Ολυμπιακός

και το πεμπτο και το εκτο κτλπ… :smiley: παμε γι’ αλλα τωρα :stuck_out_tongue:

Μεγάλη αλήθεια!

Όχι βέβαια. Εμάς δεν μας τυχαίνουν μύωπες επόπτες. Και όταν τυχαίνουν όλως τυχαίως τα βλέπουν εις βάρος μας όπως το γκολ του Μπακαγιόκο που ακυρώθηκε στο Ηρακλής ΠΑΟΚ και το γκολ του Πανσεραικού που ήταν 3 μέτρα οφσαιντ στο Πανσεραικος ΠΑΟΚ :wink:

το ξερετε εσεις οι ολυμπιακοι οτι απο τα 37 πρωταθληματα που και καλα εχετε τα 21 ειναι σε εθνικο επιπεδο ε???τα υπολοιπα δεν ειναι σε εθνικο επιπεδο…οποτε μουφα 4ο αστερακι θα εχετε!!! για του λογου το αληθες παρτε και το λινκ

http://www.epo.gr/epag_prota/a_ethniki_history_new.asp?m_1=2&e_content_id=5

ο ολυμπιακος εχει 21,ο παο εχει 16, η αεκ εχει 9 και ο παοκ 2

αυτα για να μην μπερδευομαστε με 3 και 4 αστερακια καποιοι…

Crabsoby το γκολ του Φιλομένο που ήταν οφσαιντ την τετάρτη το είδες? Βασικά το είδε κανείς από εσάς που κράζετε συνέχεια για τη διαιτησία? Πολύ σωστά έγραψε ο Mule ότι για αυτά δε μιλάει κανείς.

ο παοκ δε δικαιουται να μιλαει καθολου για διαιτησια γιατι μετα τα εκτροπα στην τουμπα στο παοκ-οσφπ επρεπε να φαει τουλαχιστον 5 αγωνιστικες κεκλεισμενων αλλα…οποτε τα παοκια μην μιλατε για αδικια ουτε κατα διανοια

Για πες μας τώρα. Πόσα παιχνίδια σας έχει σφυρίξει φέτος ο Κάκος και σε πόσα από αυτά έχετε χάσει?

Xαχαχαχα. Έχουμε χάσει σε 4 ματς σύνολο και στο ένα από αυτά ήταν ο Κάκος διαιτητής. :D:D Καλά δεν παίζεστε με τίποτα πραγματικά…

Τι σχέση ρε αγόρι μου καλό έχει η διαιτησία με την τιμωρία του γηπέδου;; Μπερδέψαμε τα μπούτια μας μου φαίνεται.

11 παιχνίδια σας έχει σφυρίξει φέτος, έχετε χάσει στο ένα (όπως λες εσύ τουλάχιστον, εγώ είχα διαβάσει 0/11, αλλά οκ)

Απλά ρε παιδί μου, σταμάτα λίγο την κλάψα για την διαιτησία, ειδικά σε τούτο το θρεντ. Τα άλλα ματς της αγωνιστικής τα είδες? Η διαιτησία πως σου φάνηκε εκεί?

Δεν το είδα ρε zouglaou. Σε πιστεύω όμως. Τώρα αν ευνοήθηκε ένας αντίπαλός σας μια φορά στα χίλια χρόνια ε μη το κάνουμε και θέμα. :wink:

Ρε αγόρι μου πες μου μία φάση που μας ευνόησε ο Κάκος. Το ότι έχουμε χάσει μόνο 4 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο το ξέρουμε :wink:

Μα και φέτος, όπως και πέρσι, η τιμωρία της έδρας δεν έχει σταματήσει; Θα τον τιμωρούσαμε τον ΠΑΟΚ με άλλης χρονιάς κανόνες, έτσι για το γαμώτο;

Και για να το λήξουμε το θέμα, οι διαιτητές είναι ΠΑΟΚτζήδες, γιατί φοράνε μαύρα. Είναι πασιφανές νομίζω.

Stop this madness! Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός το πήρε εξαιτίας της διαιτησίας φέτος, τότε του προτείνω να κατεβάσει όλα τα ματς του Ολυμπιακού, για να δει και κάτι παραπέρα από τις φάσεις του Βαρούχα και όποιος πιστεύει πως μερικοί διαιτητές δεν πουλάνε εκδούλευση στον Ολυμπιακό, με σφυρίγματα-δωράκια γιατί είναι κότες και προτιμούν να μας ευνοήσουν από το να κάνουν λάθος εναντίον μας, τότε θα ήθελα να τον ρωτήσω αν είναι στη Θύρα 7 κι αν μπορώ να τον έχω για κονέ στα Ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού:p

μου φαινεται οτι το φυλλο αγωνος το γραφει ο διαιτητης και προφανως ο κακος εγραψε στο φυλλο αγωνος ελλιπη στοιχεια και ειπαν οι αθλητικοι δικαστες οτι η τουμπα ηταν εκκλησια…αρα εχει σχεση η δαιτησια…

Όχι ρε …“αγόρι μου”, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία. Δε θα βγάλει πουθενά και το ξέρεις.

O karvou στο spoiler τα λέει όπως πρέπει. 8)
Ο Βαλβέρδε τελικά θα κάτσει ή θα φύγει???

Σόρυ για το διπλό ποστ αλλά αξίζει. Την γκολάρα του τζόλε χτες γιατί δεν την σχολιάζει κανείς? :lol: :lol: :lol:
¶μα σε θέλει η π… η μπάλα όμως ε??

Τί να βγάλει αφού ξέρεις ότι λες ότι να ναι χωρίς βάση και στοιχεία. Και σταμάτα να κάνεις quote αλλάζοντας ή προσθέτοντας emoticons. Δεν είναι και πολύ αντρίκιο. :wink:

ΥΓ: Αν θες άλλαξε και όσα λέω. Εσύ γελοιοποιήσε

ναι shaman έχει δίκιο σταμάτα :stuck_out_tongue:

(Σόρρυ που άλλαξα το κουοτ τώρα, αλλά με ενοχλεί η κακή ορθογραφία)

Εντάξει μεγάλε παοκτση. Σου ζητώ συγγνώμη και ελπίζω επιτέλους η ομάδα σου να δικαιωθεί. Τόσα πρωταθλήματα χαμένα :cry:

Τέλος τώρα? Μπορείς να πας στο θρεντ της ομάδας σου?