Ολυμπιακός

Ο Ρεγκέιρο σπρώχνει τον Ντουντου κι ο Ντουντού πεφτει.Είναι πέναλτι.Απλά αφού είχε δώσει κοκκινη 1 λεπτό νωριτερα,δε χρειαζόταν να το δωσει.

Ο άντζας είναι παίκτουρας και μάγκας πειραιωτης και για αυτό έκανε τουμπέκα ο Λέμπο οταν του πε να μη μιλάει και να κάνει ησυχία. Ρε εδώ βάλαμε μόνοι μας γκολ γιατί εσείς απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Με βλόνταρτσικ και Καράμπελα δεν πας πουθενά 8) Το τι θα απαντήσεις στην συνέχεια είναι δικό σου θέμα :trombone:

Ενταξει το γαβρος Αρης το ειχε η νετ, οποτε λογικο να το ειδαν και απλοι φιλαθλοι…
Ωστοσο ονομαζεις “βοηθεια” την σωστη κριση για καθε φαση? :Ρ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ BIG TIME!

είναι γιατί κάποια πράγματα δεν αντέχονται άλλο.

και όπως ακριβώς είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω για αυτό κάθε φορά που τρώει γκολ (και τσα-που) ο γαύρος σε ευρωπαϊκό ματς πανυγηρίζει η υπόλοιπη ελλάδα περισσότερο από όσό όταν βάζει γκολ η εθνική ελλάδος.

Συμφωνώ απόλυτα και για αυτό εξάλλου ο Μπαλάφας ο Παοκάρας δέχεται κίτρινες ενώ είναι εκτός αγώνα :stuck_out_tongue:

O Ντουντου κλωτσαει αερα,με τη φορα που εχει ειναι λογικο να πεσει,και πεφτει.Απλα ενω πεφτει,πεφτει πανω του ο Ρεγκειρο.
Δεν ζητησαμε να μας χαρισει το πεναλτυ επειδη μας απεβαλλε(δικαια θα μου πεις τωρα,ειμαι σιγουρος) τον παιχτη 2 λεπτα πριν.Ηταν μουφιτσα.Αλλα εχεις συνηθισει να παιρνεις τετοια,αρα δεν το βλεπεις ως κατι περιεργο μαλλον.

Ο Ντούντου βρίσκει αέρα και πέφτει από το χαζό σπρώξιμο του Ρεγκέιρο. Τι φταίμε εμείς που πήρατε ΟΥΓΚ παίκτη??

Ειστε γτπ*

δλδ [SIZE=“7”]ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ[/SIZE]

Ουγκ ειναι ο αλλος που παει να μαρκαρει και οχι ο αλλος που δεν μπορει να βρει μπαλα και βαραει αερα ε ?

:!:

Αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω ειναι,εγω ηθελα να κατσω να δω λιγο μπαλιτσα γιατι ηταν ντερμπι και να δω τον γαυρο που ειναι και αντιπαλος μας στο κυπελλο και ειδα μια εξοργιστικη σφαγη χωρις να μπορω να καταλαβω τι στο καλο χρειαζονταν ο γαυρος την διαιτησια οταν εχει παρει το πρωταθλημα απο πριν τον χειμωνα!Αλλωστε και μεις στο ιδιο πρωταθλημα παιζουμε και αυτα τα λουζομαστε ολοι μας,αν την κανουμε τουμπεκι σε τετοιες καταστασεις δεν εχουμε διακιωμα να μιλαμε ουτε για τα δικα μας,ουτε για τιποτα,ουτε να μιλαμε γενικα για την ελεεινη διαιτησια της Ελλαδας και το σπρωξιμο του γαυρου.Γιατι περα απο αυτο,με αυτον τον τροπο ειστε παντα πρωτοι και την εχετε δει η μεγαλυτερη και η μονη ομαδα στην Ελλαδα,γιατι μαζι με ολα αυτα κλεβετε και βαθμους και ετσι παιρνετε πρωταθληματα και εξοδους στην Ευρωπη και ανοιγει η ψαλιδα μεταξυ των ομαδων,και δεν υπαρχει ουτε ανταγωνισμος ουτε ελπιδα για να δουμε και κατι αλλο,και τρωμε μετα στην μαπα αυτο το καραγκιοζιλικι για ποδοσφαιρο

Αυτός που πήρε κοκκινη ειχε κανει άλλα δυο πιο πριν που ητανε για 2η κιτρινη. Του την έδωσε σ’αυτό που ήτανε δεν ήτανε.Απλά έπρεπε να τη δωσει και μετα στον Άντζα. Το πέναλντι ήτανε,δε το συζητω.Ο Ρεγκέιρο τον σπρωχνει με το αριστερο χερι απο πισω.

:roll:

Ρε Χρηστο αφου βαζει το χερι του στην πλατη του Ντουντου ! Μην το βαζεις ρε παληκαρι !
Θυμαμαι σκηνικο με παιχτες μας να μην μαρκαρουν τον Καραγκουνη για να μην πεσει…

Βασικα το πιο γαματο θα ηταν να το εδινε για τη βουτια του Ντιογκο,πριν παει η μπαλα στον Ντουντου!
Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα λεγατε οτι κατι εγινε,τον βρηκαν τα αρχιδια του Καραμπελα ξερω γω. :Ρ

Συμφωνω μωρε οτι βαζει το χερι ο αλλος ο παπαρας(που σημερα παλι ηταν μετριος),εγω λεω οτι μου φαινεται πως ο Ντουντου ουτως ή αλλως ηδη πεφτει απο τη ζεμπεκια.

@Outshined σας προτείνω να κάνετε μια διαδήλωση εναντίον του γαύρου.

@Therion βλάκας είναι ο Ντούντου που βρίσκει αέρα εκεί αλλά βλακότερος ο ρεγκέιρο που τον ρίχνει κάτω χωρίς λόγο…

Βασικά δεν φταίτε εσείς. ο Γκαλέτι και ο Μπελούσι φταίνε που δεν σας βάλανε άλλα 2-3 μπαλάκια να μην μιλάτε.

Ρε κανονικά πρέπει να ευχαριστείτε τον Ολυμπιακό που υπάρχει γιατί αλλιώς οι ομαδούλες σας δεν θα είχαν κανένα νόημα ύπαρξης. Όλοι μέλη τώρα!!!

Αμα δε τα ξυριζει μπορει να μυριζουν ρε

Συνεχίστε να ζείτε στο κόσμο σας. O καθένας έχει τη γνώμη του όπως λες. Μόνο που η γνώμη όλων των μη γαύρων φιλάθλων συμφωνεί ότι ο Ολυμπιακός τρώει τρελό σμπρώξιμο από τη διαιτησία. Εσείς μπορείτε να έχετε τη γνώμη ότι ο Ολυμπιακός σφάζεται σε κάθε ματς.

Ο Καράμπελας έχει @@ δεδομένο. έχει και μούσια και παίζει βάναυσα :stuck_out_tongue:

Σα τον Παντο. ή οχι.

Ε ναι,ειναι και μεγαλα.Γιατι νομιζετε οτι εχασε το πεναλτυ?Σκονταψε.

Ωραία πάτε και σεις στον κόσμο σας, να πιστεύτετε ότι φταίει η Αθήνα που έχετε να δείτε πρωτάθλημα τόσα χρόνια ενώ κανονικά ο Πάοκ είναι για τσάμπιονς λιγκ. άντε να χαλαρώσουμε κιόλας :stuck_out_tongue: