Ολυμπιακός

μ φαινεται η τους πεθαναμε; γαυραρα 5 αστερων LOL

αν δεν βαζατε το πρωτο και επεφτε τ ηθικο τ ηρακλη δυσκολα…

O Derbyshire δεν πανηγυρισε το 1ο γκολ… παιζει να ηταν απο την τσαντιλα του που δεν παιζει… και μετα σε ερωτηση αν θα μεινει στον Ολυμπιακο δηλωσε:

“Το θέμα δεν είναι αν θα μείνω στον Ολυμπιακό αλλά πρώτα από όλα να ξεκινήσω να παίζω γιατί είδατε σήμερα ότι αγωνίστηκα μόνο 10 λεπτά”

1000 δικια εχει το παιδι, μαζι του εγω

Πήγα να παίξω με τον ανηψιό μου και αυτοί άρχισαν τα γκολ, πριν μας πρήξανε τα σκώτια:!:
Τώρα πια τελείωσε το πρωτάθλημα:!:

O Τοροσιδης δεν ειναι offside και αν ειναι θα ειναι για ελαχιστο.

Δεν ειδα το πρωτο ημιχρονο γιατι ειχα ιδιαιτερο.Ασχολιαστο το δευτερο.

Μπελουτσι τρισμεγιστος και χιλια δικια στον Ματ.

Οσκαρ δεν μας τα λες καλα…

Δεν έχασες και τίποτα, στο πρώτο κοιμόμασταν :stuck_out_tongue:

Γιατί τι έκανε ο άνθρωπος?? Έχει αρχίζει και ανεβαίνει και ότι έβαλε 2 γκολάκια χθες είναι μεγάλη υπόθεση! Συν το πολύ καλό παιχνίδι με τον μπαουγκ συν και ότι ήταν από τους λίγους που το πάλεψαν με τους Γάλλους έξω.
Τα λόγια είναι περιττά για τον Μπελούτσαρο και συμφωνώ απόλυτα με τον Ματ!

Επιτέλους αρχίζει σιγά σιγά να αναγνωρίζεται ο Μπελούτσι που είναι παίκτουρας. Όταν είχε έρθει βέβαια οι δημοσιογράφοι του τα χώνανε ,αλλά ντάξει τι να πεις…κωλοτούμπες άμπαλοι. Επίσης δεν χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με δύο αμυντικά χαφ . Κατά τα άλλα πάλι καλά που δεν κλείστηκε ο Ηρακλής και είδαμε λίγο μπάλα.

Πανέμορφη αυτή η ξαφνική κάψα των εφημερίδων με το “μέλλον” του Ολυμπιακού και τους πιτσιρικάδες του που έρχονται να τα σαρώσουν όλα. Πάμε για τεράστιο μεταγραφικό μπάτζετ το καλοκαίρι. 5 βέσπες και ένα τζί α τζο…

καλα η φαση αρχιζει να θυμιζει την 2η χρονια του σολιντ. τοτε που ειχαμε κανει μεν νωρις ολες τις μεταγραφες (χωρις να ξοδευτει σεντ, αφου ηταν ολοι ελευθεροι),ειχαμε πολλα νεα παιδια απο τις ακαδημιες (και καλα λεμε τωρα…), πεταγαμε στα φιλικα το καλοκαιρι, και μετα καληνυχτα.

Για σου ρόμπα Τοροσίδη#-o:!:
Μάλλον πέρασε την γραμμή στο γκολ του Ντιόγκο:-k:!:

Την σώσαμε την παρτίδα ρόμπα Τοροσίδη, την πήραμε την ισοπαλία ρόμπα Τοροσίδη, καθάρισαν Γκαλέτι Ντιόγκο ρόμπα Τοροσίση, αδιασέ μας την γωνιά γίδι Τοροσίδη[-X:!:

ειδα το ματς απο το 2-1 και μετα. ενα θα πω, να κρατησουν τον αγγλο. το παλικαρι φαινεται να κατεχει το τοπι και ας εχασε το γκολ. φαινεται απο τις κινησεις του στο χωρο.

Ο Τοροσίδης στην Μπάγερν:lol::lol::lol::lol: βελάξαμε πάλι, ΓΙΔΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ[-X:!:

Τέτοια ΡΟΜΠΑ που είναι μάλλον για την γκαρνταΡΟΜΠΑ:p τον θέλουν:!:

Stef σου έφαγε καμιά γκόμενα ο Τοροσίδης και τον κράζεις? :stuck_out_tongue:

ρε παιδια ο τοροσιδης ειναι καλος παιχτης γιατι τον κραζετε???

Για την περσινή τεσσάρα τον κράζω. Οι παίκτες της Α.Ε.Κ. δεν έπαιξαν στο φιλικό της Εθνικής με την Πορτογαλία, για να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι, αλλά ο Τοροσίδης ήθελε να τον δουν ομάδες του εξωτερικού, και ήταν πτώμα στο ντέρμπι.
Δεν κρίνω τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά την ανύπαρκτη μπέσα του, και εδώ στο Πειραιά την μετράμε την μπέσα.
Αν μου έτρωγε γκλομενα η ρόμπα θα έκανα εγω την γκαρνταρόμπα.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει να σιχαίνομαι παίκτη του Ολυμπιακού. Όντως είμαι εμπαθής μαζί το, πάντα όμως εκτός γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι μια ομάδα:!:

μεταξυ μας ε?

Για βλακεία λόγο είσαι εμπαθής μαζί του. Δεν ήταν ο χειρότερος του γηπέδου πέρσι με την ΑΕΚ και πολύ κακώς που δεν έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ με την Εθνική. Όχι κακώς που έπαιξε ο Τοροσίδης. Όταν σε καλάνε υποτίθεται πας για να παίξεις… :wink:

ναι οντως και εγω δε θυμαμαι να ηταν ο χειροτερος του γηπεδου.επισης συμφωνω οτι κακως οι παιχτες της αεκ δεν ειχαν παει στην εθνικη.οταν σε καλει η εθνικη πρεπει να πας να παιξεις,οχι όποτε σε βολευει να πηγαινεις να παιζεις…