Ολυμπιακός

Ναι, ναι… πες μας ότι είστε και ηθικοί πρωταθλητές τώρα :stuck_out_tongue:

κοίτα, έτσι σκατά που τα έχει κάνει η ομάδα μου στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα.
θα ήθελα όμως η διαφορά να ήταν στους 5-6 πόντους για να γίνει λίγο τζέρτζελος στο Κυριακάτικο ματσάκι.

και στο ελάχιστο των περιπτώσεων φέτος, 3-4 βαθμούς από τη διαιτησία τους έχουμε χάσει και 2-3 τους έχετε πάρει οπότε θα μπορούσε άνετα να είναι.

ξαναλέω ότι με την ασοβαρότητά μας εγχώρια, δεν μιλάμε για πρωτάθλημα, αλλά είναι 2 τελείως διαφορετικές συζητήσεις.

ναι ειμαι ηθικος πρωταθλητης!:slight_smile:

πόσες φορές την ημέρα προσεύχεσαι;
ποσες καλές πράξεις έκανες φέτος;

καλά, σκάω

Γαμωτο…Δυσκολευει η προκριση μας:(

Δυσκολεύει; Αν έπαιζε ο Ντομί να δεις… Πάλι καλά να λέμε :slight_smile:

Παοκτσης ειμαι:p:p

Γιατί κόβω τα @@ μου ότι σε φόρουμ με θέμα ΠΑΟΚ δεν πάει ούτε ένας γαύρος να πει την κάθε παπαριά του; Γκέτ ε λάιφ.

άουτς. πρέπει να πόνεσε αυτό. ελπίζω να μην ήταν βαθύ το κόψιμο.

Μαλλον εισαι ηδη ευνουχος:pΔεν μπαινω σε φορουμ γαυρων,εδω ειναι ενα θρεντ με ολες τις ομαδες και ο καθενας μπορει να μπαινει σε οποια ομαδα θελει να και να γραφει οτι θελει.Αμα δεν γουσταρεις υπαρχουν και τα φορουμ των οπαδων σας.Και ουτε καν ασχοληθηκα με εσας,για κατι που αφορα το ματς μεταξυ μας μιλησα

Αν έχεις φίλε την πάτησες. Από ότι καταλαβαίνω πάντως μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα :smiley:

Kοφτα γιατι εκει βγαζουμε τρελο γελιο :smiley:

Στο μπασκετ η ομάδα έχει αναπτυξει τη νοοτροπία των λουζερς, κι είναι κρίμα γιατί έχουμε καλούς παίκτες. Όταν πρόκειται για κρίσιμο παιχνιδι τουλάχιστον.

όσον αφορά το ποδόσφαιρο, στα τελευταία ματς έχει πέσει η αποδοση της ομάδας. Εχουμε κάνει κοιλιά σαν τον Κόκε:!:

Ατελειωτη κιολας.

Πφφφ, ρε απλα ηταν χαλαρος και επεζε στο ρελαντι, γι’αυτο επαιξε ετσι.

Τι λες ρε με το καημενο το παιδι.

Σωπα ρε παιδια! Εγω νομιζα οτι τοσο καιρο πολυ απλα τον επαιζαν πολυ σκληρα οι Ελληνες αμυντικοι και οχι οτι βουτουσε ασυστολα!

Αυτο ακριβως.

Ε οχι ρε θεουλη!:lol:

Η αντιθεση μας ειναι οτι εμεις παραδεχομαστε και σιχαινομαστε καθε φορα που ευνοουμαστε απο την διαιτησια και επισης παραδεχομαστε τα χαλια σας σε αντιθεση με σας που αυταπαταστε οτι εχετε ομαδαρα.

Ουαου, χειμαρωδες ποστ.

:lol::bow:

:lol:

Σταθερη αξια ο θεος! Παλι εγραψε.

Ξεχασες να κανεις quote κανα δυο αλλα μηνυματα ρε μεταλ λος.:stuck_out_tongue:

Ειχα καιρο να μπω στο τοπικ. :stuck_out_tongue:

άσχετο, αλλά θυμήθηκα τώρα πως στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης βρεθήκαμε να χάνουμε και μια χαρά το γυρίσαμε το ματς. Κοινώς το επιχείρημα “όσες φορές έχει βρεθεί ο Ολυμπιακός να χάνει δε το γυρίζει” δεν ισχύει…

ΥΓ. Διαβάζω ποιοι θα παίξουν την Πέμπτη και σκέφτομαι να μη το δω καν το ματς.

άσχετο, αλλά θυμήθηκα τώρα πως στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης βρεθήκαμε να χάνουμε και μια χαρά το γυρίσαμε το ματς. Κοινώς το επιχείρημα “όσες φορές έχει βρεθεί ο Ολυμπιακός να χάνει δε το γυρίζει” δεν ισχύει…

ΥΓ. Διαβάζω ποιοι θα παίξουν την Πέμπτη και σκέφτομαι να μη το δω καν το ματς.

Eντάξει είναι ένα παιχνίδι που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Θα το δω την Πέμπτη όσο κι αν ξέρω ότι προβλέπεται να είμαι μεσα στη τσαντίλα μετά. Που πάμε με Γκαλίτσιο-Τοροσίδη ρεεεεε???

α) η φράση “η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα” είναι χαζή, γιατί εφόσον υπάρχει εξαίρεση, τότε δεν πρόκειται για κανόνα. (η φιλοσοφική σκοπιά του θέματος)

β) Στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει 2 ήττες. Το να λέμε πως έχει πρόβλημα γιατί δε τα γύρισε κι αυτά τα ματς ώστε να είναι αήττητη, είναι λίγο υπερβολικό δε βρίσκεις;

γ) Η Ευρώπη είναι άλλο θέμα. Είναι αστείο να λέμε πρόβλημα το ότι ο Ολυμπιακός έχασε σε 3 εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Το πρόβλημα εκεί είναι τα εκτός έδρας ματς και η στάση της ομάδας σε αυτά και όχι το ότι δε τα γύρισε.

ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ:wink: