Επιασε τοπο η επιστολη Πηλαδακη.
Παιζετε και 16 ματσακια στην εδρα σας να μη σας χαλασουν τη φιεστα.
Ολα καλα.
Once σιχαμενοι, for ever σιχαμενοι.
Επιασε τοπο η επιστολη Πηλαδακη.
Παιζετε και 16 ματσακια στην εδρα σας να μη σας χαλασουν τη φιεστα.
Ολα καλα.
Once σιχαμενοι, for ever σιχαμενοι.
ασε μας ρε φιλε. καλα καναμε και βαλαμε τα δευτερα. οχι θα βαλουμε τους βασικους να τους σκασουμε για να ικανοποιηθει ο αρουλης…
Πέρσυ πέσανε όλοι οι γαύροι και κράζανε ότι έστησε ένα παιχνίδι ο 9ος ΠΑΟΚ με την 5 φορές ανώτερη ΑΕΚ. Το έστησε για να χάσει 0-4 μες στην Τούμπα. Φέτος φυσικά τουμπεκί για το παιχνίδι με τη Λάρισα που είναι 25 βαθμούς πίσω. Κλασσικοί γαύροι
Θες να σου θυμησω τι εγινε στο αντιστοιχο παιχνιδι με τον “αρουλη”;;
Μονο και μονο που χαλασατε ενα ρεκορ που υποτιθεται κυνηγουσατε για να στηθειτε στον προεδρο της κοπρολιγκ, δειχνει τι ειστε.
Κηπ γουοκινγκ.
Αφου σας δινει χαρα, εμενα δε με πειραζει.
Οποιος γουσταρει να ζει στη βρωμια, ζει.
Αλλωστε κι οι γυφτοι δεν πλενονται.
ντροπη ρε πρωταθλητες…
λιγο τσιπα?
πατε και στηνετε τα παιχνιδια μονο και μονο μα ικανοποιηθει ο πηλαδακης!
δε γινετε να μου λετε οτι δεν ειναι στημενο αυτο το παιχνιδι οταν εισαι στο 88 και οι παικτες σου παιζουν πασες στην περιοχη!
Γίνεστε αστείοι, μαζευτείτε…
Μπουχουχου.Ναι γι’αυτο ποσταρες.Λιγμκλαψλιγμκλαψ.
να σου θυμησω το καλοκαιρι τσεπωσες 2,5 εκ ευρω για τον αβρααμ. δεν χρωσταμε τιποτα σε κανεναν, αν ηταν ετσι δεν θα εβαζε το γκαλετι και το ντιογκο μετα οπως κι εκανε με το λεβαδειακο.
για ποια χαρα και κουραφεξαλα μιλας. οσα δεν φτανει η αλεπου…
οσο για τη γυφτια προσεχε τι λες. εγω δεν σε προσβαλα, και ουτε θα το κανω ποτε.
Ο Στέλιος απόψε δεν ήθελε να βάλει γκολ:p:!:
Καλά έπαιξαν οι μικροί, αλλά m.v.p. του αγώνος έπρεπε να βγει ο Στέλιος:D:!:
Μία μικρή διόρθωση: Χάρη στον Πηλαδάκη η φιέστα δε θα γίνει με το Θρασύβουλο.
Mηπως σας χρωσταω κιολας για τον αβρααμ δηλαδη που μπηκε ακομα και εισαγγελεας για “ψυχολογικη πιεση”;;; :lol:
Οσο για τις κουρασεις και τα λοιπα μην κοριδευομαστε.
Εχετε ενα παιχνιδι μετα απο 3 εβδομαδες.
Καθαρο και ξαστερο στησιμο ηταν.
Σκεψου λιγο πώς και γιατι παιξατε για να γυρισετε το ματς στη Λειβαδια και μετα σκεψου πως παιξατε σημερα παροτι μπηκαν ουτε γω ξερω ποιοι.
Οσο για τη “γυφτια”, εγω δεν προσβαλα κανεναν.
Εκτος αν ενοχλεισαι απο παραδειγματα και αναλογιες.
