ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ!!!:yahoo:
με Ισπανο και τον “young-Gass-hopper” Derbyshire…και αντε να δουμε ποιος θα χτυπησει δευτερη θεση του χρονου!!:har:
ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ!!!:yahoo:
με Ισπανο και τον “young-Gass-hopper” Derbyshire…και αντε να δουμε ποιος θα χτυπησει δευτερη θεση του χρονου!!:har:
Έμεινε ο Βαλαβέρδας, πάλι καλά. Τέλείωσε το σήριαλ, αςτο δούμε τώρα σε τηλεταινία:p:!:
Του χρόνου πέρα από την πλάκα θα δούμε καλύτερα την δουλιά του Ερνέστο Βαλβέρδε, αρκεί να μην είναι περίπτωση Προτάσοφ-Λεμονή που διώχθηκαν λίγο μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους:!:
Τώρα οργάνωση για ΣΩΣΤΕΣ μεταγραφές και ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:!:
nice.
στο sport-fm γραφει οτι δεν εκλεισε και οτι πηρε παραταση…
Επειδή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στις ειδήσεις είπαν ότι το θέμα έκλεισε.
βασικα,απ’οτι φαινεται δεν ειναι 100% σιγουρο ακομη…
στον “Π” λεει ο Χρυσικοπουλος οτι “πρεπει να ερθουν τα πανω-κατω” για να μην γινει…που σημαινει οτι δεν εχει κλεισει ακομη!
Πάντως, από ό,τι λένε, το σίγουρο είναι πως αυτός που θα φύγει θα είναι ο Πάτσα!
ναι και γω ετσι καταλαβα. προφανως εχει αγανακτησει να ακουει τα εξ αμαξης απο την εξεδρα. δικαιολογημενα πολλες φορες, αλλα οχι να φταιει και συνεχεια αυτος.
Ας φύγει, αρκεί να έρθει κάποιος της προκοπής. Δηλαδή με Λεντέσμα και Ντουντου μια χαρά είμαστε. Καλός χρυσός ο Πάτσα αλλά δεν μπορεί πια για αυτό το επίπεδο.
να φυγει κανενα προβλημα, αλλα να εχουμε και καναν ελληνα στην ομαδα. φευγει αυτος, ο αντζας και του χρονου ο νικοπολιδης. μην γινουμε πυργος της βαβελ δεν ειναι καλο.
δυστυχως οι περισσοτερες ομαδες στην ευρωπη ετσι ειναι…παρε ολες τις μεγαλες ομαδες πανω απο 3 αντε 4 παικτες ενδεκαδας δεν εχουν…
(παντως δε γινομαστε πυργος της βαβελ ρε! αφου ολοι ισπανικα-πορτογαλικα θα μιλανε!! :lol:)
Σωστός αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε και τους πιτσιρικάδες. Για Άντζα πως το βλέπετε? Εγώ δεν θέλω να σταματήσει, αν και στα τελευταία παιχνίδια κάνει αρκετά λάθη. Όπως λέει και ο Αλέφας ένα χρόνο τον έχει ακόμα.
Ο Άντζας είναι τραγική περίπτωση αχάριστου ανθρώπου.
Να έχει τέτοιο ταλέντο και να το πετάει στα σκουπίδια δύο φορές μάλιστα, μία το 2003 και μία τώρα που βιάζεται να σταματήσει.
Κουράστηκε το παιδί…
Να παίρνει εκατοντάδες χιλιάδες € για να παίζει μπάλα… #-o
Και να ήταν κανένας παίχτης που ταλαιπωρήθηκε με σοβαρούς τραυματισμούς στη καριέρα του, να τον καταλάβαινα…
Είχε το μεγαλύτερο ψυχικό τραυματισμό απ’ όλους όμως:lol:
Εγώ βασικά, υποψιάζομαι πως σιχαίνεται το ποδόσφαιρο. Προβλέπω να σταματά και να μην αγγίζει ποτέ ξανά τη μπάλα. Ούτε προπονητική, ούτε μάνατζερ, ούτε να βλέπει καν μπάλα. Θεωρεί πως έβγαλε αρκετά για να ζήσει και την κάνει. Σεβαστό από εμένα κι ας στεναχωριέμαι που χάνουμε ένα τόσο καλό στόπερ…
Εντάξει, ο Βούλης πρόσφερε, την είχε κάνει και για Δράμα πριν τρία χρόνια, πήρε τίτλους έβγαλε λευτά, ας πάει στο καλό:!:
Πατσατζογλου…τον μπουλο!!και πολυ τον ανεχτηκαμε,τον αμπαλλο!
ο Αντζας καλο θα ηταν να μεινει κανα χρονο ακομη…αλλα ζοριζεται…
Ο '‘Τσαμπα’'τζόγλου και φέτος έδωσε λύσεις, και γενικά έπαιξε αυτό που μπορούσε:!:
Καλό και γι αυτόν πάντως που φεύγει, δεν μπορούσε να δώσει κάτι άλλο:!:
ο νταρκο τελικα θα παιξειθ σημερα?