=D> =D> =D> =D> Σωστός
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έχεις μεγάλη πλάκα. Τον Σαλιαρέλη και τον Κοσκωτά τους ξέρεις; :lol: :lol: :lol:
ποιος είναι ο γνωστός σου? ο κοκαλιάρης ?
Quien es kokaliaris?
Ένας φίλος από ένα άλλο φόρουμ το ανέφερε σήμερα σε μια παρόμοια συζήτηση. Δεν ξέρω πηγή ούτε ξέρω αν το ξέρει σίγουρα αυτός.
Για περισσότερες απαντήσεις τσεκάρετε αυτά:
3/4 http://www.sport24.gr/html/ent/162/ent.228162.asp (ειδικά αυτό!!)
4/4 http://newsnow.gr/content/view/13811/1128/
Η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει υπέρ του Απόλλωνα αλλά δεν είναι σίγουρο τίποτα απολύτως.
Στο πρώτο λινκ λέει κάτι μέχρι 20/4. Ίδωμεν…
ο κοκαλιάρης είναι ένας φίλος του κρισπ, του κάρβου κ του κόζυ. νόμιζα ότι τον ήξερες, σόρυ
θενκς για τα λινξ
Ε και; Και να παίζετε την καλύτερη μπάλα τι σημαίνει; Τώρα μας συμφέρει το “παίζει την καλύτερη μπάλα άρα πρέπει να το πάρει” εεεε;;;;
Όταν ο Θρύλος έπαιρνε τα πρωταθλήματα όμως με 30 γκολ παραπάνω στην επίθεση και 20 λιγότερα στην άμυνα τότε του τα έδινε η διαιτησία ε; Χο χο. Τσου ρε!
(όσο για το από πάνω… ναι, η αλήθεια είναι ότι δε μας συμφέρει και τόσο να μιλάμε περί “καθαρών” προέδρων :? )
Αποριες:
-
Απο που προκυπτει οτι η η πλαστιγγα γερνει υπερ της Καλαμαριας? Επειδη το ειπε ο Δεδες?
-
Γιατι υπαρχει τοση σιγουρια οτι η ΑΕΚ (που δεινοπαθησε στο Β΄ ημιχρονο απο τον Εργοτελη) θα περασει με ανεση απο την Τουμπα (4η καλυτερη εδρα φετος στο πρταθλημα)?
-
Η ΑΕΚ που το πρωτο μισο εκανε επαγγελματικες νικες, το δευτερο μισο και μεχρι πριν το ντερμπι δεν βλεποτα πως εγινε εδω και μια βδομαδα η ομαδα που παιζει την καλυτερη μπαλα?
ΥΓ. Ο “κοκκαλιαρης” ΔΕΝ ειναι ο Κοκκαλης.
Oι αριθμοι μπορει να λενε οτι θελουν, μπορει να δεις ενα ματς 4-0 και να ειναι μαπα και αντιστοιχα να δεις ενα αλλο 0-0 και να ειναι ματσαρα,να εχουν παιξει μπαλαρα οι ομαδες, ευκαιριες κλπ.
Δλδ επειδη η ΑΕΚ στα 2 τελευταια ματς θυμηθηκε τι θα πει να παιζεις λιγο ποδοσφαιρο αυτο σημαινει πως επαιξε την καλυτερη μπαλα η παιζει την καλυτερη μπαλα?Αντι να κρινουμε συνολικα τι εκανε η ΑΕΚ σε 28 αγωνιστικες
κρινουμε απο 2 αγωνσιτικες?:-s Το οτι σερνοτανε επι 26 αγωνιστικες δεν μας λεει τιποτα?,χειροτερη μπαλα απο την ΑΕΚ τα τελευταια χρονια εγω δεν εχω δει.
