:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ναι, όταν θα βρεις εισιτήριο Zeppelin! :har:
Ρε γαμωτο δεν καταλαβαινω…
Μια ομαδα τρωει 4αρα εντος απο τη Σεβιλλη (3η του Ισπανικου πρωταθληματος -αλλα ΟΚ φοβερη μπαλα, συμφωνω) και μπορουσε για πλακα να φαει αλλα τοσα. Η ομαδα αυτη αποθεωνεται απο τις “αντικειμενικες” εφημεριδες επειδη για 35’ επαιξε καλα στην επιθεση…
Μια αλλη ομαδα φερνει 1-1 με την Λατσιο (3η του Ιταλικου πρωταθληματος -και ΟΚ, οχι τοσο φοβερη μπαλα, συμφωνω και παλι) αλλα ενω μπορουσε να βαλει 1-2 γκολ ακομα δεχεται ενα κωλοφαρδο, οφσαϊντ γκολ στη μοναδικη μεχρι εκεινη τη στιγμη ευκαιρια του αντιπαλου. Η ομαδα αυτη κραζεται απο τις “αντικειμενικες” εφημεριδες γιατι “δεν τολμησε” και αμεσως δημιουργειται θεμα προπονητη…
Να χαιρομαστε αντικειμενικη δημοσιογραφια παιδες…
Φίλοι συγγαυροι έχετε δίκιο. Ως ΑΕΚτζης που έχει διαβάσει τα περισσότερα άρθρα για την αρμάδα τα τελευταία χρόνια, θα σας πω γιατί κατά την γνώμη μου συμβαίνει αυτό
Η ΑΕΚ απολαμβάνει σχετικής mediaκης ασυλίας, γιατί :
Α.οι δημοσιογράφοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Ντέμη ως την μόνη υγιή στον χώρο (τελευταίως κ του Τσακίρη - κ εκεί υπάρχει στήριξη) κ την στηρίζουν για να πετύχει κ να επεκταθεί κ σε άλλες ομάδες. Αν άρχιζαν οι γκρίνιες από τις εφημερίδες κ αρχίζαν τα καλόπαιδά μας να βρίζουν τον Ντέμη (όπως έχουν κάνει τόσες κ τόσες φορές) κ εκείνος έφευγε, η προσπάθειά του κ το νέο κλίμα/νοοτροπία που θέλει να φέρει στην ελληνική μπάλα θα έφευγε μαζί του. κ οι δημοσιογράφοι έχουν καταλάβει (επιτέλους) πως αν δεν εκσυγχρονιστούν τα πράγματα κ δεν εξυγειανθούν, δεν πάμε μπροστά.
Β. η ΑΕΚ ήταν ένα καιρό με το ένα πόδι στην Δ Εθνική κ υπέγραφε όποιον να ναι (Μάλμπασα, Κόντη κτλ) για να συμπληρώσει ρόστερ. Δεν είχε λεφτά, ούτε στον ήλιο μοίρα. Ούτε καν γήπεδο. Άλλες απαιτήσεις έχεις από τον μόνιμο πρωταθλητή με τα τόσα λεφτά (και το χαρισμένο γήπεδο του κράτους) και άλλες από μια μεγάλη ομάδα, που δεν την πάλευε καθόλου μα καθόλου τον τελευταίο καιρό.
Γ.όταν οι ίδιο οι γαύροι πλέον ασχολείστε μόνο με Ευρώπη (ο κόζυ ήθελε πέρυσι να το πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα) λογικό δεν είναι κάθε ήττα να αντιμετωπίζεται ως συντριβή? Η ΑΕΚ κ να αποκλειστεί από την Ευρώπη κυρίως το πρωτάθλημα κυνηγάει (γι αυτό έφυγε κ ο Σάντος - γι αυτό κ για την κακή μπάλα). Αν η ΑΕΚ φάει 7 στην Ευρώπη, αλλά πάρει το πρωτάθλημα, οι ΑΕΚτζήδες θα είναι χαρούμενοι. Αν γίνει το ίδιο στον γαύρο θα έχετε εμφύλιο ανάμεσα σε αυτούς που θα θέλουν να βιάσουν τον Λεμονή πριν τον σκοτώσουν κ σε αυτούς που θα θέλουν απλά να τον σκοτώσουν.
Δ. επικοινωνιακά το Ντεμοτεχνείο απλά δίνει μαθήματα. είναι σωστοί κ προσεκτικοί. κ αυτό μετράει κ βγαίνει προς τα έξω
Υπολογίζω πως ο Ντέμης έχει από κόσμο κ δημοσιογράφους ακόμα 1-2 χρόνια ασυλίας. Αν δεν πάρει κ φέτος πρωτάθλημα κ δεν φτιάξει κ γήπεδο τα πράγματα θα αρχίσουν να σκουραίνουν, γιατί πλέον ο κόσμος της ΑΕΚ ξέχασε τις κακές μέρες κ αρχίζει να απαιτεί καλύτερες.
