Ολυμπιακός

Ξερουμε γιατι αφησε εκτος τον λετο?Δηλαδη τραυματιστηκε σημερα η απλα λογω της γενικοτερης συμπεριφορας του τον τελευταιο καιρο?

Ε λογικα θα μαθουμε αυριο.Το αρθρο το εκανα αντιγραφη-επικολληση.

Μαλλον θα τον ξεκουραζει για την Τεταρτη,αφου ουτως η αλλως το πρωταθλημα το εχετε παρει

μεγάλο λάθος του που είναι τελείως εκτός αποστολής αφού ο Τζόρτζεβιτς με το ζόρι βγάζει 60λεπτο, πόσο δε σε ντέρμπι και πόσο περισσότερο όταν αριστερό μπακ θα παίξει ο Πάντος που σίγουρα θα χρειάζεται βοήθειες.

Και εν τέλει αν σου στραβώσει το ματς, τον βάζεις.

Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος πόσο μπορεί να προσφέρει ο Μπελούτσι και πόσο εύκολο είναι αμα το ζορίσει (γιατί μιλάμε για εξωπραγματικό χρόνο) να κάνει χειρότερο τον τραυματισμό του.

Συν του ότι οι τραυματισμοί του Ντούντου και του Γκαλέτι δεν είναι πολύ απλές περιπτώσεις και ως εκ τούτου μπορεί να μην αντέξουν το 90λεπτο.

Ολα αυτά είναι θεωρίες και μπορεί να πάνε περίπατο, αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά έχεις σοβαρές πιθανότητες να καείς…

μπα μαλλον θα τσαντιστηκε παλι μαζι του. θα εχει το Λεοναρντο για μπακ απ του Τζορτζεβιτς, αλλα οπως και να εχει ειναι τεραστιο λαθος να μην τον ξεκιναει κιολας. οχι τιποτε αλλο αλλα τουλαχιστον ειναι πιο σταθερος απ’ολους τελευταια.

Χρειαζεται αύριο η ποδοσφαιρική αλητία του Λέτο:?.
Ο Ερνέστο ξέρει; καλύτερα:-k:!:

Ξενέρα… :?

ρε μπας και γινονται επιτηδες ολα αυτα? :-k νταξει δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνωμοσιας, αλλα παιζει…

παντως εγω θα το τιμησω το 3.5 που δινει ο βαζελος στη bwin :smiley:

Μεγάλη μέρα σήμερα, όπως και νά’χει.
Με δυο νίκες το κλίμα φτιάχνει, διαφορετικά…πίκρα:?:!:

ε στη μπάλα σήμερα ή θα ξενερώσουν οι μισοί ή όλοι (στην ισοπαλία).
πάλι καλά που δεν έχει ισοπαλία και στο μπάσκετ.

παικτικά, όσον αφορά το γαύρο πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο είναι σε θέση να ανταποκριθούν οι τραυματίες του Ολυμπιακού, ειδικά ο Ντούντου και και ο Μπελούτσι. Για τον τελευταίο έχω την εντύπωση ότι ρισκάρει.

όσον αφορά εμάς πολλά θα κριθούν από την 11αδα που θα κατεβάσει ο Τεν Κάτε και τη συγκέντρωση των παικτών. Έχω διαβάσει σε διάφορα (αλλά και στα ίδια sites) 5-6 διαφορετικές ενδεκάδες και συστήματα…

τι,παιζουν ουεφα?ααα ξεχασα…κυπελλο ελλαδος …:p:p:p

μεγαλο λαθος που αφησε τον λετο εκτος αποστολης…απο τους πιο καλους και σταθερους παικτες του ολυμπιακου τον τελευταιο καιρο!!

Πάμε γερά, πάμε με τσαμπουκά, και βλέπουμε:-k:!:
Καταραμένη ίωση, με άφησες εκτός αγώνα:(:!:

Δεν αξίζαμε την νίκη, μάλλον ο π.α.ο. την άξιζε ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Δεν του έδωσε και πέναλντι#-o:-s:-k[-X:!:
Δεν μπορώ να γράψω άλλο, είμαι χάλια από την ίωση:(, διαφορετικά θα ήμουν και στα δυο γήπεδα:!:
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και εκεί:-k:!:

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ 0-0!!! :x :x :x

Καμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη σήμερα, αλλά αν μια πρέπει να προβληματιστεί, είναι ο Ολυμπιακός. Με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα και αν εξαιρέσεις την κεφαλιά του Μπελούτσι, δεν απείλησε σοβαρά. Παρεπιπτόντως τι λέτε για τη δεύτερη του Σαριέγκι; Δε θέλω να τσακωθούμε πάλι αλλά μου φάνηκε ότι σηκώνει πολλή συζήτηση.

Κρατάω το γεγονός ότι στο B` αν και με παίκτη λιγότερο τα δώσαμε όλα για τη νίκη και μπορούσαμε να την πάρουμε.

H 2η του Σαριεγκι μου φανηκε λιγο τραβηγμενη,ο Γκαλετι βουταει τρελα και ο Σαριεγκι δεν ειμαι σιγουρος αν τον βρισκει κιολας.

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι ήταν. Τον βρίσκει ενώ ο Γκαλέτι φεύγει. Γενικά καλή διαιτησία εκτός που έπρεπε να αποβάλει τον οικοδόμο (καλύτερος παίκτης του αγώνα παρεπιμπτώντως) και στο τέλος το offside που έδωσε ο επόπτης στον Παναθηναικό με τον Κλέυτον.

ΜVP του Ολυμπιακου οι δυο βοηθοι διαιτητες που στα τελη των ημιχρονων εκοψαν εντυπωσιακα 2 γκολ του παναθηναικου.

Μπραβο.

πάει σαν τράγος…
εγώ πιστεύω ότι δινεται κίτρινη, γιατί πάει σα βλάκας χωρίς λόγο. Και στις 2 κάρτες που παίρνει. Έστω και αν περισσότερο το κερδίζει ο Γκαλέτι γιατί είναι δύσκολο να πεις ότι τον ακουμπάει.

αλλά αυτό της τελευταίας φάσης είναι εξωφρενικό. Δεν σηκώνεια απευθείας τη σημαία ο βοηθός. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν είναι η μόνη λύση να βγει λάδι η φάση. Δεν έχει ευθύνη. Δεν είναι ότι δεν έδωσε πέναλντι…και έχουμε και ένα ακόμη στο πρώτο ημίχρονο που ο Σάλπι περνάει και τον Νικοπολίδη.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΙΑΚΟ.

Φίλε είναι πέναλντι, 2η κίτρινη και να δω μετά πως θα κατέβαινε την Τετάρτη ο γαύρος. Αλλά να δω μετά πως θα σήκωνε κεφάλι…

Βαλβερδε σου πηρε τα σωβρακα ο τεντας και εσυ ακομα κοιμασαι…μπραβο με 10 παιχτες δεν μπορουσαν οι παιχτες σου να κανουν μια οργανωμενη επιθεση…μπραβο αφηνεις εκτος 18αδας και ουτε καν εκτος 11αδας μην εχοντας εναλλακτικες τον λετο επειδη '‘δεν αρπαξε την ευκαιρια’ στην γαλλια τη στιγμη που ολοι οι αλλοι την αρπαξαν και εκαναν το παιχνιδι της ζωης τους…μπραβο σου που τολμας ακομα να βαζεις σε αγωνα τον οσκαρ και δε σε κραζει ολο το γηπεδο…μπραβο γιατι η ομαδα εχει αυτοματισμους και δεν παιζει με γιομες και μπραβο που αχρηστευσες τον ντιογκο που εδω και καμποσους μηνες δειχνει πιο μονος και απο τον τιμο τολκι και δεν κανεις μια κινηση τοσα παιχνιδια για να βρεις ΚΑΤΙ μηπως και τον εκμεταλευτεις…και για οσους μου πουν οτι παλι με τον προπονητη τα βαζεις τι θες να φυγει και αυτος ε ναι ρε μαγκες παιζεις με μια ομαδα που σου εχει κανει 2 φασεις σε ολο τον αγωνα και καταφερνεις να τον κανεις ηρωα.Και το χειροτερο δεν δειχνει να γιατρευεται η ομαδα…παιχτες ε αυτους εχουμε.τι χρειαζεσαι δηλαδη για να νικησεις τον σημερινο παναθηναικο τον εργοτελη τον αρη τον θρασυβουλο(χωρις τα κορακια).Αμα τον εχετε για ετσι τον θρυλο τοτε παω πασο.Θελω να δω μια ομαδα που να παιζει μπαλα κατω την μπαλα και οχι γιομες…αλλιως ειχαμε λεμονη και τον βατραχο…και με αυτους ετσι παιζαμε απλα τωρα πιστευω πως οι εντεκαδατοι μας ειναι κλασης ανωτεροι σαν συνολο.