Παντως πολυ πλακα ειχε ο σχολιαστης του γαυρου,λες και εβαλε γκολ η ελλαδα στο τελικο του γιουρο εκανε…
@κοζυ : δεν είναι όλα τα πρωταθλήματα σάπια. μόνο 2-3. κ το λένε κ οι Αντώνηδες κ ο Χελάκης κ ο Σωτηρακόπουλος. αν θες σου λέω κ ποια (σε πμ)
@κρισπ : το ξέρω ρε για κοκαλιάρη. θα δούμε για Τούμπα
@τζόνι κας : βγες γαμώτο να τελειώνουμε
@κιμι : όσο ποστάρεις, τόσο αμφιβάλλω αν έχεις δει ΑΕΚ γενικά τα τελευταία χρόνια. ή είσαι κ εσύ σαν τον λεδ, που περιμένει πριμέρα ντιβιζιόν…
Δεν είμαι από αυτους που θα πουν ότι όλα τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ ήταν τίμια. Αλλά το ότι λένε κάτι οι Αντώνηδες και ο Χελάκης σημαίνει κάτι; Είναι τίποτα αυθεντίες;
Ρε μπας και εισαι κρυφοολυμπιακος?
Τα περισσοτερα ποστς σου εδω για τον ολυμπιακο ειναι…
Η χανούμισα θα νικήσει στην Τούμπα και το ψάρι στη Ξάνθη. Ότι γκέλα ήταν να γίνει έγινε. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Γεωργίου και Αθανασιάδη. Η Ξάνθη και αυτή αδιάφορη. Ελπίζω τουλάχιστον να χτυπήσει καλή τιμή ο Ζαγοράκης με την Βανδή.
montecristo μιλαμε για τη φετινη ΑΕΚ ετσι,εως την 26η αγωνιστικη που και ποτε επαιξε καλη μπαλα η ΑΕΚ μπορεις να μας πεις? Εγω 26 αγωνιστικες εβλεπα ενα πολυ αργο,προβλεψιμο,χωρις αυτοματισμους,χωρις φαντασια ποδοσφαιρο απο την ΑΕΚ,μια ομαδα χωρις αγωνιστικο προσανατολισμο. Εσυ εβλεπες κατι διαφορετικο?:-s
κιμι τα 59 γκολ έναντι 51 του γαύρου ποιος τα έβαλε ? ότι κ να είναι η ΑΕΚ φέτος, είναι καλύτερη του ολυμπιακού. τα 4 δεν είναι πολύ καιρό πριν, άσχετο που δεν σας τα χτυπάω συχνά γιατί είμαι κύριος (χοχοχο).
αν θα ήθελα την ΑΕΚ καλύτερη του χρόνου ? φυσικά
έχει παίξει καλύτερα? φυσικά
αξίζει να χάσει το πρωτάθλημα λόγω καλαμαριάς ? όχι
Πιστευω αυτο ειναι…
Παοκτση αστα αυτα τωρα και πες μας:
- Θα λυσσαξετε με την ΑΕΚ οπως και με μας?
- Θα γεμισετε την Τουμπα?
- Αν φανει οτι δινετε το ματς θα ριξει κραξιμο το κοινο?
Εχουμε το δικαιωμα να απεχθανομαστε καποιες ομαδες περισσοτερο. Ιδιως μια ομαδα που απεχθανεται καθε μη οπαδος της. Η Τουμπα ασφαλως και δεν θα γεμισει και αυτο δεν εχει να κανει με το οτι δεν παιζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο. Ειναι προφανες αυτο. Οσο για το 3. Ενταξει δεν θα σχολιαζουμε καθε χαζομαρα
εντάξει και το post σου δεν είναι για σχόλιο πάντως…
Τι απεχθανόσαστε περισσότερο? Τον Ολυμπιακό ή το Αθηναϊκό κατεστημένο? Πάντως αν η ΑΕΚ περάσει αέρα από τη Τούμπα δίχως να έχει κάνει παίκτης ΠΑΟΚ τάκλιν θα φταίει μάλλον το αθηναϊκό κατεστημένο…