Ολυμπιακός

αχχαχααχχααχαχαχααχαχαχαχαχα θα βλεπω πιο συχνα ματς του γαυρου απο σημερα χααχαχαχαχαχαχ

νταξει δεν ξερει τι σφυριζει ο ανθρωπος …

Ναι. Βασικα απο συνηθεια γαβρο…

είναι κρίμα.
καθομαι βλέπω το ματς και είναι κρίμα πραγματικά
είναι μιζέρια.
δεν το έχει ανάγκη αυτό που γίνεται, αλλά δεν αφήνει τον αντίπαλο να το παλέψει.

αυτο ρε γαμωτο εμας βασικα κακο μας κανουν οχι τον αρη

Περα απο ενα γκολ οφσαηντ, ενα “πεναλτι” και μια 2η κιτρινη δε το εχει αναγκη.

δεν το έχει ανάγκη γιατί είναι 660 βαθμούς μπροστά…

αν δεν υπηρχε πεναλτι δε θα υπηρχε γκολ οφσαιντ…εκτος αν πιστευεις πως μας ειχατε στριμωξει

υπηρχε οφσαιντ και στο πρωτο γκολ?

δεν καταλαβα ρε παιδια…

αδερφε τώρα τα λες αυτά…
μάζεψέ τα από την αρχή και θα δεις ότι είναι κάμποσα και δεν σας έχουν κάνει κανένα κακό.
και πάλι μπροστά θα ήσασταν άλλα όχι τόσο.

νταξει αν πειτε πως αυτο το πρωταθλημα το πηραμε με διαιτησια, ε τοτε υπαρχει προβλημα…αλλα στο συγκεκριμενο ειδικα εκνευριστικα υπερβολικα απο τη φαση της 2ης κιτρινης, το πεναλτι ακομα κι αν ηταν, μετα απο κεινη την κιτρινη δεν το δινεις

Τι λες,τη δινεις και μεσα στο επομενο πενταλεπτο δεν δινεις καν καρτα στα κλαδεματα του Αντζα και του Πατσα!Ο Βιτολο και ο Παντος πηγαιναν αγκαζε και ο Παντος επεσε.Δολοφονικο μαρκαρισμα,σπανια βλεπεις τετοια στην Ελλαδα.

Πολυ γελιο παντως ε,ειδικα στο τελος που χε χεστει πανω του ολο το Καραϊσκακη.
Ο Σηφακης ειναι γκαβλα.

Το 1ο γκολ ειναι οφσαηντ. Ο ντιογκο κανει πασα ενω ο τζορτζεβιτς βρισκεται σε θεση οφσαηντ.

Κακεντρεχείς είστε όλοι μου φαίνεται. Ακούς εκεί ευνοείται ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία; Που το είδατε αυτό;; Εκτός από όλα τα ματς τα οποία κινδυνεύει να χάσει. :D:D

δεν το ειδα παντως αυτο, αν και δε το νομιζω

σημερα κινδινευαμε να χασουμε και δεν το ξερω? εσυ δηλαδη μας εβλεπες που μας ειχαν κλεισει στην περιοχη μας και κινδινευαμε να χασουμε? αυτο καταλαβες? ο,τι να ναι

Λιγο πριν σουταρει ο τζορτζεβιτς γινεται η πασα. Ισως το δειξει καποια παρακαμερα αυριο :Ρ

Η αληθεια ειναι οτι δε περασαμε το κεντρο. Και θα ειχαν και μεγαλο θρασος αν το καναν στην τελικη…

το εδειξε σε replay? πραγματικα δε νομιζω ρε

Καλα αφου εσυ ειδες οτι το χες το ματς χαλαρα,τοτε οκ.
:!:

Ότι να ναι φίλε μου βλέπω ότι λες εσύ. Το ματσάκι το πήρατε από το διαιτητή ναι ή όχι; Απλά πράγματα. Και δεν έχω καμμιά όρεξη να υποστηρίξω τον Άρη