Έκανε ένα μαγικό ο Άγγλος αλλά δεν ξανακούμπησε τη μπάλα. Μεγάλη η απώλεια του Λέτο αν τελικά δεν παίξει την Τετάρτη.
Ο Νταρμπισαϊρ δεν ακουμπησε καν μπαλα αν θυμαμαι καλα.
Καρβου για τι μπαλα να μιλησουμε,πλακα κανεις?
Τα λεει ολα ο Σηφακης μολις δινει το πεναλτυ ο Χαραλαμπιδης.“Γιατι δεν μας αφηνεις να παιξουμε?”
Η απαντηση ειναι κιτρινη καρτα.
Κατουρατε και λιγο ε.
Δεν έγραψα τα παραπάνω για σένα αλλά έβαλες και εσύ τον εαυτό σου μέσα. Τα μωρά παιδιά που λένε αχ να έχω το μεγαλύτερο παιχνίδι από όλους. Δεν είναι το θέμα για μένα ποιά είναι η πιο “μεγάλη” ομάδα της Ελλάδος. Στα τέτοια μου κοινώς. Ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους οπότε κατά έναν ορισμό όντως είναι η μεγαλύτερη. Τώρα ικανοποιήθηκες;
Υ.Γ: Το μέγεθος όντως μετράει αλλά όχι στο ποιά ομάδα υποστηρίζει ο καθένας μας
Παιδιά χαλαρώστε όλοι έχουν ευνοηθεί και από την διαιτησία αλλά και από το κράτος. Ξέρετε πόσα χρέη έχει χαρίσει το κράτος στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα? Για ρωτήστε τον κύριο Βενιζέλο. Ο Ολυμπιακός το θέλετε ή όχι παίζει καλύτερη μπάλα από όλους, πως να το κάνουμε ρε παιδιά? Και στους 14 να μην ήταν η διαφορά θα ήταν στους 9-10. Τι σημασία έχει? Σας κάνεi να νιώθετε καλύτερα αυτό? ΟΚ! Peace!
Το κακο ειναι οτι τα πιστευετε αυτα και νιωθετε επαναπαυμενοι και χαρουμενοι.
shadow gιατι μιλας για τα χρεη ρε συ. θα ανοιξει παλι αλλη πονεμενη κουβεντα. ρε παιδια ληξτε το. ενταξει ενταξει δεν ηταν πεναλτυ και κοκινη (επαναλαμβανω το 1ο γκολ και να θες να το δωσεις δεν μπορεις με τις κοντρες) αλλα τωρα τελειωσε. με το να κατηγιορειτε ολους τους φιλαθλους του ολυμπιακου την βρισκετε, ελεος δηλαδη κανετε λες και ειμαστε μικροι σωκρατηδες. στον υπνο σας βλεπετε παραγκες και το θειο καθε βραδυ μου φαινεται… ημαρτον που λεει και ο γεωργιου…
Από το να ζούμε μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια καλύτερα έτσι. Αφήστε εμάς να παίξουμε μπάλα και εσείς τραβάτε για κυνήγι φαντασμάτων…
Και τι να κάνω ρε Θέριον που αδικηθήκατε; Καθιστική διαμαρτυρία γιατί ψάρωσε ο διαιτητής από την έδρα και ήθελε να κάνει δημόσιες σχέσεις; Να του είπαν “φρόντισε να κερδίσει ο Ολυμπιακός” αποκλείεται, επομένως τι να κάνω; Εμένα η ομάδα μου με νοιάζει και όλα τα άλλα όχι. Προσωπικά χέστηκα αν αδικήθηκε ο Άρης, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος (ή όποιος άλλος γκρινιάζει αυτή την αγωνιστική). Βασικά χέστηκα πλέον για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα υπόλιοπα ματς. Για την ομάδα μου έχει λήξει από το Νοέμβρη και όλα τα