ρε…ΠΑΡ’ΤΕ το ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
εχετε μεγιστο προβλημα με την ομαδα!!!σας ΠΟΝΑΕΙ ρε!Πως το λενε??
Οταν παιζουμε,καλα “εχετε το μεγαλυτερο μπατζετ”
οταν ΔΕΝ παιζουμε καλα “Στηνετε παιχνιδια”
#-o
Αντε να τσεκαρετε τη παρτη σας και αφηστε τον Ωχαδερφισμο και τη παπαρολογια για χαρη των εντυπωσεων!
Ο γαυρος χθες επαιξε με τα δευτερα και ΔΙΚΑΙΑ εχασε! Ψαχνουμε για μια απο τις λιγες φορες,να βγαλουμε συμπερασματα για το υλικο που ηδη εχουμε,ΠΡΙΝ να παμε να τα σκασουμε σε κανενα παλτο!
ΝΑΙ!ηταν υποπτο το “αστοχο” του Στελιου…αλλα μην οργιαζετε με τα οσα σκεφτεστε!
πικραμενοι Δευτεροι και εκτοι![-X
Πικραμενος “έκτος” χθες στον Γεωργιου: “Αν μας ειχανε αφησει να παιξουμε στο Καραισκακη,τωρα θα ημασταν
πανω απο τη Λαρισα”…ναι…ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!γιατι αλλη γκελα ΔΕΝ εκανες…Γιατι ΟΛΑ τα παιχνιδια/Ντερμπυ που παιζει ΕΔΡΑ, ΔΕΝ ειναι δυσκολα!ολα ερχονται “διπλά”!!!
Γιατι στο πρωτο αγωνα μεταξυ μας στο “Βικελιδης” το “κορακι” σφυριζε υπερ του Γαβρου!!
Ξυπνηστε ρε και ασχοληθειτε με την ομαδα σας και οχι με τους αλλους…
Αντε και καλα ΜΠΑΡΑΖ!
παραμονη του αγωνα που γνωριζατε οτι θα βαλουμε τα δευτερα δεν σας ειδα να διαμαρτυρεστε καθολου, που σημαινει ουτε οτι πιστευατε θα νικησετε καν την αεκ. κατοπιν εορτης ξερω και γω να λεω διαφορα μετα χριστον προφητη μου…
οταν γινονται ολα αυτα στο τσαμπιονς λιγκ πχ αν η μαντσεστερ εχει εξασφαλισει την προκριση απο τους ομιλους και στο τελευταιο ματς βαλει τα δευτερο τριτα της ολα ειναι μια χαρα. αλλα ξεχασα εδω ειναι ελλαδα…
Όπως έγραψα και χθες.
Σα να λέμε δηλαδή ότι το έστησε ο Πανθρακικός να χάσει από την Μίλαν όμως δεν το έστησε η Γιουβέντους να χάσει από τον Ατρόμητο. Ότι να ναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ότι μας συμφέρει. Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό.
ΥΓ: Οι Αρειανοί γιατί διαμαρτύρονται; Για την ΑΕΚ γιατί δεν λένε τίποτα;
Γίνεστε αστείοι… μαζευτείτε. Τόση κλάψα ούτε η μικρή ανηψούλα μου.
Τελικά μερικές ομάδες είναι μόνο για Β’ Εθνική…
@ Κραμπσοντυ:
Κάθισα και το έψαξα αυτό που λες και βρήκα πως δεν ισχύει. Τουλάχιστον σε αυτό εδώ το φόρουμ. Μόνο ένας έκανε ένα ποστ, που ήταν σχεδόν ίδιο με ποστς ΠΑΟΚτζήδων από το τόπικ του Ολυμπιακού και το έκανε για να σας πικάρει. Άρα αν μόνο με ένα ποστ, νιώθετε πως όλοι οι Ολυμπιακοί πέφτουν πάνω σας, τότε πρέπει να είστε πολύ λίγοι :lol:
Ξέρεις πολύ καλά ότι εσύ ήσουν ο πρώτος που το έλεγε πέρσυ. Μάλιστα έβαζες και στοίχημα ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει. Τώρα αν έχουν σβηστεί “μυστηριωδώς” τα ποστς δεν έχω ευθύνη εγώ γι αυτό.
