Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και Μότζι Μίριμ, τσακώνονται για να εντάξουν στις ακαδημίες τους, το παρακάτω ταλέντο:

Δεν εσβησες το ποστ μου γιατι βαθια μεσα σου ξερεις οτι εχω δικιο?:stuck_out_tongue:

Ιδού σε αποκλειστικότητα ο νέος χορηγός του Θρύλου :!:

Αν ρίξουν λεφτά και γίνουν οι προπονήσεις μας ευρωπαϊκές, εμένα δε με χαλάει :p:

Που το βρήκες αυτό το βίντεο ρε καμμένε; :lol:

:lol::lol::lol:

Ω ρε οφφσαϊντάρα :lol:

Τρία μέτρα τουλάχιστον, δύο παίκτες#-o[-X:!:

Λέτε να το σηκώσουμε σήμερα:D:p8):!:

Μα ποσο σαπιλα επιτελους???

γιατί; τι έγινε;

Ε μα ελεος ρε. Ενταξει, το 'χετε παρει εδω και καιρο. Εχουμε μια ματσαρα που ειναι αμφιρροπη με πολλες φασεις και γκολ. Ας μην βλεπουμε τετοια εμετικα γκολ. Πιο πολυ την συνολικη φετινη εικονα του Ολυμπιακου πληττουν. Και μην ακουσω παλι το γνωστο “ανθρωπινο λαθος” γιατι κατα βαση αυτα τα λαθη γινονται υπερ σας.

εντάξει ρε συ… η ματσάρα με τα γκολ έγινε μετά το γκολ του Άγγλου. Δε το χάλασε το ματς ο βλακο-λάισμαν :wink:

εχει γινει ομως συνηθεια στους εποπτες να κανουν τα στραβα ματια σε καποιο γκολ οφσαιντ του ολυμπιακου…ελεος!!!

Κατά την άποψή μου, το σημερινό ήταν απλά θέμα αχρηστίας. Αν ήθελε ο επόπτης να “παίξει” Ολυμπιακό, θα το είχε κάνει σε δύο φάσεις που προηγήθηκαν του γκολ, οι οποίες ήταν οριακές (αλλά ήταν οφφσάιντ) και οι οποίες θα κατέληγαν πιθανότατα σε γκολ.

Το ότι δεν το έκανε εκεί, αλλά σε μία φάση που το οφφσάιντ θα το έβλεπε και μύωπας βαθμού 8 χωρίς γυαλιά… ε κάτι πρέπει να δείχνει.

[QUOTE=Cozy;592331

Το ότι δεν το έκανε εκεί, αλλά σε μία φάση που το οφφσάιντ θα το έβλεπε και μύωπας βαθμού 8 χωρίς γυαλιά… ε κάτι πρέπει να δείχνει.[/QUOTE]

Καλά ρε έχετε ξεφύγει; Διαβάζετε τι γράφετε; Δεν κοιτάτε που έχετε βάλει 7 γκολ οφσαιντ στο πρωτάθλημα. Όλοι οι άχρηστοι επόπτες στα παιχνίδια σας παίζουν μόνο και μόνο λάθη υπέρ σας κάνουν; Έλεος δηλαδή…

Τραγικό το πρώτο γκολ δεν το συζητάμε. Άντε και του χρόνου λεβέντες…αφήστε τους άλλους να σκοτώνονται στα Play off…κουράγιο!

Ετοιμάζεται και το 4ο αστεράκι !

Ο πάοκ έχει βάλει γκολ οφσαιντ φέτος ναι ή όχι?

Θα φανω γραφικος, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Ολυμπιακος ειχε λογο χθες να ζητησει βοηθεια απο τον εποπτη… αν δεν κερδιζε χθες, θα κερδιζε την επομενη εβδομαδα και απλα θα παιρναμε το πρωταθλημα 1 αγωνιστικη μετα… slow the eggs που λενε και σε ενα χωριο στην Αιθιοπια…(ασχετο)

Η λαθος, ή στραβομαρα, ή “σαμποταζ”(?) ηταν αυτο χθες…

Τοσα οριακα μας εκοψε δλδ, γιατι δεν αφησε καποιο απο αυτα…?:-k
Θα πρεπει να προβληματισει και την ΠΑΕ Ολυμπιακος η χθεσινη φαση… να το ψαξει λιγο…

H oυσία είναι αυτή! :)8)

Όποιος θέλει τώρα να ασχολείται με μία μαλακία επόπτη, τι να πώ;
Kαι την Τετάρτη στην Τρίπολη μέτρησε γκολ οφσάιντ, σε πολύ καθοριστικότερη φάση και σε αγώνα όπου αντίθετα με χθες διακυβευόταν κάτι αλλά για αυτό δεν είδα να γίνεται τόση κουβέντα… :wink: