Μα το ότι δεν τα γύρισε συνεπάγεται την στάση της ομάδας. Όσο για την φράση, μεταξύ μας, και μένα μου φαίνεται τελείως χαζή.
ναι, αλλά στο πρωτάθλημα βρέθηκε 3 φορές να χάνει. Το γύρισε μία και έχασε την άλλη. Πως βγαίνει το συμπέρασμα πως το πρόβλημα της ομάδας είναι πως δε τα γυρίζει;
Και επαναλαμβάνω η Ευρώπη είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Το ματς με Ανόρθωση κακώς το μετράει όποιος ασχολείται με τη τωρινή ομάδα του Ολυμπιακού. Πρώτον γιατί δεν ήταν η τωρινή ομάδα (αφού κάμποσα βασικά στελέχη δεν είχαν έρθει ακόμα και ο Βαλβέρδε δεν ήξερε ούτε τους παίκτες). Το ματς στη Γαλατά και στην Ουκρανία ήταν άθλιες εκτός έδρας εμφανίσεις και η ήττα ήταν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος. Και μην ξεχνάμε πως αυτές οι 2 ομάδες είναι που πέρασαν στον επόμενο γύρο. Κοινώς δεν ήταν πως τις είχαμε τις ομάδες, άρα κακώς δε τα γυρίσαμε τα ματς.
Με λίγα λόγια, στην Ελλάδα κατ εμέ οι ήττες δεν ήρθαν γιατί ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να γυρίζει παιχνίδια και το ίδιο στην Ευρώπη. Τα αίτια των ηττών στην Ελλάδα είναι για μένα ελάχιστης σημασίας (ποτέ κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα αήττητος) και τελείως διαφορετικά από αυτά της Ευρώπης. Οι ήττες στην Ευρώπη ήρθαν γιατί ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερη ομάδα από τους άλλους και όχι μια καλύτερη ομάδα που τους είχε και έχασε γιατί δεν ξέρει να γυρίζει ματς…
Σαφώς και ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος. Αυτό φάνηκε με την Σεντ Ετιεν…οι γάλλοι φαινόντουσαν μπροστά μας ότι έπαιζαν διαστημικό ποδόσφαιρο! Αυτό βέβαια δείχνει και την νοοτροπία που έχουμε. Πάντως αν πρέπει να πω και κάτι αρνητικό για τον κατα τα άλλα συμπαθέστατο προπονητή μας είναι ότι δεν διάβασε καθόλου το παιχνίδι. Λέει τώρα ας πούμε, ότο έχουμε ελπίδες πρόκρισης…πως ρε αδελφέ?? Μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαλλέτι-Μπελούτσι και με Ντιόγο σε τραγική κατάσταση να βάλει 3 γκολ???
όχι, δε μπορεί. Ειδικά με τον Τοροσίδη δεξί χαφ. Αλλά δε μπορεί να πει και τίποτα άλλο. Κανένας άλλος παίκτης δε μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αυτή τη στιγμή και είναι προφανές πως δε μπορεί να πει δημόσια “πάμε για να μη χάσουμε στη Γαλλία και να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά”…
Εξάλλου, υπάρχει και το δόγμα Ιωαννίδη, σύμφωνα με το οποίο “ποτέ μη δίνεις στους παίκτες μια δικαιολογία του γιατί δεν πειράζει αν χάσουν, γιατί τότε σίγουρα θα χάσουν”…
Σωστό! Αλλά ξέρεις τι φοβάμαι? Και πες ότι τα δίνουν όλα, την Κυριακή με τον παο τι κάνουμε?? Το κύπελλο με τον μπαουγκ?? Κι εγώ θέλω να τους δω να τα δίνουν όλα αύριο, το μετά φοβάμαι…
Εγώ δεν περιμένω πολλά. Το κέντρο μας έχει πεθάνει και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι όσο υπάρχουν συνεχόμενα ματς. Η απουσία πάγκου σε συγκεκριμένες θέσεις ήδη φαίνεται. Ευτυχώς που το έχουμε λήξει το πρωτάθλημα από νωρίς…
Από τα πιθανά σενάρια που βλέπω, το ευνοϊκότερο θα είναι Χ με ΠΑΟ, νίκη επί ΠΑΟΚ στην Αθήνα και ήττα στη Τούμπα πάντως. Παντού νίκες δε γίνεται την παρούσα στιγμή…
Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Ελπίζω τουλάχιστον νίκη-πρόκριση με παοκ δηλαδή 2-0 και για το γόητρο. Με παο θα είναι σούπα παιχνίδι και οι 2 θα είναι πτώματα.
Γίνεται η δουλειά σήμερα, μια μεγάλη ομάδα που διαθέτει @@ θα την πάλευε την πρόκριση.
Η ομάδα μας είναι τέτοια, για να παλέψει και να μην κάνει το ματσάκιον τυπική διαδικάσία;:-k:!:
Έχουμε και την Προκόμ, λογικά θα την πάρουμε. Θα είναι παρόν και Τζος:!:
λετε να γινει κανα θαυμα αποψε η θα παρουμε παλυ τα τρια τους;ο νταρμπισιρ που λεει και ο καρμοιρης θα παιξει στην αρχ εντεκαδα;
σαν ολυμπιακος τι πιστευεις?
ξερω γω;παντως ας τους νικησουμε και ας μην προκριθουμε οπως τοτε με την γιουβεντους θα ειναι τιμητικος αποκλεισμος
Μην αρπαξετε καμμια 7αρα παλι προσεξτε κι ασε τους τιμητικους αποκλεισμους:p
εγω λεω για το ουεφα
Το καταλαβα βρε:pΜε βασικη θα κατεβειτε η θα ξεκουρασετε;
σιγα τετοια ματσακια τα καθαριζουμε με την 2η ομαδα
To παιχνιδι μπορω να το δω καπου online?
Crabsody σαν αστειο οκ μπορει καποιος να γελασει, αλλα δεν ειναι πολυ εξυπνο να δινεις τσοντολινκ στο φορουμ