ισα ισα που ειναι λογικο να μην κανει σαυτη τη θεση λογω του τοσο σκληρου τραυματισμου του!!το αμυντικο χαφ κανει την πιο δυσκολη και βρωμικη δουλεια.πρεπει να βαζει τα ποδια του παντου.μετα απο τετοιο τραυματισμο ουτε εγω θα τα βαζα…
γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια ας το παρατησει το ποδοσφαιρο…υποτιμα την νοημοσυνη των ολυμπιακων αν παιζει απλα για να παιζει ο πατσατσογλου.
Ναι.Απλα δεν θελει την σπιρταδα και την εκρηξη που χρειαζονται οι θεσεις στα πλαγια.
Ετσι λεω εγω
Ο Πατσα και αλλοι παικτες κατα καιρους ειναι θεμα Κοκκαλη και μονο.Δεν τους αφηνει να φυγουν.
Το οτι δεν μπορει ειναι πασιφανες.
O Πάτσα για αλλαγή είναι χρήσιμος. Για βασικός και αναντικατάστατος όμως στον Ολυμπιακό δεν είναι. Δε φταίει ο παίκτης. Προς Θεού. Και επίσης για την Ελλάδα μια χαρά είναι. Πρωτάθλημα παίρνουμε με αυτόν να έχει παίξει πάρα πολλα 90λεπτα. Για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο επόμενο επίπεδο όμως δεν αρκεί. Του χρόνου θα έχουμε πάντως Λεντέσμα και Άκη, οπότε ο Πάτσα θα βοηθάει κυρίως εκεί που μπορεί όντως να βοηθήσει. Δηλαδή στην Ελλάδα.
Όπως την κόβω την κατάσταση πάντως, αν ο Βαλβέρδε φύγει/διώξουν θα έχει γίνει αυτό για ένα λόγο. Γιατί ο Κόκκαλης δεν έχει όρεξη να ρίξει κι άλλα λεφτά στην ομάδα. Ο Βαλβερδε θέλει άλλες 8 μεταγραφές να γίνουν, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ (κι όχι αναγκαστικά 11άδας… για την 11άδα του αρκεί αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ=Λεντέσμα και ένας γρήγορος επιθετικός). Αν ο Κόκκαλης δεν έχει διάθεση να τις κάνει τότε ή ο Ισπανός θα πει πως φεύγει ή ο Κόκκαλης πως τον έδιωξε…
ειναι γνωστο οτι ο “θειος” επεμβαινει στις επιλογες του εκαστοτε προπονητη του ολυμπιακου οποιος και να ειναι αυτος…θεωρω οτι ειναι ενας απο τους λογους που ο οσφπ δε κανει καποια καλη πορεια στην ευρωπη…
Ένας συνάδελφός μου, μου είπε ότι οι παίκτες θέλουν να “φάνε” τον Βαλβέρδε και να μην μου κάνει εντύπωση, αν χάσουν το παιχνίδι μου απ’το βάζελο… ενορχηστρωμένη κατάσταση κατά τα λεγόμενά του.
Καρβου δεν το βλεπω να ψηνεται ο θειος να κανει κατι τετοιο…
Original ειναι το ενα απο τα 2 μεγαλα αρνητικα του θειου το αλλο ειναι οτι κανει
οτι θελει χωρις πολλη σκεψη ωρες ωρες.
ντα3ει το παρακανε ο συναδελφος.γτ να μην τον θελουν οι παιχτες?ισα ισα που ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος(τλχ ετσι δειχνει) και φαινεται οτι ανησυχει για την ομαδα.κανει και την κοτα οταν τον βριζουν οι κοβασεβιτσεοι και οι λετεοι…
Θα δείξει… πού ξέρεις? μπορεί να’χει και δίκιο… για το λέει αυτό κάτι θα ξέρει!
Tι οβιδα πεταξε χθες ο οσκαρ!
Εγώ από ότι διαβάζω, οι περισσότεροι από τους 14 παίκτες που παίζουν τον θέλουν τον Βαλβέρδε. Αυτοί που δε τρελαίνονται είναι ο Λέτο (δε μας νοιάζει γιατί είναι δανεικός), ο Τζόλε γιατί πάει να φάει πολύ πάγκο του χρόνου αφού τη θέση του θα την πάρει ο Λεονάρντο ως 2ο αριστερό χαφ στο ρόστερ και ο Ζεβλάκοφ που έχει φάει πολύ πάγκο και δε του αρέσει.
Οι υπόλοιποι του ρόστερ προφανώς και εύχονται να φύγει ο Βαλβέρδε για να συνεχίσουν να τσεπώνουν τα λεφτά. Το να φύγει όμως ο Βαλβέρδε θα είναι τελείως λάθος. Το άνω όριο του τι μπορεί να πετύχει είναι αυτό στο οποίο θέλω να δω τον Ολυμπιακό να φτάσει κάποτε και ελάχιστοι προπονητές τα τελευταία χρόνια έδειξαν ικανοί να μπορούν να φτιάξουν ομάδες που θα το φτάσουν αυτό το επίπεδο.
Και μην ξεχνάμε πως και ο Κόκκαλης δεν είναι βλάκας όταν δε θέλει να ρίξει κι άλλα λεφτά σε μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πριν από κανά μήνα. Γιατί να τα ρίξει; Τι παραπάνω θα του αποφέρουν; Καλή πορεία στο Τσ. Λ.? Για αυτό το λόγο τα έριξε πέρσι και δεν ήρθε αυτή η πορεία. Άσε που και λεφτά να ρίξει, οι όμιλοι είναι στην αρχή της χρονιάς, όπου το βάθος του ρόστερ δε μετράει το ίδιο, οπότε είτε τα ρίξει είτε όχι, το ίδιο και το αυτό για αυτόν. Από την άλλη οι φιλοδοξίες του Βαλβέρδε (αλλά και ικανότητες) είναι για κάτι πολύ παραπάνω από μια ομάδα που απλά στοχεύει να προκριθεί στην επόμενη φάση των ομίλων και να παίξει όμορφη μπάλα για 3-4 μήνες/χρόνο. Κοινώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πως θα μείνει
Δεν πειράζει ρε, θα γυρίσει ο Τάκαρος και θα γουστάρουμε!
μη γυρισει ο αλεφας!
Προτείνω αν είναι να φύγει ο Ερνέστος, να το κάνει προτελευταία αγωνιστική, έτσι ώστε να έρθει Αλέφας σε θέση υπηρεσιακού προπονητή για μία αγωνιστική και να σηκώσει την κούπα και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο
χαχαχα!!α ρε δουρο!
…μην γυρίσει ο Ματζουράκης#-o:!:
Στον Θρύλο του Φλεβάρη ταιριάζουν οι κάτωθι στίχοι του Αγγελάκα:
Δεν ειν’ αργά δεν ειν’ αργά ποτέ
Φτάνει να θέλεις να επιμένεις να πιστεύεις
Για νέες ήττες για νέες συντριβές
Για όσα ποθείς μονάχα αξίζει να παλεύεις
Μόνο που ούτε θέλουμε, ούτε επιμένουμε, ούτε, πιστεύουμε, ούτε παλεύουμε…
Όσο για το μπάσκετ, το μόνο που σώζει τη χρονιά είναι να πάρουμε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αποκλείοντας τον βάζελο. Επειδή όμως θα χάσουμε από την Ταού, άκυρο και αυτό. Δράκε, bye bye…
Να 'ναι καλά (και εκεί που είναι) το παλικάρι, γιατί με έκανε και γέλασα πρωινιάτικα…
Ο Ντιντιέ Ντομί δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
:lol3::lol3::lol3:
Κρίμα που δεν παίζει αύριο να σας καρφώσει δύο γκολάκια, όπως κάνει τόσο συχνά :!:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέσα ο Μπελούτσι, έξω ο Λέτο!
Δυο εκπλήξεις περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Βαλβέρδε είδε τον Φερνάντο Μπελούτσι να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, στην οποία όμως δεν θα βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο!
Οι Στολτίδης και Ντομί είναι επίσης εκτός, καθώς ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα της αποκατάστασης, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση.
Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι:
Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Ντουντού, Μπελούτσι, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Λεονάρντο, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο και Γκαλίτσιος.
Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής, στις 10:30.
Ερνεστο αγορι μου την παλευεις ?