OK παιδια, ο Καστιγιο μισει το Θρυλο κι αυτο αποδεικνυει ποσο κακη ομαδα ειναι…
Δεν μιλαει μελισταλαχτα για την πρωην ομαδα του οπως οι Νικοπολιδης, Κωνσταντινου, Σεϊταριδης, Μπασινας, Κυργιακος κτλ…
OK παιδια, ο Καστιγιο μισει το Θρυλο κι αυτο αποδεικνυει ποσο κακη ομαδα ειναι…
Δεν μιλαει μελισταλαχτα για την πρωην ομαδα του οπως οι Νικοπολιδης, Κωνσταντινου, Σεϊταριδης, Μπασινας, Κυργιακος κτλ…
βασικά το ανέφερα γιατί όταν τον κράζανε όλοι για τις αλητείες,οι οπαδοί του ΟΣΦΠ τον αποθέωναν,και είναι ντάξει,έχει τσαγανό,έιναι μαγκάκι κλπ κλπ…
τελικά μάλλον φούμαρα και οπαδιλίκι πουλούσε…
Μια δηλωση του δεν τα αναιρει ολα αυτα ουτε οτι γουσταρε την ομαδα στην οποια επαιζε. Απλα, δεν εχει τα μυαλα στο κεφαλι του και εκτιμα λαθος καταστασεις. Εφοσον αρνηθηκε διπλασιασμο αποδοχων, δεν μπορουσε η ΠΑΕ να αρνηθει τα 15 εκατομμυρια…
Μα δεν είναι ότι έφυγε,είναι οι δηλώσεις που κάνει.Ο ΟΣΦΠ τον ανέδειξε αν δεν κάνω λάθος…
Αυτο λεω, οτι κανει αυτες τις δηλωσεις που κανει γιατι νιωθει ριγμενος που εφυγε. Δεν σκεφτεται σωστα και εκτιμαει λαθος καποια πραγματα. Αλλα δεν μπορει να πεις οτι πουλουσε οπαδιλικι ενας πιτσιρικας που απο 15 χρονων ηταν σε μια ομαδα…
δε θέλω να είμαι κακός, αλλά μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίρνει του κόσμου τα λεφτά και έχει τόση φήμη, δίχως να έχει τελειώσει το σχολείο καλά καλά… Τι θέλω να πω? Δε του κόβει και πολύ του Νέρι…
Τρανό παράδειγμα, το ότι άλλα δηλώνει στους Ουκρανούς δημοσιογράφους (“Μίλαγα με τη Σαχτάρ από το Γενάρη”) και άλλα στους Έλληνες (“Εγώ δεν ήθελα να φύγω, η ομάδα με έδιωξε”). Δεν έχει την κριτική ικανότητα να καταλάβει ότι αυτά που λέει στην Ουκρανία μαθαίνονται και στην Ελλάδα…
Ο Γκαλέτι μάλλον παίζει!
Αντε να δουμε σημερα!
Είμαι 1000% σίγουρος :lol: :lol: :lol: :lol: , πως σήμερα θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές ανάλογες με το 6-2 της Ριζούπολης επί της Λεβερκούζεν!
Κρίμα, δώρο του Πάτσα το γκολ, ο οποίος ήταν τραγικός και έπρεπε ο Λεμονής να τον βγάλει στο 60 και να βάλει ένα χαφ πχ τον Νε να φρεσκάρει το κέντρο. Κλασικά γκαντέμηδες. Αμάν μια φορά να χαμογελάσει και σε μας. Δεν μας θέλει.
Σάμη σε παρακαλώ, ξαναβάλε το παλιό avatar! 8)
ρε καλά έκανε το παιδί κι έβγαλε το τότε ξύσιμο του Βούλη
αν ο Ολυμπιακός χθες, είχε χάσει όπως η ΑΕΚ από τη Σεβίλλη, εμείς θα είχαμε τα ίδια εξώφυλλα των αντικειμενικών δημοσιογράφων;
Οχι, γιατι η Λατσιο δεν ειναι η καλυτερη ομαδα του πλανητη Σεβιλλη…
εμ,όταν τα έλεγα εγώ.νταξ οι οπαδικές,ξέρεις τι θα διαβάσεις.
αυτές οι “αντικειμενικές” είναι όλα τα λεφτά όμως…
Σωστή η παρατήρηση.
Γνωστή και προβλεπόμενη η απάντηση.
Κρίμα που δεν πατήσατε κάτω τους Ιταλούς, ήμουνα μαζί σας και πανηγύρισα το γκολ. Παίξατε κάπως καλύτερα, αλλά σας ψιλοαδίκησε και η διαιτησία λιγάκι.
p.s. : Αυτός ο Μπαλότα όντως 43 χρονών είναι ???8O 8O
ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ! ! ! ! !
8)
Πριν τον αγωνα με την Λατσιο μιλουσα με Καρβου…Ευχηθικε καλη επιτυχια…Οξω ρε γκαντεμ φραπε
σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να έχεις το πτυχίο!!! Μπουχαχαχαχα :bleh: