Αν η δικια σου η ομαδουλα δεν υπηρχε θα ηταν το ελληνικο ποδοσφαιρο πολυ πολυ ομορφοτερο.Κατι τετοια παιχνιδια και πως τα αντιμετωπιζετε και εσεις οι οπαδοι του γαυρου δειχνουν το τι εισαστε και τι πραμα υποστηριζετε και γουσταρετε να βλεπετε
Ναι,φταει ΚΑΙ η Αθηνα και ιδιως ο γαυρος.Θελεις να το αναλυσουμε και με οικονομικα κριτηρια;
ειπαμε ο γαυρος οταν δε χρειαζεται τη διαιτησια καθαριζει αυτη για αυτον…
οταν την χρειαζεται αφηνει να παιχτει παιχνιδι οπως ολοι ξερετε…απλα μια λεπτομερεια
Δε τη χρειαζεται ΠΟΤΕ!!!
16 σερι νικες στο καραισκακη και συνεχιζουμε…εχουμε την καλυτερη εδρα στην ευρωπη καθως καμια αλλη ομαδα δεν εχει καταφερει τουτο το πραμα…yea…τυφλα να χει η μπαρτσα και η μαν γιου
Δεν ειπα πουθενα οτι ηταν πεναλτυ ε
Αφου το ξερετε οπως ξερουμε και εμεις στην Ευρωπη,οπως ξερουμε για τον Βαζελο στο μπασκετ,
οτι ετσι ειναι το κατεστημενο.Εγω σαν Κοσμας,ο τρελιαρης ζουγκλα και ο Βαγγος απο το πισι του στην
Ξανθη δεν μπορουμε να κανουμε κατι
Ποτε δεν ειπα οτι δεν μας ευνοει η διαιτησια.Ισα-ισα εχω πει οτι κανουμε οτι θελουμε.
Πλεον πιο πολυ μας φοβουνται οι διαιητητες παρα υπαρχει ενας εξωτερικος ελεγχος.
Τι να κανω εγω τωρα ? :?
Εγώ φίλε δεν είπα τίποτα για το ότι η ομάδα μου έπρεπε να πάρει πρωτάθλημα τόσα χρόνια. Μη βάζεις πράγματα που δεν λέω. Αλλού αυτά. Ούτε είπα ότι φταίει η Αθήνα. Η Αθήνα μου αρέσει έχω πολλούς φίλους καλούς Αθηναίους και γαύρους… Εγώ λέω αυτά που ακόμα και ένα θεόστραβος μπορεί να δει. Ο Κόκκαλης, ο Ολυμπιακός και οι κολλημένοι οπαδοί του που δεν διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση (όπως εσύ) φταίνε για τη διακωμώδηση του αθλήματος στην Ελλάδα
Προτείνω να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα που θα λέγεται ΑΝΤΙολυμπιακός . Σε αυτήν θα ανήκουν όλοι οι άλλοι εκτός του Ολυμπιακού. έτσι θα μπορέσετε επιτέλους να βγείτε δεύτεροι. Έλα πάω βόλτα τώρα . Πάτε για καμιά μπύρα και σεις να χαλαρώσετε
Ρε παιδια, οκ, και γω Ολυμπιακος ειμαι.Δε μιλαω επειδη δεν εχω το δικιο με το μερος μου, οποτε δεν καθομαι να υπερασπιστω τιποτα.
Αλλα και εσεις, οτι δικιο εχετε το χανεται με το να γκρινιαζετε συνεχεια.Δηλαδη οκ, πουστια, αλλα στην τελικη αν ησασταν ομαδα και χαντακωνεστε μονο με οσφπ θα ησασταν 2οι.Για να μην ειστε σημαινει οτι εχετε και καποια πραγματα που πρεπει να σας προβληματισουν.
Στην τελικη, τοσα χρονια ειναι ετσι.Το ξερετε.Και θα ειναι ετσι, και αυτο το ξερετε.Εγω εχω αποφασησει να απεχω απο αυτες τις μαλακο-κοροιδιες, γιατι οι μεγαλοι πλουτιζουν και εμεις τσακονωμαστε.Αν σας τρωει τοσο παρατηστε το.
Και οπως εχω ακουσει εδω μεσα απο Ολυμπιακους “Ας το παρουμε το ματσακι και ας ειναι με πεναλτυ 3 μετρα εξω απο την περιοχη”.
Περισυ οταν εβαζε τα τεμαχια στην Βερντερ στην Γερμανια πανηγυριζα. Οταν πηρε το χαρτινο, το μετανιωσα και αλλη φορα θα εχω μυαλο.
Κατα τ’αλλα, αλλο ενα κερδισμενο ματσακι απο τον ΘΡΥΛΟ στον ρελαντι! Οπως παντα δηλαδη! Μην νομιζετε ρε παιδια, αμα γουσταρε η ομαδα, θα εριχνε ενα 5-0 για τον λαο του και μονο.
@Crabsoby η ατάκα για τη μπύρα σε χαλαρή διάθεση ήταν μη χαλιέσαι. @outshined ζηλεύεις που δεν είσαι γάβρος, ξεκάθαρα πράματα.
@all, μπάλα είναι, λέμε μαλακίες να περάσει η ώρα.Μη το ξεχνάμε αυτό. Σιγά μη τσακωθώ εγώ για το ποιος εκ των Πατέρα, Κόκκαλη, Τζίγγερ, Μελισσανίδη βγάζει περισσότερα φράγκα. Ανήκουν σε άλλη τάξη . τόσο απλά.
Σε όλες τις βασικές φάσεις που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός πλην της κόκκινης (δλδ 1ο γκολ, πέναλτι, 2ο γκολ), η πρώτη αντίδρασή σας ποια ήταν; Καταλάβατε έστω και σε μία πριν δείτε το replay ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός;
Δείτε που είναι ο διαιτητής τη στιγμή του πέναλτι: Βλέπει από τα πλάγια τον Ντουντού μόνο του, έτοιμο να σουτάρει και ένα χέρι από πίσω να τον σπρώχνει και να κλωτσάει τελικά αέρα. Όποιος πει πως με την πρώτη (με την οποία καλείται να αποφασίσει ο διαιτητής) δεν πίστεψε ότι ήταν πέναλτι, λέει ψέματα.
Το ίδιο και για τα δύο οφφσάιντ. Ούτε καν οι παίκτες του ¶ρη δε διαμαρτυρήθηκαν. Ούτε ένα χέρι δε σηκώθηκε.
Ναι, ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε, αλλά η άποψή μου είναι πως πέραν της κόκκινης, δεν υπήρχε καθαρή πρόθεση για κάτι τέτοιο.
Ακόμα και τη δεύτερη κίτρινη καλά έκανε και την έδωσε, ο παίκτης δεν πάει πάνω στην μπάλα και τραβάει τον Πάντο. Απλά με την ίδια λογική θα έπρεπε να είχε αποβάλει και τον ¶ντζα και δεν το έκανε.
συμφωνω με κοζυ αλλα αν τα λαθη εγιναν με δολο τοτε γ@μ…ε τα με τον κοκκαλη.
πρωτα απο ολα αδικει και την ιδια την ομαδα που δεν χρειαζεται διαιτησια για να κερδισει και νομιζω το καταλαβαινουν και οι φιλαθλοι των αλλων ομαδων
Η ξεφτίλα παραμένει, δεν μπορείς να κερδίζεις τον Άρη με αυτό τον τρόπο και να το χαίρεσε.
Τα γκολ- οφσάιντ, που όντως έτσι είναι, όποιος τα κατάλαβε είναι μεγάλος μάγκας. Ο Άντζας ΗΘΕΛΕ κόκκινη, άμα δεν γουστάρει ο τύπος να πάει σπίτι του:!:
έλα ρε Cozy.
δλδ αν το offside δεν φαίνεται στην κανονική διάρκεια από την TV είναι χωρίς πρόθεση.
το καταλαβάινουν όλοι πως αυτά είναι τα σημεία.
μέσα στο Καραϊσκάκη από το πρώτο σφύριγμα ο διαιτητης σου δείχνει τι παίζει.
και φυσικά πάντα η αμφιβολία θα είναι υπερ του Ολυμπιακού.
zouglau, ούτε εγώ θα κάτσω να τσακωθώ στην πραγματικότητα, αλλά όσο και να θέλουμε να το αποτινάξουμε το ποδόσφαιρο είναι από παιδιά η μικρή μας αρρώστια…αν και θα έπρεπε στην Ελλάδα να έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε προ πολλού…
Το να λετε οτι δεν διαμαρτυρηθηκαν οι παιχτες μας και ηταν δυσκολες οι φασεις και να το θεωρειτε αρκετο για να απαλλαξει το κορακι και να νιωσετε χαρουμενοι με την χτεσινη νικη του ολυμπιακου,ειναι αξιοθρηνητο.Ειδικα αυτο με τις δυσκολες φασεις,ε πως γινεται να τυχαινει παντα σε σας!
Στο φως γραφει οτι οι παιχτες του Αρη ηταν αφιονισμενοι,ενω με τον Παο εφαγαν 6 γκολ σε 2 ματς,και χτες ο Σηφακης επιανε τα παντα…
Μα τι αλητες!Αντι να κατσουν να χασουν προσπαθησαν να παλεψουν!
Γαμω τις νοοτροπιες!:lol: