερτούρα! Με Λεντέσμα ηγέτη!
(το Κλαουζούρα τώρα ξεκίνησε και έχει 1 νίκη σε 1 ματς)
Tον συμπαθω τον Λεντεσμα αλλα πιστευω οτι ο Ερνεστο δεν το θελει γιατι αυτο
το ποδοσφαιρο με ψηλα πιεση και τρεξιμο ο Λεντεσμα δεν το εχει…
Ελπιζω να το δουμε του χρονου!
Απειρες λιστες παιχτων ε ! Εχω βαρεθει να διαβαζω ονοματα…
Χαλαει του Ματιτς ακομα δεν αρχισε.
Ο Τουρε εκανε κολακευτικες δηλωσεις για εμας.
Α, ρε Τουρέ! Τι παιχτούρα ρε γαμώτο?
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεντέσμα θα υπογράψει μέχρι το 2011, με αυξημένες αποδοχές κατά 50%!
Το καλό είναι ότι με την επιστροφή του, το καλοκαίρι δε θα χρειαστεί να ψάξουμε και για παίκτες στο κέντρο.
Το ζήτημα είναι να βρούμε δύο καλούς επιθετικούς, ένα δεξί χαφ (Ζαϊρί;) και έναν κεντρικό αμυντικό (όχι απαραίτητα, εκτός κι αν φύγει ο ¶ντζας) και θα είμαστε σούπερ του χρόνου.
Το στόπερ είναι απαραίτητο γιατί προβλέπω να φεύγει ο Ζεβλάκοφ…
εγω πιστευω θα παρει στανταρ κουτσιανικουλη για μπακαπ του μπελουτσι…και θα τον καψει τελικα :lol:
από sport-fm
Μια σημαντική προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ έκανε ο Ολυμπιακός. Με ανακοίνωσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην «κατάσκοπο» της Τσέλσι, Πέλε Άντερσον. Η επίσημη «πρώτη» του νέου σκάουτερ θα γίνει την 1η Μαρτίου και θα αναλάβει την ανεύρεση ταλέντων από την αγορά της βόρειας Ευρώπης.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη, από την 1η Μαρτίου, της συνεργασίας της, σε θέματα σκάουτινγκ για την βόρεια Ευρώπη, με τον μέχρι πρότινος σκάουτερ της Τσέλσι, Πέλε Αντερσον», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών.