Ολυμπιακός

Αν αυτο που μας ενοιαζε ειναι να διακρινομαστε συνεχεια με οποιονδηποτε τροπο και να ειμαστε πανυγηρτζηδες δηθεν οπαδοι,σαν την συντριπτικη πλειοψηφια των δικων σας,δεν θα γινομασταν ΠΑΟΚ αγαπητε,θα γινομασταν απο την ομαδιτσα σου:)

Πες μας μια διακριση που εχει ο παοκ.Ειτε καθαρη ειτε βρωμικη.

Αποκλεισμος απο τα κυπελλα ευρωπης λογω του μεγαλειου του κοσμου του.Ναι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που το εχει καταφερει αυτο.

4αρα στην κεφαλα σας το 2001 που γελαγε ολη η Ελλαδα:)

Αν θεωρεις διακριση νικη επι του Ολυμπιακου με τιμαει :slight_smile:

Τελικος κυπελλου ηταν ρεεεεεεεεεεεεεε,το κυπελλο πηραμε:lol:
Και το 2003 το πηραμε με τον Ρουλη,απλα ειπα αυτο να σε τσιγκλισω:p

Tο κυπελλο Ελλαδας θεωρεις διακριση…?

Οκ,μολις παρω τον Τσαμπιονς Λιγκ θα σε ενημερωσω:)

Εχεις αρκετες συμμετοχες στο Ιντερτοτο.Το βουλωνω οκ

Στο Ουεφα αποκλεισαμε την Αρσεναλ την χρονια που ηταν φαβορι για τον τιτλο και εκανε το νταμπλ στην Αγγλια:)

Ινερτοτο δεν εχουμε παιξει ποτε αν δεν κανω λαθος,τουλαχιστον τα χρονια που βλεπω εγω μπαλα,αν υπηρχε και παλιοτερα ο θεσμος και δεν το ξερω.Στο Ουεφα δεν παιξαμε λογω χρεων που ειχαμε επι Γουμενου

Με επικό γκολ Βρύζα το θυμάμαι το παιχνίδι :smiley:

Στο Ουεφα δε παιζατε για σχεδον 10 χρονια λογω επεισοδιων των οπαδων σας αν θυμαμαι καλα το 87 σε αγωνα με την Μαρσειγ…

NAIIIIIIIIIIIII!!!:DΠω πω κλαμα και κακο εκεινο το βραδυ,ημουν και πιτσιρικας…

Ω καλα,εγω το '88 γεννηθηκα,δεν ξερω γιαυτο που λες κατι

Τον έφαγε η παράγκα της Ουέφα και τον επετάξανε έξω τον Πάοκ που τον φοβόνται γιατί έχει πρόεδρο παίκτη σύζυγο πατέρα.

Δεν ειπε κανεις τιποτα που δεν παιξαμε περσι Ουεφα,ολοι τον Γουμενο βριζαμε,που σας κολλησε παλι αυτο;:-s

Nα σημειωσουμε βεβαια οτι η τιμωρια ηταν ενας χρονος αποκλεισμος απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις και λογω του οτι κανατε 9 χρονια για βγειτε ουεφα ξαναπαιξατε τον δεκατο.Μεγαλη ομαδα!

Το ποσο μεγαλη ειναι μια ομαδα κρινεται απο το αν ειχε καλη ομαδα η οχι για μια δεκαετια;:-k

Λοιπόν επιστροφή στα αγωνιστικά. Μεθαύριο παίζουμε με τους Γάλλους. Οφείλουμε να περάσουμε και ας ξέρουμε από τώρα πως θα μας αποκλείσει η Μίλαν. Το πρόβλημα είναι πως Ντούντου, Ντιόγο, Πάτσα , Γκαλέτι είναι σκασμένοι. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν έχουμε πάγκο . Και καλά στην Ελλάδα όταν παίζουμε με Βύντρα, Καράμπελα, Κατσαπλιά και Κυργιάκο καλά είμαστε…

Ωχου ρε παιδιά… Τόσες σελίδες γράψατε σε 2 μέρες; Τις αφήνω αδιάβαστες και τονίζω πως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Όπως πιστεύω κι εγώ (για να χαίρομαι) πως ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, έτσι μπορείτε κι εσείς για τις δικές σας. Αλλά ας επιστρέψουμε λίγο στα αγωνιστικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά προχθές δεν ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά αδικήθηκε ο Άρης. Ο Ολυμπιακός σύντομα το παίρνει και μαθηματικά και δε νομίζω να αποφάσισε κάποια “νέα” παράγκα, πως πρέπει η στέψη να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…

Πάμε στη μπάλα. Αφού έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα είναι το πολύ 2 ομάδες κάθε χρόνο που παίζουν μπάλα (Ολυμπιακός κι άλλος ένας), ας μιλάμε έστω για μπάλα σε αυτά τα τόπικ. Νομίζω πως άργησε ο Βαλβέρδε να τραβήξει τα λουριά στους παίκτες. Καιρό τώρα ξύνονται. Λογικό κι αναμενόμενο, όταν με 15 μόλις λεπτά/ματς μπάλας όπως την έχει διδάξει ο Βαλβέρδε, καταφέρνουν να το πάρουν από τώρα το πρωτάθλημα.

Επειδή δε το είδα το ματς, αυτός ο Άγγλος ο Νταρμπισάιρ, τι έλεγε;

Δεν το ξέρω πως το ορίζει κάποιος το “μεγάλη ομάδα”. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν είμαι ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα, ούτε είπα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Δεν με νοιάζει. Το να προσπαθεί να την πει κάποιος σε κάποιον άλλο για το ότι η δικιά του ομάδα είναι πιο “μεγάλη” το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ χαζό. Μου θυμίζει άτομα με κόμπλεξ τα οποία δεν έχουν τίποτα να περηφανεύονται παρά μόνο ότι η δικιά τους ομάδα είναι “μεγαλύτερη”. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο το να είσαι οπαδός της Ρεάλ, του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ. Το ξέρουμε ότι αν συνεχίσετε έτσι (με διαιτησίες με παράγκες κτλ κτλ) θα γίνετε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα. Ήδη πάτε να σπάσετε ένα ρεκόρ με τις τόσες πολλές εντός έδρας “νίκες” :lol: σας. Το ρεκόρ αυτό θα μείνει στην ιστορία και οι μελλοντικοί Ολυμπιακοί θα περηφανεύονται για τα κατορθώματα της ομάδος τους όπως εσείς περηφανεύεσται για παλιότερα ρεκόρ του “Θρύλου”

Ο Ντάρμπισάιρ ήταν καλός; Χέστηκα για τον ΠΑΟΚ και για το γιατί ο καθένας είναι ό,τι είναι. Για μπάλα ξέρετε να μιλάτε ή μόνο να γκρινιάζετε για τις “νίκες” μας;

Μόνο και μόνο το ότι ασχολείστε τόσο με την ομάδα μας και καθόλου με το άθλημα, δείχνει ποια είναι η μεγάλη ομάδα της Ελλάδος. Και ούτε εγώ είμαι γαύρος, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Απλά έτυχε