Απορία για φίλους : ποια είναι καλύτερη ομάδα : η ομάδα που διεκδικούσε το ισπανικό πρωτάθλημα με Ρεάλ κ Μπάρτσα μέχρι την προτελευταία αγωνιστική κ κατάπιε την Ρεαλ αμάσητη ή η ομάδα που πήρε την τρίτη θέση στο πιο μέτριο ιταλικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, με Γιούβε, Μίλαν, Φιόρε σκοτωμένες?
Ο ΠΑΟ στη Ρώμη στάθηκε μια χαρά. Αναμένω τον Ολυμπιακό.
Βασικά το πρόβλημα δεν είναι ότι η ΑΕΚ έχει ασυλία. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον μέχρι και ο πρωταθλητής βαρέθηκε να γράφει διθυράμβους για τις νίκες απέναντι σε Ακράτητο/Ατρόμητο κ να μπαλώνει με “σφαγές, διαιτησία, ατυχία, λάθη” τα μαγικά αποτελέσματα του θρύλου στην Ευρώπη.
Επειδή ακούω τώρα ράδιο ρωτάω εσάς που είδατε τα ματς επίσης (γιατί εγώ είδα μόνο 1 ημίχρονο ΑΕΚ)
Η Λάζιο είναι καλύτερη από Σαραγόσα/Blackburn? Οι δημοσιογράφοι πάντως στην ΕΡΑ αμφιβάλλουν πολύ…
έδιτ : Επίσης λένε ότι από τις ελληνικές ομάδες, δεν κέρδισε μόνο αυτή που δεν έχει προπονητή. Τι λέτε? συμφωνείτε?
ΥΓ: δεν προσπαθώ να σας την πω - δεν είδα μπάλα κ δεν έχω γνώμη. Απλά εκτός από (ενδεχομένως) την γυναίκα του, υπάρχει έστω κ 1 που να στηρίζει τον Λεμονή? Γιατί λέμε λέμε για τις εφημερίδες, αλλά δεν σας είδα να πανηγυρίζετε μόλις τον υπογράψατε κ εσείς…
Αγαπητε monte, μεγαλε γητευτη της πενας και του λογου καλα τα λες αλλα εχω ορισμενες παρατηρησεις…
Α. Ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτη η υγιης προσπαθεια του Ντεμη αλλα τελος παντων. Δεν κρινεις θετικα ενα αποτελεσμα της ταξης του 1-4 με βαση την υγιη προσπαθεια που γινεται σε μια ομαδα. Δεν ειπα να να πεσουν να φανε την ΑΕΚ αλλα οχι και να μας λενε “αεροπλανικη μπαλα επαιξε η ΑΕΚ για 35’”…
Β. Πραγματικα, ομως αν οι απαιτησεις απο την ομαδα σου δεν ειναι να στεκεται εστω αξιοπρεπως σε οποιοδηποτε παιχνιδι τοτε εχεις μικρη ομαδα. Οσο για το χαρισμενο γηπεδο αστο. Ειχες κι εσυ χαρισμενο γηπεδο και το γκρεμισες για να μην πουμε για τα χαρισμενα χρεη…
Γ. Δεν βλεπω τι σχεση εχει με τι ασχολειται ο καθε οπαδος με το να γινεται αντικειμενικη καταγραφη των συμβαντων ενος παιχνιδιου…
Δ. Το ιδιο με το απο πανω
Ε. Το απαντησα στο ποστ μου. Η Σεβιλλη παιζει φοβερη μπαλα, η Λατσιο οχι. Δεν παυει να ειναι ομως η 3η του Ιταλικου πρωταθληματος και εχοντας ξεκινησει και αυτη με μειον. Τη Φιορεντινα την ανεφερες για να χαρει ο Λεντ?
