Ολυμπιακός

Δεν παίξανε όμως και έτσι αυτοαποκαλείσθε πρωταθλητές της καρδιάς σας#-o:!:
Δεν είπα ότι είμαι σωστός, απλά τον τύπο δεν τον πάω με τίποτα.
Επαναλαμβάνω ότι μες το γήπεδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ποτέ των ποτών δεν τον κράζω.
Εκτός αν κάνει καμιά από τις γνωστές του χαζομάρες:!:

Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ τον πάω τον Τορο και πολύ. Είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Εμενα μ’αρεσει γενικα σαν παιχτης ο Τοροσιδης.
Τον κατηγορω και εγω παντως για επιλογη παιχνιδιων.

Το κράξιμο στον Τοροσίδη ξεκίνησε όταν πολύ μεγάλη μερίδα του τύπου άρχισε να γράφει πως έχει στο μυαλό του το εξωτερικό και πως έρχονται προτάσεις κλπ κλπ. Το παλικάρι παίζει τη μπαλίτσα του, έχει καλή σέντρα για δεξί μπακ( α ναι παίζει και αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ), είναι γρήγορος, έχει καλή συνεργασία με τον Γκαλέτι και είναι πάντα μέσα στις φάσεις στην επίθεση. Αν βελτιώσει και τα τελειώματα του και γενικότερα την τεχνική του θα μπορεί να παίξει άνετα σε πολύ μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.
Για μένα πρέπει να σηκωθεί να φύγει να πάει στο εξωτερικό, πρώτον γιατί μπορεί και δεύτερον γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί αισθητά ως παίκτης. Ας μείνουμε εμείς στην Ελλάδα να βλέπουμε το κλωτσοσκούφι και να διαβάζουμε τις @@ριες των τσοχοχελάκηδων και σία.

Εγώ που δεν έμεινα Ελλάδα, πάλι αυτά διαβάζω όμως!!! :lol::lol::lol:

Δικαιολογείσαι γιατί έχεις το σύνδρομο της ξενιτιάς :stuck_out_tongue: Στο μεταξύ ξέρει κανείς γιατί δεν έπαιξε ο Μήτρογλου στην Τρίπολη???

¶σχετο, αλλά φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε αρκετές ουσιαστικές μεταγραφές, χωρίς να τα σκάσουμε χοντρά, ή να ψάξουμε πολύ.

Πχ, για το κέντρο με Λεντέσμα είμαστε κομπλέ.
Επίθεση αν μείνει ο Ντάρμπισαϊρ και έρθει ο Γκέκας είμαστε σούπερ.
Αν πάρουμε Ζαϊρί, θα έχουμε ιδανικό μπακ-απ για Γκαλέτι.
Οπότε θα μείνει απλά να βρούμε έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό και ένα αριστερό χαφ και τέλος.
5 μεταγραφές δηλαδή, με την ομάδα να κρατάει το βασικό κορμό.

Επίσης, είναι ιδέα μου, ή ο Όσκαρ το τελευταίο δίμηνο έχει ανέβει κατακόρυφα; :-k

Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουμε , τι το γράφεις :stuck_out_tongue: Κάθε χρόνο τα ίδια γράφουμε και πάντα κάτι γίνεται και ξεκινάμε απτην αρχή :lol: Επίσης τον Γκέκα δεν το θέλω με τίποτα. Δεν τον αντέχω τον χετταίο :?

Έχει ανέβει ο Οσκαρ, η αλήθεια να λέγεται. Αριστερό χαφ θέλουμε οπωσδήποτε, ειδικά αν φύγει και ο Λέτο θέλουμε 2! Γιατι λογικά και ο Τζόλε σταματάει…

Ακούγεται πως και ο Άντζας σταματά…

Εδώ και καιρό, και μάλιστα ακούγεται ότι τον θέλει ο Λεμονής στην Κύπρο. Χαζομάρα του να σταματήσει πάντως. Έχει καναδυο χρόνια ακόμα να προσφέρει.

τον Νταρμπισαιρ και μενα θα μ’αρεσε να τον κρατησουμε, αφου φαινεται οτι γνωριζει το τοπι καλα και τη θεση, αλλα τα 5 εκ ευρω που ζηταει η μπλακμπερν με κανουν να πιστευω οτι δεν θα κανουμε καν προταση, σε τετοια περιπτωση καλο θα ηταν να δουμε εκεινο το Φαριας της πορτο ή τον Φιλομενο. το Ζαιρι και γω θα τον ηθελα αλλα οι φημες λενε οτι εκλεισε αεκ.
Οι Ζεβλακωφ και Ντομι θα φυγουν. δεν ξερω καν ποιους θα παρουν στην θεση τους, αλλα ετσι οπως παει μας κοβω να παιρνουμε πισω και το Ραπουλ Μπραβο…

Ο Ντομί μπορεί να πάει στο καλό. Ο Λεονάρντο βασικός αριστερός μπακ και ας πάρουμε και έναν μικρό για μπακ απ του. ¶ντε να παίξουν λίγο και οι Παπαδόπουλοι του χρόνου να γουστάρουμε 8)

4-5 καλές μετεγγραφές θέλει η ομάδα και να παραμείνει ο Ερνέστος και ο βασικός κορμός.
Με επιστροφή Λεντέσμα και δίδυμο με Ντουντου, έχεις εναλλακτικές Γιαννάκη, Στολτίδη για αρχή.
Ο Ζαϊρί καλός σίγουρα και ειδικά για backup του Γκαλέτι μια χαρά.
Μπροστά αν μείνει ο Ματ και φέρουν έναν ακόμα φορ περιοχής, η ομάδα είναι καλυμμένη. Ιδιαίτερα αν ο Όσκαρ συνεχίσει την ανοδική του πορεία και παίζει στην περιφέρεια.
Και σίγουρα αριστερό χαφ-εξτρέμ.

Σωστα τα λες αλλα υπαρχουν ματς που αλωνιζει για 5-10 λεπτα την πλευρα του και μετα καααθεται.
Εμενα μ’αρεσει παρα πολυ σαν παιχτης παντως.Ασχετο οτι μου σπαει τα νευρα ωρες ωρες.

Για τις μεταγραφες φαινεται οτι υπαρχει πλανο λιτοτητας.Ελευθερους παιχτες και τετοια.
Δεν χρειαζομαστε πολλους παιχτες παντως.Αρκει να κανουμε σωστες μεταγραφες.

Eγώ πιστεύω ότι αν η ομάδα πάρει αυτόν τον παικταρά το έχει εξασφαλισμένο το πρωτάλημα για μια δεκαετία ακόμα τουλάχιστον

Nα και ενας παικτης για τον ΠΑΟΚ.Εκει στη μεσαια γραμμη θα κανει θαυματα πιστευω και ταιριαζει και με τη κουλτουρα της ομαδας.

κεφακια ολοι πρωι πρωι… :D:D

Aρχισε παλι ο γραφικος?

Ρε μην ασχολείστε με μπαουγκ!