Αυτά τα ολίγα.
Και πως η Λίβερπουλ θα κέρδιζε τη Τσέλσι πίστευα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πίστευα πως θα το στήσουν. Είναι αυτό που λένε “προγνωστικό”. Άλλο το “βάζω στοίχημα θα χάσει” κι άλλο το “έστησε ματς ο ΠΑΟΚ”. Δε θυμάμαι καν την περίπτωση και αμφιβάλλω πως πίστευα για στήσιμο του. Το πολύ πολύ να έκανα χαβαλέ και πλάκα γιατί παρόμοιες βλακείες γράφονταν και για τον Ολυμπιακό πέρσι από οπαδούς άλλων όμαδων.
Βρες μου ποστ και τότε το συζητάμε. Διαγραφή μυστική των ποστς δεν έχει υπάρξει… Θα έβλεπα τα διεγραμμένα αν ήταν. Μη φτάσουμε στο άλλο σημείο να εφευρίσκουμε και θεωρίες συνομωσίας για να στηρίξουμε αυτά που μας βολεύουν να πιστεύουμε.
Αρκετά ασχολήθηκα με τη βλακεία θέμα που πιάσατε. Ωραίος ο Νηκλιτσιώτης, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ του χρόνου. Αρκετά καλός κι ο Παπαδόπουλος, αλλά συνεχίζει νομίζω να είναι για 4ο στόπερ. Μενδρινός φοβάμαι πως είναι καμμένο χαρτί και ο Ντάρμπισάιρ, ενώ έχει πολλά καλά στοιχεία, δεν είναι φορ περιοχής και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δε θεωρώ μεγάλη ζημιά αν δε τον κρατήσουμε και του χρόνου.
Και πως η Λίβερπουλ θα κέρδιζε τη Τσέλσι πίστευα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πίστευα πως θα το στήσουν. Είναι αυτό που λένε “προγνωστικό”. Άλλο το “βάζω στοίχημα θα χάσει” κι άλλο το “έστησε ματς ο ΠΑΟΚ”. Δε θυμάμαι καν την περίπτωση και αμφιβάλλω πως πίστευα για στήσιμο του. Το πολύ πολύ να έκανα χαβαλέ και πλάκα γιατί παρόμοιες βλακείες γράφονταν και για τον Ολυμπιακό πέρσι από οπαδούς άλλων όμαδων.
Βρες μου ποστ και τότε το συζητάμε. Διαγραφή μυστική των ποστς δεν έχει υπάρξει… Θα έβλεπα τα διεγραμμένα αν ήταν. Μη φτάσουμε στο άλλο σημείο να εφευρίσκουμε και θεωρίες συνομωσίας για να στηρίξουμε αυτά που μας βολεύουν να πιστεύουμε.
Αρκετά ασχολήθηκα με τη βλακεία θέμα που πιάσατε. Ωραίος ο Νηκλιτσιώτης, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ του χρόνου. Αρκετά καλός κι ο Παπαδόπουλος, αλλά συνεχίζει νομίζω να είναι για 4ο στόπερ. Μενδρινός φοβάμαι πως είναι καμμένο χαρτί και ο Ντάρμπισάιρ, ενώ έχει πολλά καλά στοιχεία, δεν είναι φορ περιοχής και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δε θεωρώ μεγάλη ζημιά αν δε τον κρατήσουμε και του χρόνου.
Εντιτ: Διαβάζω τα ποστ μου και όλα τους βγήκαν σωστά! :lol: (μόνο το τι έγινε με Ξάνθη δε θυμάμαι). Χάσατε 4-0 από την ΑΕΚ δίχως να κάνετε τάκλιν! :lol:
Xθες καποιοι βγαλανε καλα λεφτα… …