ΣΤ. Hello! Του ΠΑΟ ηταν φιλικο…
Ζ. Λιγο αστοχη παρατηρηση. Μια απλη συγκριση δυο συγκεκριμενων ευρωπαϊκων αποτελεσματων εκανα και το πως παρουσιαστηκαν απο τον τυπο. Η ΑΕΚ μετα το 1-4 ειχε ανακυρηχτει σε καλυτερη ελληνικη ομαδα ενω ο ΟΣΦΠ μετα το 1-1 σχεδον διαλυεται…
Η Λατσιο ειναι καλυτερη απο τη Μπλακμπερν και ισως και απο τη Σαραγοσα χωρις ομως να εχει τα στερια της. Το σιγουρο ειναι οτι σταθηκε πολυ πιο τυχερη και απ τις δυο. Ολα αυτα ομως ειναι υποθεσεις δικες μας και των φανταστικων δημοσιογραφων της ΕΡΑ. Αν δεν παιξουν μεταξυ τους δεν θα ξερουμε…
Να δουμε πρωτα τι μπαλα θα παιξει ομαδα και μετα να κρινουμε τον Λεμονη? Λεω εγω τωρα…
Επειδή πάλι το βαραίνουμε κ δεν μου αρέσει απαντώ σε τόνο F#
Εγώ πρώτος γελάω με τους δημοσιογράφους. όταν ήταν να πάρουμε τον Μανού αρχές του καλοκαιριού, όλοι τον περιέγραφαν ως ένα αποτυχημένο Πορτογάλο Λάκη που δεν χωράει ούτε στο διπλό της Μπενφίκα. Τώρα που ήρθε, στα φιλικά, διαβάζω πως πήραμε τον Όφερμαρς στα 27 του. Είναι κάποιοι πολύ γραφικοί. Γι’αυτό προτιμώ να διαβάζω ανάλυση για ΑΕΚ από γαύρο πανουτσοκαρπετόπουλους παρά από τον Σαμπράκο, που για να δείξει ότι είναι αντικειμενικός βρίζει την ομάδα κάθε μέρα, αλλά παράλληλα αποθεώνει τις μεταγραφές. Οι δημοσιογράφοι απλά συμπαθούν την προσπάθεια στην ΑΕΚ κ ναι τα παραλένε. Απλά επίσης αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις του κόσμου από την ομάδα ήταν πολύ πεσμένες τα τελευταία χρόνια : θυμηθείτε πως την πρώτη χρονιά του Ντέμη όλοι μιλούσαν για επιτυχία αν μπαίναμε στην εξάδα (!). Τώρα σιγά σιγά που ανεβαίνει η ομάδα, θα ανέβουν κ οι γκρίνιες. Προσωπικά πιστεύω πως στο πρώτο στραβοπάτημα, ο Ντέμης θα γίνει “Βανδής”, ο Φερέρ “ισπανός γυρολόγος” και οι παίκτες “έμμισθοι άμπαλοι”. όπως γίνεται παντού.
ΥΓ1 : Είμαι κ εγώ φιορεντίνος. Απλά είμαι περισσότερο Ρωμαίος
ΥΓ2 : αυτά άκουσα στην ΕΡΑ κ ήθελα μια δεύτερη γνώμη. απλά
ΥΓ3 : Ρε κρισπ πες : ποιος στηρίζει τον τάκη? Απλά ανάλυσέ το λίγο παραπάνω. ούτε ο ίβιτς δεν τον στηρίζει. στην πρώτη στραβή, τον έβγαλε στην σέντρα.
ΥΓ4: όταν παίρνεις συνέχεια το πρωτάθλημα, θες Ευρώπη κ γκρινιάζεις. όταν έχεις λίγο (ΑΕΚ) πολύ (ΠΑΟ) Ευρώπη, αλλά γιοκ πρωτάθλημα, θες πρωτάθλημα. έτσι κρίνει ο κόσμος έτσι κ οι δημοσιογράφοι
ΥΓ5 : ελπίζω να το έχετε διαβάσει κ εσείς στο goal πριν 2 χρόνια και να μην χρειαστεί να διαφωνίσουμε : την τελευταία 10ετία σε βαθμούς Ευρώπης για την Ελλάδα ήταν Α. ΠΑΟ, Β. ΑΕΚ Γ. ΟΣΦΠ. Λογικό είναι όλοι να θέλουν την υπέρβαση στην Ευρώπη.
ΥΓ6 : Αν συνεχίσουμε με βάζελο Ευρώπη κ πάμε μακριά, κούπα πάλι στο λιμάνι. Από Δεκ (ή από σήμερα αν θέλετε) που ο γαύρος έχει μόνο Ελλάδα, θα τρέχει πολύ κ με 2 καρπούζια θα ζοριστούμε. Θέλω να πιστεύω πως έχουμε πάγκο. θα δούμε
Ολα καλα, αλλα δεν νομιζω οτι το βαραινουμε. Κουβεντα να γινεται…
Απαντω στην ερωτηση για τον Λεμονη ως εξης. Κανεις δεν τον στηριζει γιατι ειναι Ελληνας και γιατι ειχε αποτυχει στην Ευρωπη στην προηγουμενη θητεια του. Κανεις ομως δεν εχει αμφισβητησει οτι οπου εχει δουλεψει εχει πετυχει καλα πραγματα. Το αν θα πετυχει στον Ολυμπιακο μενει να αποδειχτει. Αν ο Ιβιτς ειπε οτι επρεπε να παιξουμε πιο επιθετικα, δικαιωμα του. Δεν σημαινει οτι δεν στηριζει τον Λεμονη. Γιατι σε καθε δηλωση θα πρεπει να ψαχνουμε κρυμμενα νοηματα? Ο Φερερ δεν εχει πει για το μπατζετ της ΑΕΚ σε σχεση με του Ολυμπιακου? Σημαινει αυτο οτι δεν εχει εμπιστοσυνη στον Νικολαϊδη?