άλλα, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Υπάρχει τόπικ για το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορείτε εκεί να κάτσετε να κράξετε τις διαιτησίες που δε σας άφησαν να παίξετε μπάλα και τις ομάδες που ήθελαν να μείνει ο Ψυχομάνης (κι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές). Εδώ μέσα το να μπαίνετε και να κράζετε τον Ολυμπιακό για 100 ποστ, επειδή ο διαιτητής αποδείχτηκε λίγος για να παίξει ματς στο Καραϊσκάκη, το θεωρώ αστείο. Εγώ εδώ μέσα θέλω να μιλάω για την ομάδα μου και όχι να μπαίνει ο κάθε πικραμένος και να μου λέει “άει γαμήσου εσύ κι ο γρύλος σου”, επειδή δεν έχει δει τίτλο 50 χρόνια. Και με τον ΠΑΟ δόθηκε αστείο πέναλτυ στον Σίλβα, αλλά 500 ποστς από Αρειανούς, ΠΑΟΚτζήδες, ΑΕΚτζήδες, κλπ δεν έγιναν στο τόπικ του βάζελου. Τώρα απλά βόλεψε τον κάθε πικραμένο να ξεσπαθώσει και να ρίξει για άλλη μια φορά το φταίξιμο στον Ολυμπιακό για τα χάλια του και να πιστεύει πως η χθεσινή διαιτησία απέδειξε πως και καλά έχει δίκιο…
Το τόπικ λέγεται Ολυμπιακός, μεθαύριο ο Ολυμπιακός παίζει ΟΥΕΦΑ που εμένα με νοιάζει και το τι έγινε στο πρωτάθλημα που έχουμε πάρει από το 2008, δε με ενδιαφέρει. Πόσο δε όταν όλα όσα γράφονται δεν αφορούν τον Ολυμπιακό…
Έχεις δίκιο ρε Καρβου, σημασία έχει ότι μεθαύριο παίζουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα λείπει ένας από τους καλύτερους μας παίχτες επειδή κάποιος κλιτσομάχος βαράει πόδια αντί για μπάλα. Που θα δείτε τέτοιο παίχτη ρε???
Δηλαδη ειναι περιεργο το οτι μιλαμε στο τοπικ του Ολυμπιακου για το ματς Ολυμπιακου-Αρη?
Η απαξιωση ολων των υπολοιπων σας κανει να νιωθετε πολυ ανωτεροι,ακομα και αν δεν το αποδεικνυετε αυτο μεσα στο γηπεδο ε.
Βρες μου, το τελευταίο ποστ που μιλάει για το ματς… Σε προειδοποιώ θα γυρίσεις πολλές σελίδες πίσω…
Γιατί άραγε τα χουν όλοι με τον Ολυμπιακό ρε γαμώτο. :-k:-k Γιατί άραγε τόσο κακεντρέχεια; :-k:-k:-k
τελικα θα παιξει ο λετο?
Για τον ίδιο λόγο, που σύμφωνα με τις Ελληνίδες, η Σκλεναρίκοβα είχε στραβά πόδια.
Ο Λέτο δε θα παίξει. Έπαθε διάστρεμα από ότι διάβασα
σκατα αν δεν παιξει ο λετο… ο τζολε πανω απο ημιχρονο δεν κραταει
οχι ρε πστ. ζημια…
Στην προηγουμενη,το δικο μου :Ρ
Το θεμα ειναι οτι συζητηση δεν γινεται,αφου αρπαζεται ενας,αρπαζεται αλλος ενας,και παει μυλος.Απο τις 10 απαντησεις των ολυμπιακων οι 8 ειναι ειρωνικες και απαξιωτικες,ενω απο την αλλη πλευρα ειναι επιθετικες.
Τελοσπαντων,τωρα καποιος μας κατηγορησε οτι κουτσουρεψαμε τον Λετο,κατσε να τον βρισω.
Θα θέλατε
Αχετο,αλλα ο ΠΑΟΚ εβγαλε ανακοινωση η οποια διαψευδει οτι εστειλε επιστολη που ζηταει να μεινει ο Ψυχομανης