Ολυμπιακός

Ξεφτίλα :!:

Ok ! Mιλαει και Παοκτσης για το θεμα κλωτσιες και καρτες ! Κλεισαμε !
Ρε συ Crab ειδικα φετος δεν σε παιρνει να μιλας…
Εχω δει 5-6 ματς του ΠΑΟΚ και δεν επρεπε σε ουτε ενα να τελειωσετε πληρεις τον αγωνα.

Κατα τα αλλα παλι δικαιωματα δωσαμε…Και αλλο γκολ που φαγαμε απο στημενο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (Με κεφαλαια και τονισμενα γιατι καποιοι θα κανουν οτι δεν το ειδαν)
οτι ο Αρης εχει δικιο να γκρινιαζει για τις καρτες που δεν δοθηκαν σε παιχτες μας.
Το γκολ του Γκαλετι και να ηταν οφ-σαηντ, ο εποπτης ηταν στην γραμμη του αουτ λογω της
εκτελεσης του πεναλτυ οποτε δεν μπορουσε να το διακρινει.

Πω ρε φιλε!Δεν υπαρχετε ρε πουστη μου,δεν υπαρχετε!Και μετα αναρωτιεστε γιατι ειστε η πιο σιχαμενη ομαδα του πλανητη,και γιατι αμα ρουφηξετε κανενα γκολακι απο την Σαιντ-Ετιεν θα το πανυγηριζει ολη η Ελλαδα!Αντε απο κει να πουμε,απο κει που πανυγηριζα για το τριμπαλο θυμηθηκα σε πιο πρωταθλημα παιζουμε,τα μυαλα μου γυρισατε παλι!Ανυπαρκτη ομαδα,αι απο κει

στο χρονικο σημειο που την εδωσε την καρτα, οχι ρε φιλε δε νομιζω πως επαιξε τοσο σημαντικο ρολο, ουτε κινδινευαμε να χασουμε με 1-0 μπροστα

αλλα το πως στερησε τον αρη το δικαιωμα να παλεψει το υπολοιπο ματς ειναι αληθεια…

Το οτι στη φαση του πεναλτυ ο Ντουντου κλωτσαει αερα και ενω πεφτει κατω τον ακουμπαει ο Ρεγκεϊρο(δεν τον ριχνει αυτος) δεν σου φαινεται αστειο ρε?Πες,εγω γελασα πολυ :Ρ

Πολύ μέτριος ο Άρης, κλεισμένος πίσω μπας και τσιμπήσει το Χ. Χαλαρά ο ΘΡΥΛΟΣ , χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις λόγω Ουέφα. Καλή προπόνηση και τίποτα άλλο. Παρακαλούνται οι Θεσσαλονικείς να κάτσουν ήρεμα και να δεχτούν την ήττα και φυσικά την ανωτερότητα του Πειραιά :stuck_out_tongue:

:D:D:D Tί λες τώρα ρε άτομο; Ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία; Για πες μας λοιπόν σε ποιό από τα ματς που είδες, ποιός παίκτης του ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβληθεί και δεν αποβλήθηκε; Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις δει ματς του ΠΑΟΚ… Αν αρχίσω να απαριθμώ τα ματς στα οποία αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ θα γράψω πολλές σελίδες. Εσύ δεν μπορείς να βρεις τίποτα γιατί δεν υπάρχει. Για τη δικιά σου ομαδούλα όμως αν δεν θυμάσαι στα απαριθμω

Παιδια και το πρωτο γκολ οφ σαιντ ειναι,ακουμπαει ο Ντιογκο τη μπαλα ενω ο Σηφακης ειναι πισω απο την μπαλα,και καλυπτει μονο ο αμυντικος.Το δευτερο δεν μιλαω καν,οφσαινταρα και ανυπαρκτο πεναλντι,ανυπαρκτη δευτερη κιτρινη,και χαριζει 2 φορες αποβολη στον Παρασκευα του Ροβινσωνα Κρουσου!Λιγη ντροπη ρε!

Καντε μια χαρη στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο και καταργηστε το ποδοσφαιρικο σας τμημα!Ειλικρινα ειστε η μεγαλυτερη ντροπη και το καρκινωμα του ελληνικου αθλητισμου,παλιοξεφτιλες!Εγω που ειμαι Παοκτσης στα λεω φιλαρακι που ξερεις τι αγαπη εχω για τον Αρη!Ουστ!

Αμάν με τη κλάψα. πάρτε κανάν παίκτη εκεί να κάνετε ομάδα και αφήστε τη διαιτησία. Γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Δεν βαρεθήκατε πια?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλακες αγαπω γαυρο και γαυρους :lol:

(και για πλακα να τα λες,παλι σ’αγαπω.Αν τα λες σοβαρα ομως,ακομα περισσοτερο!)

Δεν νομίζω να μιλάει σοβαρά. :-k

Εμεις να δεις πως βαρεθηκαμε και πως σιχαθηκαμε το νταβατζιλικι σας ρε ρεζιλιδικη ομαδα!

Οσα θες :smiley: Σου ειπα αλλα φαινεται οτι δεν διαβαζεις τι γραφω οτι εχω δει 5-6 ματς του παοκ,
και σε κανενα δεν επρεπε να τελειωσετε το ματς με 11 παικτες.
2 μεταξυ μας και 3 με τον Αρη σιγουρα.
Γνωμη μου,γνωμη σου :slight_smile:

ρεζιλιδικη ομαδα απο παοκτζη που παιζει χειροτερο ποδοσφαιρο και απο θρασο ε παει πολυ ρε

τελευταια φορα ποτε παιξατε ποδοσφαιρο? κανονικο οχι κλωτσομπουνιδια

Ου ρε που μιλάει και ο Πάοκ , που κανονικά έπρεπε να παίζει ΜΟΝΙΜΑ με δέκα παίκτες με τους νευρόστπαστους Πάμπλο Γκαρσία και Κονσεισάο. Άσε που με ρεπόρτερ Μίνο και Πακλατζή μόνιμα τεταρτοτελευταίοι αξίζετε να βγαίνετε. Η αποβολή του Βιτόλο σωστή αλλά χαρίστηκε ο ρέφερι σε πολλούς παίκτες του Άρη.

Ρε!Μη μαλωνετε με τα παοκια,με μας θα μαλωνετε σημερα!

:razz::razz:

Παλικαρακι μου,παιξε και συ σκατομπαλα και μην παιρνεις τα ματσακια με διαιτητησια και με τα “αστερια” σου μη χεσω να περιφερονται στο γρασιδι και τα λεμε!Σφαγη ρε ανθρωποι οταν εχετε παρει το πρωταθλημα περπατωντας απο τον Νοεμβρη;Ειμαστε με τα καλα μας;Αμα θες να δεις μπαλιτσα απο μας φιλαρακι,ας καθοσουν 2 ωριτσες να μας εβλεπες σημερα που επρεπε να ριξουμε 5 και βαλαμε 3,να την χαιρεσαι την ομαδιτσα σου!

Ο Αντζας ειναι παικτης του γαβρου. Ωστοσο δε μπορω να καταλαβω ακομη αν τα εννοεις τα οσα γραφεις. Παρακαλω διευκρινισε λιγο το υφος σου για να ξερω αν θα απαντησω στη συνεχεια ή οχι.

Οκ ας φύγουν τα Παόκια να λογασταριούμε μόνοι μας. Άντε μπράβο, ντροπή να δέχεστε βοήθεια απτους εχθρούς σε εχθρικό τόπικ :stuck_out_tongue:

Αμα δεν τους γουσταρεις εσυ να τους ριχνουμε κοκκινη απο τα αποδυτηρια τοτε!Σε ποια ματς επρεπε να παιζουμε εμεις με 10 και δεν παιζαμε να σου πω 45 δικα σου;

Δεν φευγω ρε,σημερα θα σας κοπαναμε ολοι μαζι:pΑντε να μαζευονται και τα χανουμια και οι βαζελοι σιγα σιγα:p