ΥΓ. Τι ειναι αυτο το F#?
το F# είναι η κλίμακα που κάνω τα σχόλιά μου - μουσικό αστειάκι
Προσωπικά εύχομαι ο Λεμονής να πάρει την ευκαιρία που του αξίζει - να κάτσει μέχρι το τέλος και να κριθεί τότε. κ ας τον δούμε συνολικά, ότι κ να έχει καταφέρει.
πιστεύω πως είναι ελάχιστος. ας δούμε τι θα γίνει φέτος.
το σ/κ έχουμε πρωτάθλημα, έτσι? αντε να δουμε κ λίγο ΑΕΚ με ελληνικο αντίπαλο…
Για τον Λεμονη υπαρχει και προκαταληψη εναντιον του. Μπορει να μην τον θεωρω καλο για τον ΟΣΦΠ αλλα αυτο που εγινε μετα το ματς με τη Λατσιο οπου ολοι εβγαιναν και τον εκραζαν ειναι γελιο. Αυτο συμβαινει επειδη 1)απετυχε να παει καλα στην ευρωπη ηδη 2 φορες με τον ΟΣΦΠ και επειδη φυσικα ειναι ελληνας προπονητης και ο οχι ο κορυφαιος προπονητης Mr. Football της Μαυριτανιας και του Σαν Μαρινο οπου ερχονται συχνα κατι τετοιοι στην Ελλαδα.
Ο Θεωδοριδης που τον εκραξε εδειξε για αλλη μια φορα ποσο γελειος ειναι ειδικα με μια υπερθεικη κωλοτουμπα που εκανε σε 30 δευτερολεπτα…
- Πιστεύω ότι Lazio, Blackburn και Zaragoza είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο…
- Διαφωνώ, γιατί θεωρώ ότι ο Λεμονής έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία.
Αυτός είναι το Circo Medrano των ελληνικών γηπέδων…
Και είναι και καραψωνισμένος…
Εγώ στηρίζω το Λεμονή για τη μεγάλη μπάλα που παίξαμε την περίοδο 2000/2001, you know με τις τεσσάρες και τις εξάρες!
Γενικά κι εσύ να ήσουν ο προπονητής του Ολυμπιακού θα σε στήριζα. (λέμε τώρα )
Το γεγονός όμως ότι είστε πρώτα αντι-Ολυμπιακοί δε σας προβληματίζει κθλ; :-k
Lazio και Zaragoza έχουν τουλάχιστον τετραπλάσιο budget από ΟΣΦΠ (μην πω για ΠΑΟ-ΑΕΚ)
Κοιτα και η Μπλακμπερν εχει 15πλασιο ξερωγω μπατζετ απο τη Λαρισα αλλα εχασε. Τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα σε ενα ματς, Παιζουν μπαλα σε ολο το μηκος της αγωνιστικης περιοδου. Σε ενα μεμονωμενο ματς μπορει η “φτωχη” ομαδα να κερδισει την πλουσια, αλλα στο τελος αυτος που εχει ξοδεψει πολλα (αλλα και σωστα) συνηθως δικαιωνεται…
Εγώ απάντησα στην ερώτηση για το αν είναι χειρότερες από τη Lazio.
Ε οχι και τετραπλασιο μπατζετ απο τον Ολυμπιακο η Λατσιο.
Όντως μην είμαι και λάθος, δεν ξέρω ακριβώς το ρόστερ της Λάτσιο (δεν είδα τον αγώνα του ΟΣΦΠ), αλλά για Σαραγόσα και λίγο λέω
Έχει ελαφρώς μεγαλύτερο από το δικό μας, το διάβασα σε εφημερίδα την Τρίτη.
Μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 3-4 εκ. ευρώ…
Τι θα κανουμε σημερα ?Θα παιξουμε καθολου μπαλα η θα δουμε κανα κακο ματς να μας
παρει ο υπνος?Ελπιζω να δω λιγο ταχυτητα στην αναπτυξη και τα γκολακια θα μπουνε.
Θα μαι γηπεδο σημερα, πιστευω θα παιξουμε καλα. Θα ηθελα Νουνιες αντι Νταρκο βεβαια μπροστα. Η εστω Κωνσταντινου…